reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Motylicaja fryzz ladny :)) A klolczykii rewelka mam mnostwo duperelek :)) lubie je bardzo :)) Ja cale zycie obgryzalam paznokcie ale w wieku 13 lat chyba jakos tak przestalam i jadlam pestki z dynii i slonecznika i Rosna mi do dzis paznokcie piekne dlugie nie lamia sie Maja twarda plytke pzanokcia Jak nie mialam Nadinki mialam nawet do 2-woch cm odrost paznokcia :))

motylicaja ja paznokci nie gryze od 2 klasy gimnazjum :-) i jedynie po porodzie scielam sobie na krotko jednak czulam sie dziwnie bez nich a najbardziej to moj P narzekal bo nie mialam czym go drapac :-D
wytrzymalam 3 tyg i spowrotem zapuszczalam paznokcie , zyc bez nich nie moge :cool2:
fajne kolczyki aczkolwiek sama nie nosze ...:-D

dziekuje bardzo:)

fryzukra extra jest,....bardzo dobrze sie w niej czuje...a co co paznokcji... tpo przestalam je obgryzac bo sie zauroczylam w jednym takim co pozniej sie idiota okazal...ale za to mam paznockie ladne:-D

ja dzis o 12 wstalam....ehehe troszke podosniezalam nasza posesjie i uliczke...
a teraz sie lenie....a na 18 do kosciola ale mi sie neicche.....:-(

a gdzie moja kolerzanka artysktka????

a wlasnie patrzcie na to....jak ludzie czasem potrafia klamac....

imiona dla 3 dziewczynek - trojaczki - Wszystko o imionach - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl

i osatnie oposty do przeczytania...

reklama
Madzia nie bede tu 'podwazać' Twoich argumentów- gin powie Ci to samo co ja :p Zaczęłaś 7 tydzień ciąży. Tak to jest i trzeba się z tym pogodzić. Ciąży się nie oblicza jakos matematycznie. Suwaczki na bb są na prawde konkretne i zagadzaja się z tym co mowi gin - sama zobaczysz :)

Ostatnia edycja:
Jestem po śnieżnym szaleństwie :-D:-D:-D ale fajnie i B dostał tyle śnieżek na ile zasłużył po dzisiejszych ekscesach :-D:-D:-D super sposób żeby sie wyżyć i odreagować :tak::cool2:POLECAM

Oj nie opowiadaj takich rzeczy bo mi to aż żal serce ściska :p.
W tym roku mój pierwszy sezon bez sanek, łyżew , bitwy na śnieżki...
Zazdroszczę Ci :).

Ale spacer wieczorny i parę śnieżek ci chyba nie zaszkodzi ;-) ale endorfin mi ten śnieżek dostarczył sporo :-) a na sankach to cie ciągnąc mogą :-D

Hej nie mam czqasu na odpisywanie ani czytamnie wybaczcie jutro nadrobię.

SHIRA I MADZIA Madzia ma racje,suwaczki na bb pokazują ukonczone tygodnie.CzyliJak masz na suwaczki 7 t i 1 dzien to znaczy ze jestes w pierwszym dniu 8 tygodnia:DI ukonczylas juz 7 tydzien.A zaczelas 8:D

eeee tam nie nie . .. 7 tydzien dzis skonczylam. Mam pelne 7 tygodni i teraz zaczal sie 8 tydzien.
Proste obliczenie , dzis mamy 10 stycznia, grudzien miał 31 dni, listopad mial 30. Ostatnia miesiaczke mialam 22 listopada, czyli do grudnia 8 dni + 31 dni grudnia + 10 dni stycznia = 49 dni
49 dni : 7 dni = 7 czyli całe 7 tygodni, matematycznie sie nie zgadza zebym zaczynala dzis 7 tydzien skoro on fizycznie jest pełny, ukonczony. W takim razie zaczynam dzis 8 i bez podwazania moich argumentow prosze ; P
Policz sobie pełne tygodnie z kalendarza.Dzisiaj zaczynasz 7 tydzień ciąży,jutro będzie 7t i 1dzień.Wiem,bo tak jak i ty ostatnią miesiączkę zaczęłam w niedziele.Jak widać na moim suwaczku zaczynam 30tydzień.Gdybyś jutro była u gina to zapisałby ci,że to 7tydzień(nie piszą dni).

Hej nie mam czqasu na odpisywanie ani czytamnie wybaczcie jutro nadrobię.

SHIRA I MADZIA Madzia ma racje,suwaczki na bb pokazują ukonczone tygodnie.CzyliJak masz na suwaczki 7 t i 1 dzien to znaczy ze jestes w pierwszym dniu 8 tygodnia:DI ukonczylas juz 7 tydzien.A zaczelas 8:D
Kochana przeczytaj co jest napisane pod suwaczkiem...jesteś w 28tygodniu i ..X dniu..gdyby twoja teoria się sprawdzała,to jak byk miałabyś napisane 29tydzień...tydzień uważa się za zakończony gdy wkraczamy w następny...nie rozpędzajcie się tak:-DTo tak jakbyśmy zaczynali luty tydzień wcześniej...

Femme fatal w ogóle prześlicznie wyglądasz, figurka super i śliczna córcia ;)
Kolia masz racje- ciąża zresztą to przeciez normalne ;) Predzej czy później to kogoś czeka (nie mówie że każdego bo wiadomo różnie bywa) ale alkoholizm? To w ogóle się rzadziej zdarza niż ciąża.. A w liceum to w ogóle ewenement ;) Wstyd jak nic…
Grecja pewnie że czytaj nas i się udzielaj J
Madzia18 no widzisz ;) Nie było tak źle! Teraz już z górki ;) będzie dobrze ;]

Jeśli chodzi o te edytowanie. To chyba każdemu jest łatwiej na jednej stronie przeczytać od paru osób posty niż od jednej bo 20 postów nabiła zamiast edytowania ;)
I się dziewczyny nie kłócić bo takie zasady ułatwiają każdej z nas życie :D co jak co ale porządek musi być! :pPP

Lenka jak patrze na fotki Adasia.. Słodziutki i śliczniutki z niego facet! J)
Firanka dobry ten skecz ;P
Motylicja nie przejmuj się będzie dobrze J Wiesz, śmierć to rzecz naturalna, ciężko jest się z nią pogodzić tym bardziej gdy dopada ona naszych bliskich w wieku w którym nie powinna zagościć.. Wiem co czujesz po części, mojej przyjaciółki mama zmarła i zostawiła 2 córki jedna w wieku 10 lat i drugą w wieku 13 lat.. A ja byłam zakochana w ich mamie, dosłownie, wspaniała kobieta.. Zmarła w wieku 38 lat od tak po prostu.. I wiem jak ciężko jest się pogodzić, najgorsza jest myśl że nigdy tej osoby się nie zobaczy, nie przytuli do niej.. Ja nadal nie pogodziłam się ze śmiercią Pani Joasi.. No i później po roku moja mama była w 7 miesiącu.. I dzidzia zmarła… Oj ciężko było
Kochana pomyśl że kiedyś wszyscy się gdzieś tam spotkamy ;)) bądź silna!
PS. A jednak dałaś mu szanse! J i dobrze ;)) 3mam kciuki ;]

Grecja-nie mam Internetu ostatnio… A poza tym troche problemów mialam z rodzicami..
Asheara gratuluję wyników!! J)
Mojej koleżanki synuś ma skaze białkową i też ten pepti je i bardzo mu smakuje, kumpela tylko mówi że po tym ma kolki mały.
A u mnie? Ostatnio z rodzicami starcia tak jak wiesz, ale poza tym ok ;) Tylko coś od miesiąca w miejscu mój brzusio nic nie przybrałam w pasie.. No ale tyć znowu zaczęłam… Bo tak jak mówiłam ze w święta schudłam 3kg, później jeszcze 2 kg, a teraz przytyłam 4kg wiec już wole tyć bo bałam się ze coś jest nie tak ;]
Mazia ja za każdym razem wchodze do sklepu z myślą „tylko pooglądam” i wychodze z ciuszkiem jakimś i tez mam zawsze wrazenie ze za Malo mam tego
Świetne te naklejki! J
Clio gratuluje!! J)
sory dziewczyny, ale doczytałam do 1965 strony tylko bo tak dużo napisałyście ;) a ja musze spadać, doczytam reszte później ;)

reklama
Robiłam teścik, 1 krecha...ufff co za ulga. A jak czekałam na wynik to z nerwów aż mi się słabo robiło ale najważniejsze że wszystko ok. Jutro zadzwonię i się zarejstruję do gina.

Do góry