reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ale mam znajome i wiem jak to jest jak musiały zrezygnować z marzeń nie pokończyły szkoły i otoczenie się patrzyło na nie jak na jakieś chore a w szpitalach nie lepiej wiecie ja mam 28lat ale w 9mc ważyłam tylko 45kg i taka moja uroda też nie dowierzali że wyglądam na 28lat a jednak nie mam 16

reklama
Widzę odrobinę średniowiecznego podejścia :-)
"i otoczenie się patrzyło na nie jak na jakieś chore" - co to znaczy "jakieś chore"? współczuję ograniczonego 'otoczenia' :tak:
Moim zdaniem przesada, nie trzeba od razu rezygnować z marzeń, a już na pewno nie ze szkoły :szok: Teraz są większe możliwości niż kiedyś, może dlatego takie zdanie. Szkoła ma obowiązek pomóc. Jeśli się chce przede wszystkim - nie ma problemu z jej ukończeniem :)

buehehehe:-):-):-):-):-) a ja BARDZO żałuje ze pierwsze dziecko bede miala dopiero w wieku 28 lat!!!!!:-:)-:)-:)-(chce miec troje dzieci i na moje juz w tej chwili najmlodsze powinno miec 2 lata!!!!!;-)to ze dziewczyny zachodza w ciaze w tak mlodym wieku nie jest ich wina,i nie one sa dziwne,nie sytuacja w ktorej sie znalazly jest dziwana,a reakcja naszego otoczenia na ta sytuacje jest dziwna,nasze spoleczenstwo jest dziwne i czesto nasze rodziny sa dziwne.kiedys 16 latki wychodzily za maz i mialy dzieci,i co ??wtedy to bylo normalne???hehe??4klasy podstawowki skonczone i 10 dzieci w wieku 30 lat!!!!

agi a bylas w tym spoleczenstwie ktore sie patrzylo na nie jak na chore? bo chyba tak. Ja ogolne nie zauwazylam zeby ktos sie na mnie patrzal jak na chora normalne gadam z kolezankami aa no i co Cie pewnie bardzo zaskoczy mimio posadania dzeziecka jestem w normalnej klasie matrualnej i jakos nie jestem ani gorzej ani lepej trkatowana a druga klase tez jakos zdalam, nie rezygnuje z marzen a juz napewno nie zaluje. A towoje zdanie oper sie na tym co wiedzalas wogole znalas te dzewczyny pewnie je poprostu osadzila i wlasnie tak jak napsalas patrzylas sie na nie jak no chore.

Witam babki :) Dzien mija rewelacyjnie wszystko miedzy mna a Damianoo uklada sie rewelacyjnie Bardzo jestem zakochana choc czasem mam ochote go zabic doslownie bo mnie wyprowadza z rownowagi Ale kocham go nad zycie jak i oczywiscie coreczke Nadinke :)) A ja domek posprzatalam i zaraz zabieram sie za obiadek :)) Buziaczki moje drogie milego dnia :)))))))))

WITAM MŁODE MAMUSIE!
Trafiłam na to forum dziś przez przypadek,szukając jakiś ciekawych potraw dla mojej córci:-) Może najpierw coś o sobie;-)
Swoje 18-ste urodziny spędziłam w towarzystwie bliskich i z 5-miesięczną córcią!
Dziś moja POLA ma 2 lata ! Jestem mamą wspaniałej dziewczynki,i nie wyobrażam sobie bez niej życia!!!!

Witam wszystkich.Ja też jestem tu nowa.Mam już wprawdzie 23 lata,ale dziecko urodziłam mając 19.Oczywiście była to wpadka i byłam wtedy załamana,ponieważ chodziłam do 3 klasy liceum i miałam termin na kwiecień,a jak wiadomo w tym miesiącu pisze się maturę.Ale wszystko na szczęście poszło dobrze.2 tygodnie po porodzie poszłam na maturę no i zdałam.Później wyszłam za mąż i teraz jestem mamą 4 letniego chłopca i kończę studia zaoczne.Mamy już swoje mieszkanie i jesteśmy niezależni.Także wszystko jakoś się zawsze ułoży i nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem.Zwłaszcza,że dzieci są takie cudowne!Pozdrawiam wszystkie młode mamy :-)

Ostatnia edycja:
no wlasnie dziewczyny, mlody wiek jest idealny zeby miec dziecko, najpierw sie martwimy czy damy rade ale pozniej jestesmy najszczesliwsze na swiecie ze tak wczesnie urodzilysmy:-):-)przynajmniej moze doczekamy sie prawnukow:-D:-D

reklama
paula3 no to gratuluje coreczki a imie wybrane?:-)
nyana to masz juz duza panne w domu:-) nie moge sie doczekac kiedy Miki bedzie takim chlopcem chociz to 10 miesiecy zlecialo strasznie szybko:-)
Aga.23 bo grunt to mobilizajia i pozytywne myslenie:-) ja mature bede zdawac z poltora rocznym synkiem:-p

Ale tu sie pozmienialao tyle nowych mam i wszytkie mlode:-D ja nie daje ostatnio rady jeszcze BB wcisnac. No ale trzeba do maja jakos sie ogarnac:-p A Miki pieknie chodzi trzymajac sie zajedna raczke ale sam sie chyba jeszcze boi:-p

Do góry