magda dgo mieszkalam na A a teraz na R a ty???
ja mieszkam na H w bloku na przeciwko Ultramedu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
magda dgo mieszkalam na A a teraz na R a ty???
ja smarowałam cepanem, tam nie ma nic szkodliwego. Ale tylko pare dni-bo nie mogłam znieść tego smrodu. No i niestety mam dużo rozstępów. Choc są mniej widoczne niz na naciągniętej skórze.
Rozmawiałam z moim ginem na temat rozstepów-powiedziałam co stosowałam-a on na to,ze mogłam to od razu olać. Bo skuteczne napewno nie będzie. Bo chodzi o jakoms tam witamine czy coś i wymienił mi 3 kremy,które są skuteczne: mustela, vichy i trzeciej dobrze nie pamietam elancyl czy jakos tak.
Miałam zamiar kupić-ale urodził się maluszek i milion innych wydatków mam.
Przyzwyczaiłam sie już do rozstępów-tylko nie wiem jak mieć bardziej płaski brzuch. Jestem drobna -a maluszek urodził się duży. Brzuch miałam jak na bliźniaki czy trojaczki. No i takie są rezultaty-że nie wiem co zrobić by ta skóra się trochę jeszcze wchłonęła.
Noo wlasnie to jest zabieg laserowy ) jak czytalam to w polsce kosztuje okolo 3 tys zlotych ... Sumka niezla ale warto )
mloda m widze jestes z tychow jak ja: 13 pazdiernika urodzilam corke przez cc Amelka wazyla 3070gram i 50 cm dlugosci
Witajcie mamuśki Ja byłam dziś u ginekologa... Wszystko z maluszkiem OK Potwierdził 100 procentowo płeć , pokazując mi nawet na monitorze... ;PPP Zaczynam poważnie myśleć nad imionami...U mnie ogólnie wszystko dobrze...zdrowie na razie w porządku..malutka też rośnie zgodnie z tygodniami.... Tylko psychicznie troche jestem wrakiem :-(
Młoda_M- z tych tańszych kremów właśnie ten kremy z Dax cosmetic uważam za najlepsze. Jeszcze przed ciążą bardzo mi pomagały. A teraz mam już za mocne rozstępy chyba no i brak systematyczności.