reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

madzia-ty dzis lenuszek jestes...ehhe:-)

co do pierscionow to mnie sie podobaja proste...nie za wystaajcym cozkiem bo mozna gdzies zachaczyc...

ja ide na 13 do Piotrusia i juz doczekac sie nie moge....ehhe

u mnie nie sypie.....ale cos szaro buro jest....

buzka

reklama
Ja mam taki delikatny złoty z trzema diamencikami. Obrączkę też chce klasyczną-no i złotą. Polubiłam złoto-od kiedy zaszłam w ciąże. Kiedyś rozmawiałam z koleżanką i doszłyśmy do wniosku,że do złota sie dojrzewa. Raczej nie przepadają za nim nastolatki. Ja kiedys tez nie lubiłam.

lenka złoto musi przedewszystki pasować:tak: jak jesteś blada tak jak np ja to nawet jesli ci sie podoba to nie będziesz nosić bo będziesz wyglądać w złocie tandetnie:tak:. Mnie sie złoto podoba na kims, ale na mnie nie:-D i to samo ma moja mama:-p Dla tego ja oswiadczyłam ze jesli pierscionek zareczynowy to srebrny;-) bo wiem ze mi sie spodoba i bede nosic

hej
Ale żeście sie napisały... PRzepraszam jeszcze za to ze nie edytowałam wtedy tego postu, już teraz zapamiętam i bede sie starała tego przestrzegac :-)
Ja obrączke mam z białego złota i z zółtego, bo na sama zółtą bym sie nie zgodzila, a pierscionek zareczynowy z białego złota.
Kurcze czekam juz na ta wizyte u gina na czwartek i sie doczekac nie moge... :-D

Witajcie mamusie ;) :-) Ale szybko uzupełniacie posty.... szok :-D
Wybaczcie że ja nie w temacie ale przygotowuję się aktualnie do wielkiego finału ;) W piątek byłam u gina i okazało się że co prawda rozwarcia nie ma ale szyjka jest już skrócona a dziecko jest już bardzo nisko.Co dzień czuje delikatne skurcze więc za niedługo powinno być po wszystkim...Przez ostatnie dni sprzątałam , przygotowałam rzeczy do szpitala i szykowałam wyprawkę... na wszelki wypadek ;P jesli już bede gotowa bede zaglądać tu często...;-)

madzia18 - planujecie zareczyny? :szok:

Witajcie mamusie ;) :-) Ale szybko uzupełniacie posty.... szok :-D
Wybaczcie że ja nie w temacie ale przygotowuję się aktualnie do wielkiego finału ;) W piątek byłam u gina i okazało się że co prawda rozwarcia nie ma ale szyjka jest już skrócona a dziecko jest już bardzo nisko.Co dzień czuje delikatne skurcze więc za niedługo powinno być po wszystkim...Przez ostatnie dni sprzątałam , przygotowałam rzeczy do szpitala i szykowałam wyprawkę... na wszelki wypadek ;P jesli już bede gotowa bede zaglądać tu często...;-)

O matko, to juz ? :shocked2:
Niebawem bedzie po wszystkim chociaz te ostatnie dni zazwyczaj sie ciagna niemilosiernie... Aguś, zycze Ci rozwiazania bez komplikacji i wi miare mozliwosci szybkiego :*

lenka złoto musi przedewszystki pasować:tak: jak jesteś blada tak jak np ja to nawet jesli ci sie podoba to nie będziesz nosić bo będziesz wyglądać w złocie tandetnie:tak:. Mnie sie złoto podoba na kims, ale na mnie nie:-D i to samo ma moja mama:-p Dla tego ja oswiadczyłam ze jesli pierscionek zareczynowy to srebrny;-) bo wiem ze mi sie spodoba i bede nosic

To prawda.. mam tak samo - zloto mi sie podoba, ale na kims. Jao osbiscie w zlocie wygladam jak jakas... cyganka? :-D
A piersionek zareczynowy marzy mi sie z platyny... no ale coz... pomarzyc mozna, co nie? :-D

Dziś czekaja mnie wielkie porzadki... 4 prania, caly dom do wysprzatania, obiad zrobic... w tym wszystkim jeszcze sie zajmowac Damianem, a jak zasnie to wkuwac material. Na sama mysl padam z nog :dry:

P.s DAMIANEK WCZORAJ SKONCZYL 3 MIESIACE... KIEDY TO MINELO???! o_O

Ashera Mój Kacper w tamtym tyg skończył 8 miesięcy i doszłam do wniosku ze stara jestem:-D Oj domyslam sie co czujesz ja tak sie uczyłam na maturę z histy i matmy z młodym na rekach myślałam ze fioła dostane:-p ale jakoś poszło... Tobie na pewno tez nauka lepiej pójdzie

Elizka ja mam wizytę jutro i też nie mogę wytrzymać :tak::tak: więc domyślam się jak Ty musisz się czuć czekając aż do czwartku :tak::tak:.
umi mnie też czeka nauka z Małym na rękach , nie wiem jak sobie poradzę , ale mam nadzieję że będzie jakoś znośnie tym bardziej że do 8 kwietnia( pierwszy termin porodu ) mam nauczanie indywidualne. Teraz termin mam zmieniony na marzec :D. Cała rodzina dosłownie modli się żebym jednak urodziła w tym kwietniu , bo to zawsze cieplej , więcej skorzystam z nauki itp. Ale jak tu rodzić w kwietniu jak mały pchał się na świat już w listopadzie ? :-p:-p

reklama
18 :) poród na 19 :p.
młoda mama :tak::tak:

umi jak ja bym urodziła w maju to o matko kochana :D. Pierwszy termin mam na 8 kwietnia a drugi na 19 marzec :D. Ja już w 21 t.c. byłam na porodówce , teraz cały czas leki rozkurczowe biorę żeby tylko nie urodzić jeszcze , ale Mały wdaje się w Tatę-wredny jest więc nie wiem czy da mi bez stresu podejść do matury :p

Ostatnia edycja:
Do góry