reklama
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
ShyAngel kochana bedzie dobrze a nawet bardzo dobrze Tylko zadnych stresow )
Zgadzam się z wami.Mój synek też już wyrósł i teraz jak jakaś moja znajoma urodzi,to strasznie to przeżywam i jak oglądam zdjęcia dzieciaczków ,to też mi się zachciewa drugiego dziecka.Chciałabym już być w ciąży,ale przede mną jeszcze rok studiów i obrona pracy,więc muszę jeszcze trochę poczekać.Ale myślę ,że w przyszłym roku pomyślę nad tym poważnie.Jak na razie będę sobie oglądać zdjęcia i się rozczulać
umi2
Fanka BB :)
Witajcie. Ja sie nie odzywam bo mamy małe problemy zdrowotne u Kacpra wykryto ze mocz sie cofa do nerki i konieczny bedzie pobyt w szpitalu na szczegółowe badania. Ogólnie to przez to byłam jakas ie do zycia ale stwierdziłam ze trzeba sie wziac w garsc bo to w koncu nie koniec swiata. widze ze mnustwo nowych mam przybyło wiec witam wszystie i nowe i stare:-)
umi2
Nyana Tak miał w tym tygodniu i to wlasnie na niej wyszło ze mocz sie cofa przedtem były robione USG i miedniczka nerkowa była powiekszona ale lekarka sadziła ze skoro nie ma zadnych bóli itd to mocz sie nie cofa jednak badanie zleciła i okazało sie jednak ze jest nieprawidłowasc. A byłas moze w takiej sytuacji?
umi Pola jakieś 5 miesiecy temu miala robioną cystografię.tez na usg (juz u nefrolog) wyszła miedniczka.
Na badaniu cystograficznym jednak okazało sie ,że mocz się nie cofa,a co do miedniczki zmniejszyla się,i widocznie taka jej natura.za miesiac mam kontrolę.
I co teraz za badania będą? Mówili coś o badaniu izotopowym?
Na badaniu cystograficznym jednak okazało sie ,że mocz się nie cofa,a co do miedniczki zmniejszyla się,i widocznie taka jej natura.za miesiac mam kontrolę.
I co teraz za badania będą? Mówili coś o badaniu izotopowym?
umi2
Nyana Sczerze ci powiem ze jak usłyszałam o tym to nie byłam w stanie nic zapamietac nie mówili jakie maja byc badania prawdopodobnie beda sparwdzac czy to wina zastawki ale nie weim jak sie to badanie nazywa. Ma to potrwac kilka dni a jak pytałam ile " kilka" to mi lekarka odpowiedziala ze kilka bede wiedziec cos wiecej w poniedziałek... Mam nadzieje ze i Kacprowi sie to jakos cofnie. A kiedy wykryli to u Poli bo u mnie w końcówce ciąży lekarz zauważył powiększoną nerkę u Kacpra
umi Polci wykryli to podczas wizyty w szpitalu do spraw szczepien itd w Koperniku do ktorego nalezymy (łódź) zauwazyli miedniczke juz dawno ale na jednym usg sie powiekszyla i postanowili mnie skierowac do nefrologa(ten sam szpital) i za 3 razem bylam juz umowiona na cystografię.u mnie w ciazy nic nie wykryli bo nerki oolnie są w porządku.Ale mowiła mi p.nefrolog ze jezeli cystografia bedzie niewłaściwa i mocz faktycznie bedzie sie cofac to Pola bedzie miala robione Badanie Izotopowe.
Zobaczymy jak bedzie u Kacperka! Życze szczescia i trzymam kciuki!!!!!!!
Zobaczymy jak bedzie u Kacperka! Życze szczescia i trzymam kciuki!!!!!!!
reklama