reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

IZULKA Dopiero zwróciłam uwagę na twoje suwaczki. Ja co prawda mam dwójkę dzieci rok po roku, ale z trzecim już bym się nie wyrobiła. Podziwiam Cię, że dajesz radę :-)
STEPELEK No to Klaudia sporo do przodu poszła :-) a jak dawno zaczęła używać słów? Bo u Mareczka jakoś ich doczekać się nie mogę :-)

Ostatnia edycja:
reklama
WWW.**********
Szukasz wrazen ? Zapraszamy na nowy serwis !!!!
Otwarty i kulturalny portal na temat seksu oralnego. Ciekawe artykuly, super wywiady i codzienne aktualizacje.

Iwcia - Skoro czujesz już jakieś skurcze i stawiania to chyba lada dzien urodzisz. Denerwujesz się??

Malwina91
- Oczywiście, że możesz z nami pisać... a czy przypadkiem nie gościłas kiedyś tu już??

Ewi - W sumie jakies tam słowka zaczeła niedawno uzywać, wczesniej były rzeczy typu "amam", brumbrum", mama, tata, baba, dzidzia, kaka.
Kilka tygodni temu zaczeła niektóre słowa próbowac powtarzac po mnie. I w sumie jest ich już całkiem sporo ale i tak nadal w jej "wypowiedziach" dominują bliżej nieokreślone dźwieki i gada po swojemu :p

cześć mamusie!
jestem mamą cudnego michasia, który urodził się 08.09.2009:-). wszystko było ok,a od niedawna mamy kłopoty za skórką. stwierdzono skazę białkową i łojotokowe zapalenie skóry.czy ktoś ma jakies doświadczenie w tej materii?proszę o pomoc

Hej dziewuszki miałam sie pochwalić i się chwalę!
Mam synka :D :)
Oczywiście nie ma to jak intuicja kobieca :D hihi
Bylam w szoku jak moja gin trafiła wręcz od razu i pokazała co tam dzidzia ma, a pozniej juz drugi raz szukała ale dzidzia wariowała i nie dala sie zlapac ;P noge na noge założył synek i koniec :D
A jak na tetno poszłam to moj syn skopał mnie tam gdzie szukała tetna polozna i az sie smiala z mojego dzikuska ze tak wariowal :p

Aha i moj synek lubi fikolki robic ,co na usg świetnie prezentował ;) hehe
Pozdrawiam...

Jestem ostatnio zabiegana ale jak bede miec chwile czasu to wejde poczytam co tam pisałyście i odpisze ;))Buziaki

kiedyś tu napisałam raz moze dwa ale nie zaduzo a później nie miałam wejsc a teraz już mam jak więc napisałam tylko wolałam sie upewni i grzecznie spytac czy moge poprostu tu z wami popisac ale jak nie macie nic przeciwko wiec pisze

Hej dziewuszki miałam sie pochwalić i się chwalę!
Mam synka :D :)
Oczywiście nie ma to jak intuicja kobieca :D hihi
Bylam w szoku jak moja gin trafiła wręcz od razu i pokazała co tam dzidzia ma, a pozniej juz drugi raz szukała ale dzidzia wariowała i nie dala sie zlapac ;P noge na noge założył synek i koniec :D
A jak na tetno poszłam to moj syn skopał mnie tam gdzie szukała tetna polozna i az sie smiala z mojego dzikuska ze tak wariowal :p

Aha i moj synek lubi fikolki robic ,co na usg świetnie prezentował ;) hehe
Pozdrawiam...

Jestem ostatnio zabiegana ale jak bede miec chwile czasu to wejde poczytam co tam pisałyście i odpisze ;))Buziaki

Gratuluje synka pozdrawiam

reklama
ARTYSTKA Gratuluję synka :-) oby Ci rosnąl i nie dokuczal zbytnio.
A wiesz jak go nazwiesz?
MALWINA Pisz ile tylko chcesz. Mi to nie przeszkadza, tylko staraj się w swoich odpowiedziach pisać odnosząc się do postów innych dziewczyn. Ok?

Do góry