reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

panistepelek między innymi : ubezpieczenie na dzieciaki, rodzinne, musiałam wyrobić młodszemu nową książeczkę zdrowia w NFZecie... Skarbówka na to rodzinne, MOPS też :-D:-D hehe skomplikowana ta nasza polska biurokracja

ale wszystko załatwione - no prawie, bo w czwartek szczepię Juniorka ;-)

reklama
Muszę tylko odnowić, poza tym mam chody u babki która przyjmuje wnioski (tzn. to koleżanka teściówki :-D chociaż na to ona się przydała) i wiesz sama jak to jest :-p

wcześniej robiłam przy starszym synku dopiero po 8 miesiącach, po narodzinach młodszego od razu. Bo prawie 100 zł to zawsze coś da, chociaż moim zdaniem 100 zł niecałe na dwójkę dzieci na cały miesiąc to i tak mało co za to się ma? dwie paczki pampków mleko dla małych i po kasie :shocked2: no cóż, taka ta nasza Polska

Sasanka - Sumka rzeczywiście nie jest zbyt wielka, ale zawsze mieć dodatkowo na ta pake pamperó tez jest fajnie.
No i teraz od listopada ma być po 61 zł a nie 48.

reklama
Witam dawno mnie tu nie bylo :) Ale zescie sie rozpisaly... Az nie wiem od czego zaczac :) Dobra juz teraz bede na bierzaco i cos tam naskrrobie :)
A teraz milego dnia zycze

Do góry