reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ok babki dzis sie narobilam troszke Dom wyspraztany byl i obiad zrobiony i mala marudna Ahh 7 swiatow :( Noo ale teraz juz sobie smacznie spi a ja sobie piwko gruszkowe pije Mmmm :)) I zmykam patrzec na film :))

Slodkich snow mamki :))

reklama
Hejo mamy Mi dzien minal wspaniale :)) Rano sniadanko pozniej zakupki Kupilam malej mnostwo sloiczkow i soczki i takie tam pysznosci ale najlepszym zakupem byl jumper z tygryskiem :)) Mala jest zakochana lubii w nim sobie skakac i bujac sie :) A pozniej kawka z kolezanka Nastepne zakupki spotkalam jeszcze dwie kolezanki :)) Obiadek Rosolek mmm i kfc pozniej tzn na zakupkach :)) Filmiki w domku i wspaniale spedzony czas z rodzinka :)) A teraz z tatuskiem filmiki malenka spii :))

Dobranoc moje drogie :))

Adka kochana niema sie czego wstydzic a wcale taka mlodziutka nie jestes bo sa i mlodsze mamy :)) Ja zaszlam w ciaze majac 19 lat :))

Ja urodziłam 2 i pół miesiąca po 17 urodzinach. Tatuś mojej córci jest moim rówieśnikiem. A ten czas szybko leci i nasza ślicznotka ma już prawie 7 lat...

Witajcie! Wampi, Adka, ja urodziłam 4 miesiące po 17-tce. Co młodość, to młodość :)
U nas dziś tak sobie. Filip już coraz mniej chętnie chodzi w dzień spać :) A jak śpi, to tylko ok. godziny, także mało w porównaniu z tym, że jeszcze niedawno potrafił spać w dzień przez trzy godziny bez przerwy i 10 godzin w nocy. No, ale nasz synek robi się już duży, więc muszę się przyzwyczaić :D
Jutro zaczynam pracę, jestem ciekawa jak będzie :)
Nasz porypany sąsiad z dołu puścił muzykę tak głośno, że bas wali, jakby u mnie to grało... jak nie ruchają się w nocy, że u nas slychać, to muzykę puszczają tak głośno, że masakra. Debile, a Filip dopiero zasnął, eh...
Dziś na obiad jajko w sosie musztardowym.
Buziaki!

Witam
Ja miałam 17 lat jak zaszłam w ciaze z Alankiem teraz ma 3 latka na początku troche sie balam szkola itp.
Teraz za synka oddala bym zycie synek ma teraz poltora roczna siostrzyczke kocham dzieci i meza ale mysle ze nie ma co sie spieszyc zawsze jest czas.
No ale jak sie juz zdazy najwazniejsze jest wsparcie partnera tylko i wyłacznie to jest moje zdanie :rofl2:

hej Młodziutkie Mamusie :) Ja mam 24 latka i już jestem mama 3,5 rocznego Karolka i półroczej Kingi :) Zaszłam w ciążę jak miałam 19 lat. Wtedy wydawało mi się że nie dam rady ale z perspektywy czasu patrzę na to inaczej :) Jest super i bardzo się cieszę że tak wcześnie urodziłam :) :tak: Grunt to się nie poddawac , no i wsparcie rodziny jest bardzo ważne :)

Witajcie...;) Troche mnie tu długo na forum nie było..Wszystko przez to że mieliśmy troche remontu no i musieliśmy się sobą nacieszyć...hehe ;) Poza tym trzeba się było przyzwyczaić do nowej sytuacji ,nowego miejsca...rodzina Nas odwiedzała... a dużo by tu pisać ale nie bede Was męczyć i postaram się nadrabiać...:-):-D

reklama
Do góry