reklama
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Mamuśki moje śliczne a zkąd Wy macie takie ładne te hm nazwijmy to "obrazki" np do obliczania za ile sie dzidziunka urodzi albo za ile bedzie miała urodzinki?
kochana to sa suwaczkii ) zaraz podam CI linka jak sie obsluguje nimi i jak sie je robii )
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Mamuśki moje śliczne a zkąd Wy macie takie ładne te hm nazwijmy to "obrazki" np do obliczania za ile sie dzidziunka urodzi albo za ile bedzie miała urodzinki?
https://www.babyboom.pl/forum/mlodz...-f236/faq-wstawiania-zdjec-i-suwaczkow-17297/
w tym linku masz podane co i jak sobie dokladnie zrobic )
panistepelek
Fanka BB :)
zasmarkana mama - Czemu źle wspominasz połóg??
kolia - Miłego dnia w szkole
lenka - Witaj i tutaj.
kolia - Miłego dnia w szkole
lenka - Witaj i tutaj.
mloda m widze jestes z tychow jak ja: 13 pazdiernika urodzilam corke przez cc Amelka wazyla 3070gram i 50 cm dlugosci
o a na jakim oś mieszkasz? to moje gratulacje!! ja jeszcze czekam na mojego chłopczyka Wiktorka do 12 marca :-)
https://www.babyboom.pl/forum/mlodz...-f236/faq-wstawiania-zdjec-i-suwaczkow-17297/
w tym linku masz podane co i jak sobie dokladnie zrobic )
Bardzo Ci dziekuje
AguśZakochana
Mama Milenki ;)
Witajcie mamuśki Ja byłam dziś u ginekologa... Wszystko z maluszkiem OK Potwierdził 100 procentowo płeć , pokazując mi nawet na monitorze... ;PPP Zaczynam poważnie myśleć nad imionami...U mnie ogólnie wszystko dobrze...zdrowie na razie w porządku..malutka też rośnie zgodnie z tygodniami.... Tylko psychicznie troche jestem wrakiem :-(
reklama
Witajcie mamuśki Ja byłam dziś u ginekologa... Wszystko z maluszkiem OK Potwierdził 100 procentowo płeć , pokazując mi nawet na monitorze... ;PPP Zaczynam poważnie myśleć nad imionami...U mnie ogólnie wszystko dobrze...zdrowie na razie w porządku..malutka też rośnie zgodnie z tygodniami.... Tylko psychicznie troche jestem wrakiem :-(
AguśZkochana a to co sie stało ze psychicznie jestes wrakiem? Czyzby depresja jesienna?