Z ta swińską grypą to jest tak, że nie sama choroba zabija, a powikłania, dlatego Sylciu polecam po tym jak choroba minie przesiedźcie w domu z 2 tygodnie póki nie nabierzesz sił i kuruj się, wygrzewaj, pij regenujące herbatki :-)
reklama
mamamichasia
Początkująca w BB
Lenka 87! Nie było żadnych testów, tylko obserwacja. U lekarza byłam w poniedziałek, efektów póki co zero. Lekarka to dermatolog pediatra z 20 letnim stażem, więc mam nadzieję, że wie co mówi. Jedziemy na kontrolę 30.11, dam ci znać jeśli coś się zmieni. Za nami bezsenna noc, Michaś był nerwowy i chyba go to swędzi... Trzymam za Ciebie kciuki!
Nam swędzenie minęło. Mały bierze Ketotifen i wogóle się nie drapie. Teraz przesypia całe noce. Może coś jest w tej diagnozie. Bylismy prywatnie u niby swietnej lekarki.Ale ja podejrzewam też,ze ma coś w układzie pokarmowym. Ciagle ma te odparzenia i nic nie pomaga, no i mu sie kupki zmieniły. Zrobilismy posiewy i przyszłym tyg zobacze co i jak. Chyba pojedziemy jak cos wyjdzie do kliniki w której był Adaś po porodzie. Tam jest wielu specjalistów.
panistepelek
Fanka BB :)
Ewi - Napisz nam póxniej czy z oczkiem Mareczka już lepiej.
A ja będąc w mieście z córcią na spacerze wogóle jakoś dziwnie czułam się... Z jednej strony jakas zakręcona (zostawiłam np. chleb w skliepe ale Pani za mną krzykneła) z drugiej strony zamyślina i z dziwnym nastrojem - wyjątkowo kiepkso szło mi. zgranie otwierania drzwii od sklepu z jednoczenym wprowadzaniem wózka :-/.
A ja będąc w mieście z córcią na spacerze wogóle jakoś dziwnie czułam się... Z jednej strony jakas zakręcona (zostawiłam np. chleb w skliepe ale Pani za mną krzykneła) z drugiej strony zamyślina i z dziwnym nastrojem - wyjątkowo kiepkso szło mi. zgranie otwierania drzwii od sklepu z jednoczenym wprowadzaniem wózka :-/.
AguśZakochana
Mama Milenki ;)
Witajcie mamuśki Widzę ze temat grypy panuje na forum... U Nas też ledwo się wyjdzie na pole czuć jakieś chorubsko w powietrzu..co prawda mam katar ale na razie jakoś nic mnie nie złapało poważniejszego... odpukać P Południe było u Nas wyjątkowo piękne...zrobiłam pranie i posiedziałam chwilę na ogródku... Wyniosłam pościel żeby się wywietrzyła a teraz skończyłam sprzątać i wcinać obiadek Dzień zapowiada się miło zwłaszcza że idziemy dziś z wizytą do znajomych .. :-) Humor tymczasowo OK..Nie mam się na razie czym dołować...
mamamichasia
Początkująca w BB
Mam nadzieję, że to nic poważnego.Masz pięknego synka, gratulacje. Dzisiaj umówiłam się na poniedziałek, zobaczymy co powie.....Chciałabym żeby to już sięskończyło.Daj znać jak wam wyszły badania.Pozdrawiamy serdecznie.
Witam z rana.
Małemu coś oczko spuchło, wczoraj ropa mu leciała. Dzisiaj chyba na pogotowie z tym pojedziemy.
A wczoraj zrobiłam małe porządki, dzisiaj kolej na te większe :-), i upiekłam ciasto takie piernikowe z kremem kokosowym i śliwkową nutellą. Normalnie pycha. Dzisiaj muszę się z nim rozstać, bo dietke trzymać muszę. Przynajmniej dla S będzie więcej. :-)
SYLCIA Oby to była tylko zwykła grypa. I żeby Nadia nie złapała tego. Bo ty swoją chorobę jakoś przeżyjesz, gorzej jak dziecko będzie musiało się męczyć. Trzymaj się.
MŁODAM Ja miałam to samo jak byłam w ciąży. Ale jak pomyślałam że takie są uroki bycia w ciąży, to mi się lżej robiło. W końcu tak być musi. A kwestia tego jak się wygląda po ciąży to jest różna. Po jednej spada wszystko, po drugiej prawie nic. Ważne jest odpowiednie odżywianie w trakcie ciąży, i po i nie będzie o co się martwić :-) a ile już masz na plusie? Jeśli można wiedzieć oczywiście?
A więc tak przed ciaza wazyłam 55,5kg w pierwszych 3 miesiacach schudłam do 53kg a teraz waze 58kg niby tak nigdzie nie zgróbłam az bardzo bardzo ale poszło mi w brzuch i tyłek;-) hm ale przynajmiej jest plus bo do ubikacji na imprezie były taaakie kolejki a zawsze sie znalazła jakas kobieta która mnie pusciła z racji tego ze w ciazy
reklama
sylcia - A widzisz i po co tak panikować...
młoda_m - Pochwal nam się sukienką
hehe jak bede miała zdjecia to dodam ( o ile bede umiała;-))