reklama
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
pochwale sie wam moa pierworodna
(jest tu jeszcze jakas frumwiczka ktora urzedowala kiedys)?? b czasem tu zagladalam
Ojejej jaka mala niunka slodziutka !!! :*** Nic tylko do wycalowania )
Wlasnie aaa dziewczyny wstawcie jakies swoje fotkii z dzidziusiamii brzuszkamii rodzinkamii ) Ja wkleje pierwsza i czekam na wasze fotkii )
Na fotkach jest moja mala Nadinka Tato Damian i ja )
panistepelek
Fanka BB :)
Młoda_mniunia90 - prosze byście nie pisały posta pod postem tylko je edytowały - tak jest w regulaminie tego wątku.
sylcia - Śliczna córcia, fajne ma poliki. A ty swoje zdjęcia już chyba kiedyś wstawiałaś - odważna fryzurka.
Jesli chodzi o imiona to u NAs dla chłopczyka miało być Filipek na pierwsze a na drugie Krzyś (po moim braciszku)
A dla dziewczynki Diana i nawet po porodzie tak było aż teściowa powiedziała męzowi, że to takie staromodne imie i nagle zmienił zdanie i wymyslił Klaudia, więć Diana ma na drugie.
Oto My
sylcia - Śliczna córcia, fajne ma poliki. A ty swoje zdjęcia już chyba kiedyś wstawiałaś - odważna fryzurka.
Jesli chodzi o imiona to u NAs dla chłopczyka miało być Filipek na pierwsze a na drugie Krzyś (po moim braciszku)
A dla dziewczynki Diana i nawet po porodzie tak było aż teściowa powiedziała męzowi, że to takie staromodne imie i nagle zmienił zdanie i wymyslił Klaudia, więć Diana ma na drugie.
Oto My
Załączniki
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Młoda_mniunia90 - prosze byście nie pisały posta pod postem tylko je edytowały - tak jest w regulaminie tego wątku.
Oto My
Dzidzia ma sliczne oczeta no i mama niczego sobie ) Ladna kobietka )
AguśZakochana
Mama Milenki ;)
lenka87 No ja też miałam w rodzinie kilka przypadków że niby dziewczynka a jednak był chłopak i na odwrót...P :-) WIęc nigdy nie ma 100% pewności... Ale ogólnie mówiąc pokazał mi już na monitorku dokładnie całą pupę i raczej nie wyglądało mi na to że płec miałaby się zmienić...A TWój Adaś to kawał przystojnego faceta ));-)
baska201 Ja też czytałam o tym że plemniki żeńskie są wolniejsze ale za to wytrzymalsze i dłużej żyją... No więc nie pozostaje nic innego jak życzyć dorobienia drugiej córeczki
Młoda_m No tak masz rację Dziś jest cudowny dzień... A że teściowie pojechali do drugiego domu zostałam w domku sama z mężem Wkońcu.... Słoneczko tak ładnie dogrzewało że już byłam na ogródku ;-)Porobiłam pranie , zjedliśmy obiad a teraz weszłam na MM i zbieram sie do sprzątania A potem mam nadzieje że miły wieczorek będziemy mieć.. no i że teściowie nie wrócą szybko..( jakoś wole krzątać się po domu kiedy nikt mi na ręce nie patrzy )
niunia90 Śliczną masz córcie )))
sylcia007 Śliczne zdjęcia Ładnie wyglądacie i mała strasznie kochana
baska201 Ja też czytałam o tym że plemniki żeńskie są wolniejsze ale za to wytrzymalsze i dłużej żyją... No więc nie pozostaje nic innego jak życzyć dorobienia drugiej córeczki
Młoda_m No tak masz rację Dziś jest cudowny dzień... A że teściowie pojechali do drugiego domu zostałam w domku sama z mężem Wkońcu.... Słoneczko tak ładnie dogrzewało że już byłam na ogródku ;-)Porobiłam pranie , zjedliśmy obiad a teraz weszłam na MM i zbieram sie do sprzątania A potem mam nadzieje że miły wieczorek będziemy mieć.. no i że teściowie nie wrócą szybko..( jakoś wole krzątać się po domu kiedy nikt mi na ręce nie patrzy )
niunia90 Śliczną masz córcie )))
sylcia007 Śliczne zdjęcia Ładnie wyglądacie i mała strasznie kochana
mloda m ile ty masz lat ?? moze cie znam
20
artystka92
Fanka BB :)
Młoda m obie jesteśmy w 23 tyg i 1 dniu )) Idziemy równo razem
Hehe
W środe ide do gina mam nadzieje ze dowiem się co nosze w sobie. Już się nie moge doczekać... Hehe kurde w sumie to liczylabym na dziewczynke bo jako samotnej matce lepiej by mi było się z córcią dogadać... Ale coś mi mówi że to Jaś będzie... Heh a mam takie śliczne ciuszki dla dziewczynki ;p no cóż... zobaczymy ;D
Hehe
W środe ide do gina mam nadzieje ze dowiem się co nosze w sobie. Już się nie moge doczekać... Hehe kurde w sumie to liczylabym na dziewczynke bo jako samotnej matce lepiej by mi było się z córcią dogadać... Ale coś mi mówi że to Jaś będzie... Heh a mam takie śliczne ciuszki dla dziewczynki ;p no cóż... zobaczymy ;D
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
dobrej nockii )
reklama
Młoda m obie jesteśmy w 23 tyg i 1 dniu )) Idziemy równo razem
Hehe
OO jak miło, bede pamietac w marcu ze nie tylko ja czekam na dzieciaczka ja znowu chciałam chłopczyka Nie wiem czy powinnam ale chciałam zapytac jak sobie radzisz sama? bo z tego co napisałas wczesniej jestes samotną matką...
Pozdrawiam;-)