reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

mazia i o to mi wlasnie caly czas chodzi :D Suwaczek pokazuje prawde, nie mowie ze nie. Tylko ze 7 tydzien mam ukonczony a nie zaczęty. Dzis jestem w 1 dniu 8 tygodnia ciazy.

W ogole dzis budzik dzwoni jak zwykle 6;33, wstalam 6;37 ide na dol zeby wziac prysznic a woda zimna , nawet ta ktora powinna byc ciepla jest zimna :o no to ja juz sie ciesze ze dzis skzole mam z glowy ;d polozylam sie spac...teraz wstalam zjesc sniadanko i zaraz znow sie klade ;D ach i warunek mam taki ze nie poszlam do szkoly to za kare gotuje dzis pomidorowa ;D
w takim razie ja moge codziennie gotowac pomidorowa ;p

Sylcia, Grecja , tez bee miala zareczyny niedlugo, jeszcze w tym miesiacu. Wczoraj przymiezalam 2 pierscionki co moj chlopak wybral na razie ale nie dosc ze byly za duze to nie zbyt w moj gust, bo byly dosc takie ...udziwnione jak na mnie.
pierwszy byl mw taki tylko ze troche grubszy mial pierscien chyba
img_prod398_0_m.jpg

a drugiego nie moge nawet podobnego znalezc, byl z bialego zlota, taki strasznie wystajacy i pierscien mial rozciety na 2 i pomiedzy tym jakis kamyk, no jak namnie to tez nie byl za ladny, i oba byly za duzo duze wiec to tez inaczej wyglada na reku

Ostatnia edycja:
reklama
niestety jestem w technikum i zostal mi jeszcze rok, zaluje niemilosienie ze nie poszlam do liceum bo mature bym juz miala w tym roku , ale no coz... ; ) zmecze jakos do kwietnia ten przyszly rok

madzia tak jesteś w pierwszym dniu ósmego tygodnia:tak: i suwaczek sie nie myli bo skończony masz 7 tydzień i pierwszy dzień kolejnego czyli tak jakby sie dziecko urodziło miało już tydzień i jeden dzień to nigdzie nie byłoby napisane pierwszy dzień 2 tygodnia tylko właśnie 1 tydzień i jeden dzień:tak:

My wczoraj na sanki poszliśmy młody miał radochę bo juz sam mógł siedzieć, mój T, dorobił oparcie i królewicz miał radochę na całego, a nawet i ja byłam ciągniętą:-D;-)

ojj u mnie z tymi oświadczynami to jeszcze sobie trochę poczekam. na razie trzeba wszystko ogarnąć, żeby się już niczym nie zamartwiać:-p
madzia18 w sumie to ten pierścionek co pokazałaś nie jest wcale głupi. też bym chciała być przy wyborze, ale nie ukrywam, że wolałabym niespodziankę. gorzej tylko jak chłopak nie trafi w gust:baffled: w każdym razie według mnie ładniejsze są z białego złota niż z żółtego. śliczne zaręczynowe są w Aparcie, mogę tam stać i stać. a ceny są w miarę normalne:-) u mnie to trochę problem jest z rozmiarem bo ja mam dłuuugie paluchy i strasznie chude, więc na mój palec serdeczny wchodzi rozmiar 10:-D i trudno taki kupić...mi się też takie podobają:
img_prod2809_0_o.jpg

img_prod718_2_o.jpg

też bym chciała mieć taki warunek, że gotuję zupę i nie idę na zajęcia. na dodatek mam dzisiaj kolokwium zaliczeniowe, jutro następne i w czwartek też. 3 przyszłe tygodnie to w ogóle tragedia:no:

Ostatnia edycja:
Wląsnie Grecja pokazalas takie klasyczne wzory, a on takie wyszukane i ten co pokazałam nie jest taki zly tylko ze on rzeczywiscie jest duzo grubszy i tak malo ladnie wyglada takie male oczko a obraczka taka gruba. Tez bym sobie sama najchetniej wybrala, ale uwazam ze taki sam sobie wbrany nie sprawia tyle radosci, wiem ze sie mu podoba i ze jest jego wybor, a nie co mi sie tam wymyslilo. Takze jemu pozostawie wybor, niech bedzie jaki ma byc.. ; P
I w ogole powodzenia na kolokwium, a co z tym basenem? W ciazy jestes , czy czegos nie wiem ?:D Tak w ogole nie ma zadnych rpzeciwskazan zbeyna basne w ciazy chodzic, ponoc dziala to kojaco na dzidzie i uspakajajaco

madzia18 takie klasyczne są najlepsze. według mnie takie, gdzie nawalone jest tych brylantów, jakieś wyszukane wzorki, kolorki i tylko bombki brakuje to takie festyniarskie:-) ja z moim R. szukałam pierścionka dla mnie na urodziny i jemu w ogóle całkiem co innego się podobało niż mi, więc trochę nie fajnie...
ja w ciąży nie jest, chociaż nie ukrywam że bym chciała :tak: z tym basenem to było do Clio;-)

Ja z moim M też mamy całkowicie odmienne gusty co do tej kwestii.. No ale Jego nie jest aż tak tragiczny :p, woli po prostu zwykły, prosty pierścionek a ja bym chciała żeby był z jakimś maleńkim błyszczącym cackiem :D

reklama
Heja babkii :)

Co do pierscionka nie podoba mi sie taka zwykla obraczka ... My z Damianem razem ogladalismy i przymierzalismy i aby byla srebrna albo z bialego zlota z jakims kamyczkiem zalanym w obraczce alb odstajacym kamykiem :)) I oboje bedziemy nosic :))

Juz raz sie zareczylam i miala potrojna obraczke Rowniez bardzo ladna no ale niechce miec takiej samej jak juz mialam :pP

Do góry