panistepelek
Fanka BB :)
myszakowamama - Witaj na forum. Dużo córeczkę już masz. Jak ma na imię? Napisz nam coś więcej o Niej.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wszystko ok wiedziałam że zadziała
ech ja po dwóch kawach teraz głód mnie chwyta :/
zaraz idę robić sobie obiad bo wszyscy już zjedli
i zaraz kawkę jeszcze sobie wydoję :-)
miłego dnia :*
dużo kobiet po ciąży go używało (czytałam na forach) więc raczej takIwcia strasznie duży ten Twój maluszek a jeżle zamierzasz karmić piersią malucha to zwróć uwagę czy napewno możesz używać tego kremu na rozstępy
Kochana ja sobie wypale rozstepy ... Mam bardzo duzo na udach i na pupiena brzuchu mam kilka a mialam go ogromny ... Kremowalam sie roznymi specyfikamii i drozszymi i tanimi oliwki kremy nawilzacze bio oil wszystko i nic mi to nie dalo ;/;/;/ A wiec pozostaje wypalanie ) przynajmniej w moim przypadku )
Aaa tu sie zgodze bo nie kazdego kremu i specyfiku mozna uzywac w cizy i podczas karmienia piersia Trzeba bardzo zwazac
Ja uwielbiam kawkę, cztery na dzień to norma
Wypalenie...??? chyba podziekuję ... słyszałam że są jakieś kosmetyczne zabiegi ... nie chcę żadnych drastycznych metod
no to super mam nadziję, że wszystko się układa i tak już zostanie.Wszystko ok wiedziałam że zadziała
ech ja po dwóch kawach teraz głód mnie chwyta :/
zaraz idę robić sobie obiad bo wszyscy już zjedli
i zaraz kawkę jeszcze sobie wydoję :-)
miłego dnia :*