reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Moze dzidzia inaczej lezy ... ? Idz moze na wszelki wypadek do lekarza Bo nigdy nic nie wiadomo ... I absolutnie sie niczym nie stresuj i nie przejmuj az tak ... Jeszcze bedziesz miala cas na nerwy i cholerowanie :))

Wiesz podobno to nic az tak strasznego Tylko trzeba uwazac na cukry i ich poziom :))

no pewnie sie nie potrzebnie martwie ale czytalam ze dzieci u kobiet które maja cukrzyce ciazową rodzą sie z wagą powyzej 4kg i zazwyczaj konczy sie to cesarką.

no pewnie sie nie potrzebnie martwie ale czytalam ze dzieci u kobiet które maja cukrzyce ciazową rodzą sie z wagą powyzej 4kg i zazwyczaj konczy sie to cesarką.

Napewno bedziesz miala kilka badan pod wzgledem cukrzycy ... Ahhh a jak nawet dzidzia bedzie miala 4 kg to Looo hohoho latwiej je bedzie myc przebierac :))

Dzieki dziewczyny za pomoc, chyba naprawde mi sie zdaje ze brzuch się zmniejszył, bo dzis spotkalam kolezanke i pytala sie co jest że z dnia na dzień tak mi brzuch rośnie (a widziala mnie z 5 dni temu) więc chyba przewrażliwiona jestem.
Ale w srode ide do lekarza dopytam sie w razie czego i zobaczymy co powie. Ogólnie już mnie skopał dzidziuś, juz ruchy czuje nawet jak chodze a wczesniej raczej czulam jak lezalam. ;)

Spadam pod prysznic i spaciu :) Dobranoc ;*

artystka pewnie maluch zaczyna sie wiercic i sie schowala mamusia:-)
Sasanka moj tez planowal dac Mikiemu Patryk po sobie ale mi sie jakos nie widzialo choc pozniej sie zastanawialm co jak w sumie przeciwko mialam:-p

A ja mam jutro 2 wf jak ja nie lubie wf no nuda straszna:-p Miki sobie dzisaj spodnie od pizamy zdejmowal n super zabawa:eek::confused2: male dziecko a tak potrafi zaskoczyc:-p

Dobranoc

Kiedyś czesto siedziałam na tym wątku. Ale przedstawie się jeszcze raz,bo mnóstwo nowych mamuś jest.
Mam na imię Marlena. Jestem z Katowic i mam 4,5 miesięcznego synka Adasia. Chwilowo zawiesiłam studia. Został mi jeden semestr do obrony pracy licencjackiej.
Artystka- może rzeczywiście przewrażliwiona jesteś. Ja koło 30 tyg- miałąm już dzidzie tylko po jednej stronie-a druga była pusta prawie cały czas. Jak będziesz na wizycie to napewno lekarz cię uspokoi.

reklama
Moje maluchy też były po jednej stronie, po lewej teraz mam tak samo - brzuch mimo braku dziecka w środku z jednej strony jest większy a z drugiej mniejszy :-D mocno tego nie widać ale mimo wszystko :-D
my już po spacerze, gotuję małym obiad i zaraz będę piła kawkę ;p

Do góry