reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ok babki dzis sie narobilam troszke Dom wyspraztany byl i obiad zrobiony i mala marudna Ahh 7 swiatow :( Noo ale teraz juz sobie smacznie spi a ja sobie piwko gruszkowe pije Mmmm :)) I zmykam patrzec na film :))

Slodkich snow mamki :))

reklama
Hejo mamy Mi dzien minal wspaniale :)) Rano sniadanko pozniej zakupki Kupilam malej mnostwo sloiczkow i soczki i takie tam pysznosci ale najlepszym zakupem byl jumper z tygryskiem :)) Mala jest zakochana lubii w nim sobie skakac i bujac sie :) A pozniej kawka z kolezanka Nastepne zakupki spotkalam jeszcze dwie kolezanki :)) Obiadek Rosolek mmm i kfc pozniej tzn na zakupkach :)) Filmiki w domku i wspaniale spedzony czas z rodzinka :)) A teraz z tatuskiem filmiki malenka spii :))

Dobranoc moje drogie :))

Adka kochana niema sie czego wstydzic a wcale taka mlodziutka nie jestes bo sa i mlodsze mamy :)) Ja zaszlam w ciaze majac 19 lat :))

Ja urodziłam 2 i pół miesiąca po 17 urodzinach. Tatuś mojej córci jest moim rówieśnikiem. A ten czas szybko leci i nasza ślicznotka ma już prawie 7 lat...

Witajcie! Wampi, Adka, ja urodziłam 4 miesiące po 17-tce. Co młodość, to młodość :)
U nas dziś tak sobie. Filip już coraz mniej chętnie chodzi w dzień spać :) A jak śpi, to tylko ok. godziny, także mało w porównaniu z tym, że jeszcze niedawno potrafił spać w dzień przez trzy godziny bez przerwy i 10 godzin w nocy. No, ale nasz synek robi się już duży, więc muszę się przyzwyczaić :D
Jutro zaczynam pracę, jestem ciekawa jak będzie :)
Nasz porypany sąsiad z dołu puścił muzykę tak głośno, że bas wali, jakby u mnie to grało... jak nie ruchają się w nocy, że u nas slychać, to muzykę puszczają tak głośno, że masakra. Debile, a Filip dopiero zasnął, eh...
Dziś na obiad jajko w sosie musztardowym.
Buziaki!

Witam
Ja miałam 17 lat jak zaszłam w ciaze z Alankiem teraz ma 3 latka na początku troche sie balam szkola itp.
Teraz za synka oddala bym zycie synek ma teraz poltora roczna siostrzyczke kocham dzieci i meza ale mysle ze nie ma co sie spieszyc zawsze jest czas.
No ale jak sie juz zdazy najwazniejsze jest wsparcie partnera tylko i wyłacznie to jest moje zdanie :rofl2:

hej Młodziutkie Mamusie :) Ja mam 24 latka i już jestem mama 3,5 rocznego Karolka i półroczej Kingi :) Zaszłam w ciążę jak miałam 19 lat. Wtedy wydawało mi się że nie dam rady ale z perspektywy czasu patrzę na to inaczej :) Jest super i bardzo się cieszę że tak wcześnie urodziłam :) :tak: Grunt to się nie poddawac , no i wsparcie rodziny jest bardzo ważne :)

Witajcie...;) Troche mnie tu długo na forum nie było..Wszystko przez to że mieliśmy troche remontu no i musieliśmy się sobą nacieszyć...hehe ;) Poza tym trzeba się było przyzwyczaić do nowej sytuacji ,nowego miejsca...rodzina Nas odwiedzała... a dużo by tu pisać ale nie bede Was męczyć i postaram się nadrabiać...:-):-D

reklama
Do góry