C
clio87
Gość
Agulek20092 najwazniejsze ze coś wiesz lekarz powie resztęczekam na wieści ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja właśnie przeżyłam szok. z moim R. mamy trochę problemów teraz, tzn. bardziej on ma niż ja i powiedział, że jak przebrniemy przez to wszystko to normalnie mi się oświadczy i całkiem serio mówił. ciekawe tylko kiedy to niby nastąpi
Jestem po śnieżnym szaleństwie ale fajnie i B dostał tyle śnieżek na ile zasłużył po dzisiejszych ekscesach super sposób żeby sie wyżyć i odreagować POLECAM
Motylicja nie przejmuj się będzie dobrze J Wiesz, śmierć to rzecz naturalna, ciężko jest się z nią pogodzić tym bardziej gdy dopada ona naszych bliskich w wieku w którym nie powinna zagościć.. Wiem co czujesz po części, mojej przyjaciółki mama zmarła i zostawiła 2 córki jedna w wieku 10 lat i drugą w wieku 13 lat.. A ja byłam zakochana w ich mamie, dosłownie, wspaniała kobieta.. Zmarła w wieku 38 lat od tak po prostu.. I wiem jak ciężko jest się pogodzić, najgorsza jest myśl że nigdy tej osoby się nie zobaczy, nie przytuli do niej.. Ja nadal nie pogodziłam się ze śmiercią Pani Joasi.. No i później po roku moja mama była w 7 miesiącu.. I dzidzia zmarła… Oj ciężko było
Kochana pomyśl że kiedyś wszyscy się gdzieś tam spotkamy ) bądź silna!
PS. A jednak dałaś mu szanse! J i dobrze ) 3mam kciuki ;]
Robiłam teścik, 1 krecha...ufff co za ulga. A jak czekałam na wynik to z nerwów aż mi się słabo robiło ale najważniejsze że wszystko ok. Jutro zadzwonię i się zarejstruję do gina.
ja właśnie przeżyłam szok. z moim R. mamy trochę problemów teraz, tzn. bardziej on ma niż ja i powiedział, że jak przebrniemy przez to wszystko to normalnie mi się oświadczy i całkiem serio mówił. ciekawe tylko kiedy to niby nastąpi
Noo ja rowniez czekam na oswiadczyny ) Ma to byc niespodzianka wiec nie wypytyje co jak gdzie )
Dobraej nockii babkiiiiiiii