reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

dorom gratuluje! Mojej niuni pierwszy zabek wyszedl jak miala 6 miesiecy, dwa dni byla taka, ze na rekach musialam ja nosic :-(. Teraz ma juz 4 zabki i piaty idzie:tak:
pozdrawiam

reklama
Lusi wychodzą 2 ząbki ;D jeden praktycznie na wylocie ;D a nawet się nie ślini ;-) Czekamy ;D

Zapraszam do galerii ;D nowe zdjecia Lusi ;) możecie zobaczyć jak się zmienił ten mój maluszek.

6ea63f54d4.jpeg

Lusia z wczoraj ;)

Dorom- to gratulacje:tak::tak::tak: Duzy chłop jak już ma zęby:-D Smarujesz mu dziąsełka???

lenka- To duzy chłpak z Twojego Adasia:tak: Mój ma 75 cm waży

umi- ja doszłam do wniosku,że lepiej jak mają później ząbki:tak: Zobaczymy jak Twój zacznie ząbkować:tak:

Magda-Łucja śliczniutka,:-)

My dziś może pojedziemy po naszą wymarzoną spaceróweczkę,ale jeszcze zobaczymy;-)

AguśZakochana bedzie dobrze napewno:) Ja nigdy nie zapomne swojej przysiegi, podczas ktorej myslalm ze pekne ze smiechu i musialam co chwila sie uspokajac ale i tak mnie wszystko smieszylo:) potem kazdy zyczył zebym zawsze byla taka wesola jak podczas przysiegi:)

dorom moj Miki 2 razy starszy a wczoraj zauwazylam ze idze pierwszy zabek chodzilam po domu i powtarzalam "bedziemy mieli zabka":confused2::eek::-)
Agus wszytkiego najlepszego jak najbardziej udanego dnia no i czekam na zdjecia:-D
U mnie sie kula maly zrobil sie nie samowity spioch ostatnio wstaje po 9 i to bez pobudki o 6:shocked2::-) Ja chodzed do szkolu i narzie jest dobrze zobaczymy jak sie rozwinie:-p
Nie mam zabardzo czasu pisac wiec zycze milej nocy;-)

dzień dobry bardzo!!!pamiętacie mnie jeszcze??:)

nie było mnie długo,bylismy u teściów na wakacjach. Iguś mi rośnie ładnie:) przy Waszych dzieciaczkach malutki jest 6.300 i 68 cm:) trzyma ładnie głowke,jeszcze nie sztywno,bo ucieka na boli ale jest ok:) i też ślini sie jak bulterier i wszystko pcha do buzi:)może to ząbki?

reklama
Layla- pamiętam Cię bardzo dobrze. Pamietam jak czekałam na twojego maluszka. Troszkę Cię tu nie było,ale nie dziwię się-wiem jak to jest przy takim maluszku. Na szczęście nasze dzieci są coraz mądrzejsze i dają nam już troszkę wytchnienia.
Mój Adaś też juz od miesiaca zaczął wpychać łapki do buzi. Teraz potrafi włożyć dwie, albo łapkę razem z zabawką. Tak to już jest,ze często powodem tego jest to,ze zaczynają pracować ślinianki dzieciaczkom. A maluszki nie mają jeszcze tak silnego zmysłu przełykania i przepychają sobie ślinkę. No i dużo im boczkiem ucieka.
Nie wiem jak jest z twoim Igorkiem-obserwuj czy zaczerwieniły się dziąsełka. Jeśli nie to chyba jeszcze nie to.
Adaś też już ładnie trzyma głowkę-ja go tylko troszkę asekuruje dla pewności,aby sobie nic nie zrobił. Bo czasem jeszcze zarzuca na boczki.
Layla- i jak się czujesz w roli mamy?-pewnie juz przyzwyczajona?

Do góry