reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

mariola_ Mój to sie wcale nie spieszył miałam termin na kwiecień 17 z OM i 26 z USG a w maju urodziłam miedzy maturami:-D tak wiec moge powiedzieć ze głupi ma szczescie bo uparłam sie żeby zdać i zdałam a w miedzy czasie w wolnej chwili młody wyszedł. Ale powiem ci ze nauka z dzieckiem na reku jest trudniejsza matury które zdawałam jeszcze w ciazy poszły mi o niebo lepiej niz te po moze dla tego ze zmęczona byłam, ale jak sie ma wiecej czasu to sie da wszystko rozplanować. Najważniejsze żeby maleństwo było zdrowe

reklama
Ja wrocilam do domu bo nas zwolnili bo prawie nikt nie dotarl, lekcje nam na jutro odwolali wiec mam troche wolnego:-) Wkurza mnie tem snieg chociaz dzisaj sie niezle ubawilam rzucajac piesku kulki on taki maly jest to wygladal jak krolik w tym sniegu tak skakal:-D

Agus to pozostaje tylko zyczysz bezbolesnego rozwiazania:-)
mariola_ dasz sobie rade z ta nauka, ja tak od polowy 2 kalsy na normalnym toku jade i jakos idze do przodu.a na kogo ty czekasz na pana czy pania;-)?
Umi powiedz mi bo ty pisalas historie roszerzona jest trudna bo ja sie zdecydowac nie moge czy wziasc rozszezrenie czy nie.

kolia ja pisałam matme rozszerzona a historie podstawową. Historia była prosta tyle że ja byłam troche wypompowana i cieżko mi sie myslało

Ja jak chodziłam normalnie do szkoły to groziło mi nieklasyfikowanie ze względu na opuszczone godziny bo dosłownie pare razyw tygodniu miałam jakieś albo krwawienia , bóle, wizyty u lekarza. Przez co mam ogromne braki, tym bardziej że pierwszą i druga klasę przebimbałam :D . A teraz płacz nie płacz musze brać się do roboty , ale Synuś musi mieć jako tako wykształconą mamusię;P.
Dziewczyny maturzystki mam do Was pytanie, co planujecie po urodzeniu dziecka? Iść od razu na studia czy robić sobie przerwę? Ja z jednej strony wolę zostać z Małym i sobie przerwę zrobić min. roczną. Ale wszyscy mi to odradzają, mówią że lepiej nie przerywać nauki.

mariola ja mam w planach odrazu zaoczne studia i szukanie pracy a tak chce bo sie boja ze pozniej moge w nieskonczonos odwlekac bo zawsze bedzie jakis powod a poza tym w tym czas Miki to juz duzy bedzie ok. poltora roku

Umi to mi nie pomoglas:-p a matury z matmy rozszerzonej bym nie chciala pisac normlanie podziwiam.

polna no wlasine dlatego sie zastanawiam z tym, ze ja mam na tyle dobrze ze i tak musze pisac podstawa i jak to zdam a rozszerzenia nie to i tak bede miala zdane. A musze decyzje do czwartku podjac:-p

A to do czwartku jest ostateczne poprawianie deklaracji maturalnych czy co jest ?:D bo ja w tych terminach wcale się nie orientuje :D.
I ja to pdoziwiam Was obie- jedną za rozszerzoną matmę, drugą za historię:D. Dla mnie i to i to to czarna magia :D.
Jedynie jako tako jestem ogarnieta z wosu co nie znaczy że go zdam na rozszerzeniu. My to powinnyśmy miec jakieś ulgi ze względu na to że mamy stres ciążowy i maturalny :D.

kolia Wiesz matma nie była taka zła co prawda zdarzyłam zrobić chyba 4 czy 5 zadan bo potem mnie wynieśli:-D w sobotę wyszłam po CC a we wtorek polazłam na mature, nie zdałam jej ale stwierdzam ze trudna nie była:-p a historia no cóz robisz zadania prawda fałsz pomylisz sie w jednym i juz całe masz nie zaliczone dla tego zrezygnowałam z historii rozszerzonej

reklama
Kolia jasne jednak ja proponuje sama podstawe ;-) ja zdalam podstawe dobrze a rozszerzona to bylam wszoku ze wogole zdalam :-):-D

Umi nie zapominaj jeszcze o wypracowaniu ze trzeba napisac:-p

Do góry