madzia18
Fanka BB :)
mazia i o to mi wlasnie caly czas chodzi
Suwaczek pokazuje prawde, nie mowie ze nie. Tylko ze 7 tydzien mam ukonczony a nie zaczęty. Dzis jestem w 1 dniu 8 tygodnia ciazy.
W ogole dzis budzik dzwoni jak zwykle 6;33, wstalam 6;37 ide na dol zeby wziac prysznic a woda zimna , nawet ta ktora powinna byc ciepla jest zimna
no to ja juz sie ciesze ze dzis skzole mam z glowy ;d polozylam sie spac...teraz wstalam zjesc sniadanko i zaraz znow sie klade ;D ach i warunek mam taki ze nie poszlam do szkoly to za kare gotuje dzis pomidorowa ;D
w takim razie ja moge codziennie gotowac pomidorowa ;p
Sylcia, Grecja , tez bee miala zareczyny niedlugo, jeszcze w tym miesiacu. Wczoraj przymiezalam 2 pierscionki co moj chlopak wybral na razie ale nie dosc ze byly za duze to nie zbyt w moj gust, bo byly dosc takie ...udziwnione jak na mnie.
pierwszy byl mw taki tylko ze troche grubszy mial pierscien chyba
a drugiego nie moge nawet podobnego znalezc, byl z bialego zlota, taki strasznie wystajacy i pierscien mial rozciety na 2 i pomiedzy tym jakis kamyk, no jak namnie to tez nie byl za ladny, i oba byly za duzo duze wiec to tez inaczej wyglada na reku
W ogole dzis budzik dzwoni jak zwykle 6;33, wstalam 6;37 ide na dol zeby wziac prysznic a woda zimna , nawet ta ktora powinna byc ciepla jest zimna
w takim razie ja moge codziennie gotowac pomidorowa ;p
Sylcia, Grecja , tez bee miala zareczyny niedlugo, jeszcze w tym miesiacu. Wczoraj przymiezalam 2 pierscionki co moj chlopak wybral na razie ale nie dosc ze byly za duze to nie zbyt w moj gust, bo byly dosc takie ...udziwnione jak na mnie.
pierwszy byl mw taki tylko ze troche grubszy mial pierscien chyba
![img_prod398_0_m.jpg](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.apart.pl%2Ffiles%2Fcbiz_img%2Fimg_prod398_0_m.jpg&hash=87ccc628163ada5a98abcbc9119de2a4)
a drugiego nie moge nawet podobnego znalezc, byl z bialego zlota, taki strasznie wystajacy i pierscien mial rozciety na 2 i pomiedzy tym jakis kamyk, no jak namnie to tez nie byl za ladny, i oba byly za duzo duze wiec to tez inaczej wyglada na reku
Ostatnia edycja: