reklama
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
hello
mona dolaczyc?
Oczywiscie ze mozesz kochana dolaczyc )
No tak tacy sa czasem Ci faceci ale pocieszam sie ze jeszcze 4 miesiace i bede miała zajec a zajec;-) z moim małym Wiktorkiem.
Noo czasem sa tacy facecii ... Ale ja sie dze sama pol dnia w domu bo Damianoo pracuje dlugo a pozniej to juz z domu nie wychodzii chyba ze zobaczyc co beda miec do pracy )
Młoda, pewnie że będziesz zajęta :-)
Bartek tłucze zabawki echhh a najmłodszy uspypia
jestem padnięta jakaś, dziś z powodu dziwnego samopoczucia herbatka ;P
kawka może popołudniu ;P
Dzięki za miłe słowa z związku z moim Ł.
Nie uwierzycie co mi wczoraj wieczorem zaproponował.
Chciałby... uwaga:
KOLEJNE DZIECKO! A dokładniej córkę! a ja mu na to: a skąd wiesz czy ja chcę znów chodzić z wielkim brzuchem ledwo żywa bo ciężar to jesat i znów mieć doła przez wały tłuszczu? I poza tym skąd Ty możesz wiedzieć, że będzie córka?
jezu przeraził mnie, ale na szczęście jakoś mu to wybiłam z głowy
On jest chyba czasem nieźle stuknięty, najlepiej zamknąc mnie w domu na wieki, ja nie chcę nawet myśleć o kolejnym dziecku! Teraz chcę skupić się na moich chłopakach a nie latać z brzuchem po ginach jeszcze z dwójkądzieci bo nikt przecież nie ma czasu z nimi zostać w normalne dni :/
poza tym dziecko kosztuje :/
jezuuuu pół nocy o tym myślałam i się wkurzałam:/
a jak wam dzień mija?
Hejj to niezle wyskoczyl z textem ) Ja bym odpowiedziala ja tez chce ale tak za 7 lat jak odchowie majace juz dzieciaczkii )
ale na czym to polega? ja myślałam że t pewnie jakoś laserem bo chyba nie ogniem
ivette witamy
Noo wlasnie to jest zabieg laserowy ) jak czytalam to w polsce kosztuje okolo 3 tys zlotych ... Sumka niezla ale warto )
artystka92
Fanka BB :)
Witam. Wiecie co baaardzo się gubie tutaj heh nie wiem gdzie co i jak już ;P
Ale chciałam was zapytać może ktoras mi pomoże
Ostatnio mialam duuużo stresów i nerwów. I nie moge nic jesc ,zmuszam sie na sile, ale mi niedobrze i brzuch mnie boli. Powiem wam że moj brzuch przez ten czas sie zmniejszył... I nie wiem czemu, czy cos jest nie tak?
Ostatnio mialam duuużo stresów i nerwów. I nie moge nic jesc ,zmuszam sie na sile, ale mi niedobrze i brzuch mnie boli. Powiem wam że moj brzuch przez ten czas sie zmniejszył... I nie wiem czemu, czy cos jest nie tak?
matosia
Fanka BB :)
o rany trójka dzieci trakich malutkich to straszny terror jest , ja zanim "wpadliśmy" chciałam mieć trójeczkę i żeby były po trzy lata różnicy, a teraz zastanawiam się czy kiedykolwiek będę miała drugie ;P z jednej strony chciałabym mieć, ale z drugiej wiąże się to z wysokimi kosztami, ja muszę skończyć studia, chcemy mieć własne mieszkanie i tak właściwie to najwcześniej to chyba za jakieś 10 lat :-)Młoda, pewnie że będziesz zajęta :-)
Bartek tłucze zabawki echhh a najmłodszy uspypia
jestem padnięta jakaś, dziś z powodu dziwnego samopoczucia herbatka ;P
kawka może popołudniu ;P
Dzięki za miłe słowa z związku z moim Ł.
Nie uwierzycie co mi wczoraj wieczorem zaproponował.
Chciałby... uwaga:
KOLEJNE DZIECKO! A dokładniej córkę! a ja mu na to: a skąd wiesz czy ja chcę znów chodzić z wielkim brzuchem ledwo żywa bo ciężar to jesat i znów mieć doła przez wały tłuszczu? I poza tym skąd Ty możesz wiedzieć, że będzie córka?
jezu przeraził mnie, ale na szczęście jakoś mu to wybiłam z głowy
On jest chyba czasem nieźle stuknięty, najlepiej zamknąc mnie w domu na wieki, ja nie chcę nawet myśleć o kolejnym dziecku! Teraz chcę skupić się na moich chłopakach a nie latać z brzuchem po ginach jeszcze z dwójkądzieci bo nikt przecież nie ma czasu z nimi zostać w normalne dni :/
poza tym dziecko kosztuje :/
jezuuuu pół nocy o tym myślałam i się wkurzałam:/
a jak wam dzień mija?
hmm zmniejszony brzuch? a może tylko Ci się tak wydaje? albo np. maluszek się inaczej ułożył ?Witam. Wiecie co baaardzo się gubie tutaj heh nie wiem gdzie co i jak już ;P
Sasanka masakra.. kolejne dzieckoporazka poprostu
Artystka wydaje mi sie, ze powinnas przejsc sie do swojego gina.. Mysle, ze brzuch nie moze sie mniejszyc, ale jezeli masz takie problemy i niepokoi Cie to to przejdz sie do gina i powiedz, jak sprawa wyglada.. napewno Cie to uspokoi
Artystka wydaje mi sie, ze powinnas przejsc sie do swojego gina.. Mysle, ze brzuch nie moze sie mniejszyc, ale jezeli masz takie problemy i niepokoi Cie to to przejdz sie do gina i powiedz, jak sprawa wyglada.. napewno Cie to uspokoi
zasmarkana mama
Zaciekawiona BB
Sasanka, kurcze no to małzon sie rozpedzil :-)
Ja chcialam miec blizniaki, czyli dwojka za jednym razem, chociaz w ciazy bylo mi całkiem dobrze i porod tez dobrze wspominam ale znacznie mniej milo widzi mi sie kolejny pológ...;/
Ale chce miec 2:-)
Ogolnie mialam sen ze mam 4 chlopcow ;D nawet imiona pamietam
Ja chcialam miec blizniaki, czyli dwojka za jednym razem, chociaz w ciazy bylo mi całkiem dobrze i porod tez dobrze wspominam ale znacznie mniej milo widzi mi sie kolejny pológ...;/
Ale chce miec 2:-)
Ogolnie mialam sen ze mam 4 chlopcow ;D nawet imiona pamietam
Moje Młodziutkie Mamuski, wlasie sie dowiedzialam ze mam cukrzyce ciązową:-( i troche poczytałam w internecie i jestem przerazona co tam wypisują. Czy ktoras z Was miała juz taka cukrzyce? Co najgorsze ja tak uwielbiam słodyczee! ale dla dzidziusia wszystko zrobie
lenka87 ja mam taki brzuch jakbym była w czwartym miechu, chyba że jak wciągnę to ładniej wygląda ale ile można chodzić spięta
Dziewczyny, wybiłam mu z głowy ten pomysł, jestem za młoda na więzienie w domu! chcę skończyć szkołę, pójść do pracy, wychować moją dwójkę na dobrych ludzi a nie wciąż zajmować się dzieciakami, przecież nie na tym życie polega, gdybym znów miała mieć dziecko chyba bym się zaszlachtowała
Ech u nas leje, gotuję dzieciakom obiad, później zajmę się obiadem dla "starego"
i mam nadzieję, że jak wróci z pracy to nie wspomni nawet o kolejnym potomku
miłego popołudnia
Dziewczyny, wybiłam mu z głowy ten pomysł, jestem za młoda na więzienie w domu! chcę skończyć szkołę, pójść do pracy, wychować moją dwójkę na dobrych ludzi a nie wciąż zajmować się dzieciakami, przecież nie na tym życie polega, gdybym znów miała mieć dziecko chyba bym się zaszlachtowała
Ech u nas leje, gotuję dzieciakom obiad, później zajmę się obiadem dla "starego"
i mam nadzieję, że jak wróci z pracy to nie wspomni nawet o kolejnym potomku
miłego popołudnia
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Witam. Wiecie co baaardzo się gubie tutaj heh nie wiem gdzie co i jak już ;P
Moze dzidzia inaczej lezy ... ? Idz moze na wszelki wypadek do lekarza Bo nigdy nic nie wiadomo ... I absolutnie sie niczym nie stresuj i nie przejmuj az tak ... Jeszcze bedziesz miala cas na nerwy i cholerowanie )
Moje Młodziutkie Mamuski, wlasie sie dowiedzialam ze mam cukrzyce ciązową:-( i troche poczytałam w internecie i jestem przerazona co tam wypisują. Czy ktoras z Was miała juz taka cukrzyce? Co najgorsze ja tak uwielbiam słodyczee! ale dla dzidziusia wszystko zrobie
Wiesz podobno to nic az tak strasznego Tylko trzeba uwazac na cukry i ich poziom )
reklama
AguśZakochana
Mama Milenki ;)
sylcia007 No też mi się wydaje że to przez temperaturę...No ale nie powiem tesciowej żeby zamykała okna i drzwi bo u Nas w bloku to grzali... haha
sasanka18 Pijesz kawę tak jak mój tata PP tylko że on daje 3 łyżeczki i pije 4 razy dziennie W każdym bądz razie na razie mu nie zaszkodziło..a raczej pomaga ponieważ ma bardzo niskie ciśnienie...
ivette Witaj
sasanka18 Pijesz kawę tak jak mój tata PP tylko że on daje 3 łyżeczki i pije 4 razy dziennie W każdym bądz razie na razie mu nie zaszkodziło..a raczej pomaga ponieważ ma bardzo niskie ciśnienie...
ivette Witaj