Ja byłam wczoraj u gina. Babka stwierdziła, że mi sie szyjka skrociła do 1cm, a w skurczu jest gładka. jak mnie badała to miałam skurcz, ktorego nawet nie czulam. powiedziała, ze do końca ciazy raczej nie dojde, daje mi tak jeszcze ze 3 tyg. powiem szczerze, że troche mnie to zmartwiło...
reklama
Madzia18 no mi tez by sie nie chcialo;-) a co do spania to nie marwt sie w koncu przejdzie samopotem na odwrot nie bedziesz mogla spac, jak maluszek bedzie sie rozpychali tak to jest
Juleńka no to dobrze, ze szyjka sie juz przygotowuje:-) nie martw sie.. Gin nie jasnowidz, ona moze tylko przypuszczac.. A Ty jak chcesz dotrzymac do konca to duzo odpoczywaj
Juleńka no to dobrze, ze szyjka sie juz przygotowuje:-) nie martw sie.. Gin nie jasnowidz, ona moze tylko przypuszczac.. A Ty jak chcesz dotrzymac do konca to duzo odpoczywaj
motylicaja
Fanka BB :)
niby za mloda.... moja babcia umarla na raka i ktos tam jeszcze, moj tata mial bergera i amputowali mu polowy obuch stop, a moja mama w wieku 22 lat miala cyste na jajniku.... hehe znajac moje szczescie.... a noz wie...
OJOJo...moj dziadek teraz raka przechodzi...
Heja baby widtam sie i uciekam zarazem )
W kocnu jestem w domku po dosc ciezkim locie i jezdzie od 14 godziny w drodze a w domu po21 ;/ Meka po prostu meka niesamowita ;/;/;/
Dobranoc ))))))))
ale naszczescie juz po locie....
motylicaja uwierz mi nie potrzebna 2 czw watku.. Kiedys tez nad tym myslalysmy ale doszlysmy do wniosku, ze tak jest dobrze
No ale nie chce sama tu rzadzic, więc niech wypowiedza sie inne mamusie
Aaa i troszke pomylily Ci sie daty urodzin;-)
Basia-no ja tam moge ci wierzyc albo i nie...Dlatego zorbilam taka liste i sie pytam/....Nie wraca sie zabradzo i nie robie dorazu 2 czesci.....ale fajnie by bylo miec taka liste...Naszego Watku.....
A co do dat coz...robilam to z suwaczkow...wiec..moglam sie pomyslic...sama to napsilam w poprzednim poscie
baska pomylily sie faktycznie, ale tak czy siak podziwiam za checi zrobienia tego, mnie by sie w zyciu nie chcialo ani do glowy by mi nie przyszlo ;p
Zreszta, cholera zapomnialam wczoraj wypracowania z polskiego na dzis napisac, i nie wiem bd musiala chyba w szkole szybko cos napisac, bo oczywiscie wczorajszy dzien niemal caly przespalam.
Ja 16 do ginekologa ide, dzis beda wyniki morfoligi i krwi mam nadzieje ze ok ze mna wszystko, wczesiej mialam problemy z hemoglobina itd ale bralam zelazo to moze juz ok.
W ogole spac mi sie chca, spalam od 17 do ok 22, wrocilam do domu i tak samo od razu spac i wstalam po 7 i do szkoly ;p koszmar
Milego Dnia
A dzieki Madzia Basia cos mi sie wydaje ze sie zabardzo zadzisz...ehehhe
Ja byłam wczoraj u gina. Babka stwierdziła, że mi sie szyjka skrociła do 1cm, a w skurczu jest gładka. jak mnie badała to miałam skurcz, ktorego nawet nie czulam. powiedziała, ze do końca ciazy raczej nie dojde, daje mi tak jeszcze ze 3 tyg. powiem szczerze, że troche mnie to zmartwiło...
bedzie dobrze..Julcia..poodpoczywasz i bedzie Git....
Dzien Dobry:-)
ja juz U Gaby.... wlasnie mala wcina kaszke
Milego poranka
Młoda mamuśka:)
Jako moderator to chyba możesz?;-)motylicaja a powiedz mi w ktorym miejscu za bardzo rzadze?? bo nie wiem
Wydaje mi się, że wyraziłam się jasno.. Powiedzialam jak ja to widze ale decyzje zostawiłam pozostałym dziewczynom.
Młoda mamuśka:)
Porządek musi byćZ resztą na forum i tak miejscami jest sajgon,zbyt wiele osób pisze nie na temat,toczą się rozmowy o pierdołach a nic konkretnego na temat.Młoda mamuśka no niby tak, ale bardziej jestem od "sprzątania"
Porządek musi byćZ resztą na forum i tak miejscami jest sajgon,zbyt wiele osób pisze nie na temat,toczą się rozmowy o pierdołach a nic konkretnego na temat.
No niestety wiem, też to na innych watkach zauwazylam.. Ale widać dziewczynom to nie przeszkadza..;-):-)
Witam.
MOTYLICYJA Dużo błędów w tej liście. Ale wiesz? Jest już lista urodzinowa mamus i naszych dzieciaczków więc lepiej tam dopisać niż zakładać nowy wątek. A druga część tego wątku też jest raczej bez sensu.
A BAŚKA Jest moderatorem więc ma prawo tu rządzić.
nie nadrobię Was dziewczyny bo strasznie dużo tego. Jak czytałam co tam napisałyscie to ciężko cokolwiek spamiętać.
MOTYLICYJA Dużo błędów w tej liście. Ale wiesz? Jest już lista urodzinowa mamus i naszych dzieciaczków więc lepiej tam dopisać niż zakładać nowy wątek. A druga część tego wątku też jest raczej bez sensu.
A BAŚKA Jest moderatorem więc ma prawo tu rządzić.
nie nadrobię Was dziewczyny bo strasznie dużo tego. Jak czytałam co tam napisałyscie to ciężko cokolwiek spamiętać.
reklama
Agulek20092
Zaciekawiona BB
Witajcie kobietki;-)
Nie zaglądałam bo w poniedziałek byłam u chirurga, miałam drobny zabieg i jak wróciłam do domu to aż płakałam z bólu tak mnie rwało. Dziś jest troszkę lepiej więc mogłam usiąść i do was zajrzeć choć jeszcze za bardzo nie mogę chodzić;/
A moja kruszynka kończy dziś 4 m-ce, ehhh jak ten czas szybko leci.
Nie zaglądałam bo w poniedziałek byłam u chirurga, miałam drobny zabieg i jak wróciłam do domu to aż płakałam z bólu tak mnie rwało. Dziś jest troszkę lepiej więc mogłam usiąść i do was zajrzeć choć jeszcze za bardzo nie mogę chodzić;/
A moja kruszynka kończy dziś 4 m-ce, ehhh jak ten czas szybko leci.
Ostatnia edycja: