reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam. Znów miałam przerwę w pisaniu, ale albo mam za mało czasu, albo goście lub gdzieś jedziemy. :-)
Widzę że kolejne może mamusie dołączyły do nas, witam serdecznie.
Chyba czas znów się przedstawić
jestem Elwira, mama dwójki urwisów. :-)

reklama
Witam wszystkie nowe mamuśki. mam nadzieję, że napiszecie jeszczy tu coś więcej a nie tak jak przeważnie bywa ktos się przedstawia a potem i tak nie zagląda.

Wrocilam ze szkoly chcialam odrazu wzasc buziaka od Mikiego a go druga babcia ukradla i oddac niechciala:-p:-) ale mis ei chce spac ostatnio nie moge sie zebrac zeby sie szybciej polozyc. Wczorajszy roczek udany;-) A ja za tydzien mam znowu probne matury.

Witam nowe mlode mamy lub przyszle mamy:-)

Izulka masz moj wymarzony model rodziny 2 synow i coreczka:-) tylko zazdroscic mi zosatje:-)

Sasanka no tak trzeba rozkrecac watek:-p

WItam nowe forumowiczki ;) :-) Ja dziś zaszalałam i wstałam przed 10.00 ponieważ obiad został mi z wczoraj i nie musiałam się przejmować co kuchcić...Postanowiłam się nie zadręczać swoimi idealistycznymi myslami tylko odprężyć...Do południa poszliśmy z mężem na zakupy i do dziecięcego pooglądać wózki i łóżeczka ;) Mamy juz na oku:-D Potem zjedliśmy obiadek i leniuchowaliśmy ponieważ mężulek coś przeziąbiony jest ostatnio ja zreszta też...;[ No a wieczór ma wpaść do mnie kuzynka w odwiedziny :p Troche sobie poklachamy i nie bede myśleć o zmartwieniach..

Iwcia160000 Ja też dobrze znam tą wróżbę z obrączką... u mnie w rodzinie zawsze i u kazdego się sprawdzała... tylko ze mi wychodziło z tej wróżby żepierwszy będzie chłopak a potem dziewczynka... A lekarz za to twierdzi inaczej ... że najpierw dziewczynka :tak:W sumie na własne oczy widziałam jej pupcie i wątpie że ogonek wyrośnie...

No to jesteśmy wyjątkami:tak:zamieniłyśmy sie hehe:-):-D

Hej....
Narazie Was podczytuje.... Jak mi sie uda to bede sie tu wkrecac cichutko;-)
Pozdrawiam serdecznie M.
witam mam 24 lata i 3 miesiące temu zostałam Mamą

Witam nowe forumowiczki:-)

Ja sie postaram odzywac w miare wolnego czasu;-)
Choc nie ukrywam ze w porownaniu do innych for (tak sie to odmienia??:-D) ciezko sie tu wkrecic;-)

ja dołączyłam niedawno i wcale nie było mi ciężko, same przyjazne osoby :-)

A co u mnie hmmm... na wczoraj miałam termin i jeszcze nie urodzilam. Wydaje mi się że Kordian wyjdzie jak już wszystko będzie przygotowane bo ja z moim chlopakiem przeprowadzamy się do mojej siostry i jej chłopaka a nawet jeszcze łóżeczko nie rozłożone co ja mówię nawet my go tam nie mamy mi już ciężko cokolwiek robić ale mam nadzieję że zdążymy przez urodzeniem maluszka:-):happy2:

reklama
Dobry wieczór Mamuśki:) jak minoł Wam dzien? Mi zleciał strasznie poniewaz postanowiłam dzis ze zrobie porzadki :D i tak sprzątałam sobie do ok 14, potem zrobiłam obiadek i potem do szkoły :):)
Teraz ide jesc kolacyjke bo moj Wiktorek w brzuszku ciągnie za pępowine ze głodny ;-);-):-p

Do góry