reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

My też spodziewamy się drugiego dzidziusia i tak podczytuję ten wątek, choć z braku czasu rzadko się udzielam na forum :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Mam takie pytanie bo pierwszy syn był maksymalnym alergikiem czy można coś zrobić, żeby zminimalizować ryzyko alergii u drugiego dziecka?? Jakaś specjalna dieta? Czy po urodzinach stosować specjalne kosmetyki dla alergików, prać ubranka w proszkach dla dzieci (czy one się czymś różnią od normalnych???) czy raczej czekać aż sytuacja się rozwinie i dopiero wtedy wkraczać? Jak myślicie?

reklama
hejka pisalam tu juz kiedys, jeszcze jak bylam w ciazy, ale nigdy nie bylo czasu by zajrzec, tak duzo tutaj roznych watkow:-) przedstawialam sie, ale przypomne sie jeszcze raz: mam na imie Ada i mam 20 lat, teraz moj synus ma prawie 5 miesiecy, urodzil sie 24 kwietnia:happy:od 14 lutego jestem mezatka i mieszkamy z mezem razem w UK. moj synek Konradek jest juz taki duzy wazy 7760:-) normalnie rece zaczynaja bolec:-D jak dowiedzialam sie o ciazy to z jednej strony bylam zalamana(glownie z powodu rodzicow, bardzo balam sie powiedziec) a z drugiej cieszylam sie bo po czesci czulam sie gotowa by miec dzidzie:-)a teraz nie moge sie doczekac kiedy moj maly powie do mnie "mama":happy:
sylcia ja tez mialam 19 lat a jak urodzilam to 20:-)

Witam serdecznie,

przepraszam, ze przeszkadzam na waszym wątku, ale jesli ktoras z Was bylaby zainteresowana kupnem nowej niani elektronicznej, to zapraszam:

Sprzedaję nianię, gdyż jedną zakupiłam, a droga dostałam w prezencie.
Niania jest nowa, z gwarancją 24miesięczną, z dowodem zakupu.
Włączona tylko raz,w celu sprawdzenia czy jest sprawna.

Dodaję nowe ciuszki (2 x body z długim rękawem) GRATIS :)

NIANIA ELEKTRONICZNA - Milly Mally NOWA ! +GRATIS (746561573) - Aukcje internetowe Allegro

Pozdrawiam!

Witam dziewczyny ;-)

Dawno tu nie zaglądałam :zawstydzona/y:

Witam wszystkie nowe młode mamusie, których nie znam :tak:.

U nas jakoś po mału leci do przodu. Julka rośnie jak na drożdżach, siada, wstaje. Skończyła 8 miesięcy, aż się wierzyć nie chce, że ten czas tak leci :szok:;-).

Nie wiem czy tutaj się chwaliłam, ale drugi dzidziuś będzie też dziewczynką :-).

Paula3 gratuluję córeczki :-)

Witajcie!
ja też zostałam mamą gdy miałam 19 lat i powiem wam że moim zdaniem to dobry wiek na pierwszego dzidziusia :-) fajnie jest byc młodą mamą , obecnie mój synek ma 4 latka wiec jest już spory ale za to jaki kochany .
Trzymajcie się młode mamusie :-)

dziewczyny a ja sie wpadłam pochwalić tylko.. wczoraj byłam na usg polowkowym i bede miała 100-procentową DZIEWCZYNECZKE :-D:-D:-D nawet nie potraficie sobie wyobrazić jaka jestem szczęśliwa :-) a obie babcie malo zawału z radości nie dostały :-)

Gratulacje kochana :)) !!!!!!

hejka pisalam tu juz kiedys, jeszcze jak bylam w ciazy, ale nigdy nie bylo czasu by zajrzec, tak duzo tutaj roznych watkow:-) przedstawialam sie, ale przypomne sie jeszcze raz: mam na imie Ada i mam 20 lat, teraz moj synus ma prawie 5 miesiecy, urodzil sie 24 kwietnia:happy:od 14 lutego jestem mezatka i mieszkamy z mezem razem w UK. moj synek Konradek jest juz taki duzy wazy 7760:-) normalnie rece zaczynaja bolec:-D jak dowiedzialam sie o ciazy to z jednej strony bylam zalamana(glownie z powodu rodzicow, bardzo balam sie powiedziec) a z drugiej cieszylam sie bo po czesci czulam sie gotowa by miec dzidzie:-)a teraz nie moge sie doczekac kiedy moj maly powie do mnie "mama":happy:
sylcia ja tez mialam 19 lat a jak urodzilam to 20:-)

I wlasnie uwazam ze to najlepszy wiek na dzidzie :)

Witam dziewczyny ;-)

Dawno tu nie zaglądałam :zawstydzona/y:

Witam wszystkie nowe młode mamusie, których nie znam :tak:.

U nas jakoś po mału leci do przodu. Julka rośnie jak na drożdżach, siada, wstaje. Skończyła 8 miesięcy, aż się wierzyć nie chce, że ten czas tak leci :szok:;-).

Nie wiem czy tutaj się chwaliłam, ale drugi dzidziuś będzie też dziewczynką :-).

Paula3 gratuluję córeczki :-)

Gratulacje drugiej dzidzii :)) I rowniez milo mi poznac Ciebie :))

Witajcie!
ja też zostałam mamą gdy miałam 19 lat i powiem wam że moim zdaniem to dobry wiek na pierwszego dzidziusia :-) fajnie jest byc młodą mamą , obecnie mój synek ma 4 latka wiec jest już spory ale za to jaki kochany .
Trzymajcie się młode mamusie :-)

Noo idealny wiek na dzidziusia tez tak sadze :)

Hejo mamy dzien mi dzis minal zakupowo ! Byl szal shoppingu :)) Od czasu do czasu mi sie tez cos nalezy :)) A malenka troszke harczy ale wszystko z nia ok Taki jakis wirus panuje ;/
Misiak ma dalej wolne wiec spedzamy czas razem :) Obiadek byl zrobiony Pojedzona jestem na maxa a pozniej kolacyjka Pity :)) I jakis fajny filmik ii prztyluansko :))

Milego wieczorku mamy :))

reklama
Ja zrobiłam może głupio. Bo powiedziałam sąsiadce ( mojej mamy dobra koleżanka) a ona poinformowała moją mamę, a mama tatę. Cieszę się, że mam to za sobą! spodziewałam się innej reakcji a byłam wręcz zaskoczona , ze wszystko odbyło się tak spokojnie ;)

Do góry