Witam sie spozna dziewczyne i jak zwykle naklepane Za jakies 12h dokladnie o 11;07 Miki skanczy roczek jak ten czas leci az nie chce sie wierzyc:-) w sobote byla u nas t\sliczna pogoda chodzilam bez kurtki tak cieplo bylo wiec wyruszylismy na spcer Miki czi juz coraz wiecj a jak tancz slodko:-) Tak sie w dzien wyszalam ze nie wiem ogolnie mimo problemu calkiem pozytywnie spedzilismy weekend no oprocz jeden bo sis mi wyladowala w szpitalu ma podejrzenie wyrostka i lezy na jednoosobowej sali zanudzi sie tam bidulka.
artytska ja nie jestem samotna a i tak bywa ciezko ale glow do gory jak sie dzidzia urodzi to sa chwile ktore wynagradzaja wszystko;-)
Amelle no jak w zyciu raz z gorki raz podgorke. Fajnie ze sie odezwalas bo sie zastanaiwlam co z toba;-) No i gratulacje dla braciszka i jak mu sie podoba w przedszkolu?:-)
artytska ja nie jestem samotna a i tak bywa ciezko ale glow do gory jak sie dzidzia urodzi to sa chwile ktore wynagradzaja wszystko;-)
Amelle no jak w zyciu raz z gorki raz podgorke. Fajnie ze sie odezwalas bo sie zastanaiwlam co z toba;-) No i gratulacje dla braciszka i jak mu sie podoba w przedszkolu?:-)