reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

kolia Chyba miał jakiś ruchliwy dzień bo pózniej już się uspokoił ;)))):-D
anetka 551 Tym razem Wam nie pokaże ponieważ nie robiłam zdjęć..mogę jedynie opisać..;/ No więc postawiłam na loki ,ponieważ własne włosy też mam falowane i lepiej zrobić z nich loki niż prostować i ryzykować że się skręcą po swojemu ( często tak mam ) Grzywkę spina mi do góry , tył nieco upina i nieco zostawia rozpuszczony...Do tego welon i kwiat...W sumie to jest to typowa weselna fryzurka...;-)A dzidzie czułam już wcześniej ale były to delikatne muśnięcia tak jak pisałam..Ćóż moja mama czuła mnie w 16 tygodniu więc bardzo prawdopodobne że mogłam też wcześnie czuć a że już 18 tydzień to daje młody popalić;]
umi2 No u każdego bywa inaczej...A Mój nie mógł tego przegapić bo zaspypia z ręką na moim brzuchu ;))):laugh2:
kamusia Super..;) Też zauważyłam..Jak tam przygotowania i nastrój??? Ja jeszcze jutro muszę lecieć na badania do laboratorium a w czwartek do ginekologa...Wszystko już zrobiliśmy przez ostatnie dni ,zostało mi tylko dorobić kwiaty z bibuły i zajść po sukienke...W piątek jeszcze do kosmetyczki zrobić paznokcie no a sobota to wiadomo :p

reklama
Wróciliśmy dziś od teściów. Byliśmy tam od soboty. Od jakiegos czasu Adaś jest niesmowity. W ciagu dnia albo spi,albo grzeczniutko się bawi. Mało marudzi. I przespał mi dwie ostatnie noce bez karmienia. Nie wiem o co chodzi. Ciekawe jak bedzie wygladac dzisiejsza noc w domku. Och bylo by super jakby przesypiał nocki,albo budził sie na jedno karmienie.

A ja się przeziębiłam,czuje sie strasznie i boje sie czy Adaś sie nie zarazi. Ide spać. Mam nadzieje,ze troszke mi przejdzie.

poczekam jeszcze. Leci mi taka jakby brązowa krew.. ale pojawia sie ona raz na 2 godziny w maluteńkiej ilości.
Biorę tabletki Novynette.

Ostatnia edycja:
kolia tylko w sumie jak każda znas zacznie mieć takie podejście, że nie ma co tu pisac gdy jest mało osób to zawsze tak będzie pusto :p

paula - Myslę, że ludzie u ciebie w szkole tylko tak na początku zareagowali, że się gapili itd. za kilka dni "oswoją" się i będzie lepiej.

lenka - szybkiego powrotu do zdrowia zyczę.

Serdecznie zapraszamy na zajęcia zorganizowane do Anglojęzycznego Klubu dla maluszka Kołysanka.W ramach zajęć zapewniamy: naukę język angielskiego poprzez zabawę, zajęcia plastyczne, muzyczne, ruchowe, językowe oraz matematyczne.Jest to wspaniałe rozwiązanie dla dzieci które dopiero zaczną uczęszczać do przedszkola,jak rownież dla tych które już są przedszkolakami.Jako doświadczony nauczyciel przezdszkolny, wiem jak ważny jest dla dziecka kontakt z równieśnikami.Oddając nam pod opiekę Swoje dziecko macie Państwo pewność, że czas który u nas spędzie spożytkowany zostanie na naukę i wspaniałą zabawę. Opłata za każdą rozpoczętą godzinę pobytu Malucha w Kołysance wynosi:20zł
Opłata za cały dzień 7.00 - 18.30- 120zł

Więcej informacji pod numerem telefonu: 502 925 572 lub na stronie internetowej: www.kolysanka.edu.pl

lenka i jak maly przespal noc w domu?;-)
Fakt pustki tu straszne, ja tez zadrziej wchodze n o bo wlasnie do szkoly latam:-p Pierwszy mam wf i nie biore stroju mam nadzieje ze nie wymysli niczego:-) A Miki caly czas u P siedzi i ten maly lobuz wstaj mu po 9 czmu mi tak nie chcial wstawac:confused2::sorry:

Miał jedną pobudkę na jedzenie. A dziś to wogóle marudną noc miał i już grasuje. Jakoś w domu gorzej sypia. U teściów wogóle jest grzeczniejszy. Dobrze,ze juz w sobote znowu jedziemy to odsapne. Bo to przeziębienie nie daje mi żyć.

reklama
Paula wiem co czujesz ja co prawda na poczatku roku byłam w małej ciazy ale brzuch wyskoczył mi po feriach w połowie 7 miesiaca i faktycznie ludzie gapili sie smiali wytykali mnie palcami, nawet byl taki dzien w którym zostałam w domu i ryczałam ale potem stwierdziłam ze trzeba wziac sie w garsc bo przeciez moje dziecko nie chce miec głupiej mamusi a poza tym nie moge sie wstydzic własnego dziecka i tego ze dałam mu zycie i ze go kocham. Bo ten brZuch który rosnie to własnie ta wielka miłosc i zycie. Co prawda ja to późno zrozumiałam bo dopiero w tym 7 miesiacu. Siłe tez dawali mi ludzie z mojej klasy ne wszyscy co prawda ale wiekszosc. Trzymam kciuki
lenka zwróc uwage w która strone twój synek ma głowe połozona wiem ze głupio brzmi ja sie z tego iedys smiałam jak mój dziadziu mi mówił ze glowy sie na północ nie kładzie, a ja sobie akurat ta pomyslałam i tak kładłam i miałam 3 pobudki w nocy a gdy pewnego dnia stwierdziłam ze poloze małego w tej drugiej czesci ( bo mi sie nie chciało prania poukładac) i połozyłam go głowa na południe to jak ręką odjął... tak było przez tydzien ze budziłam sie wtedy tylko na jedno karmieniei to koło 4 a szedł spac jak zwykle po 21. Wiec moze miana pozycji albo strony połoezenia główki moze cos zmieni albo przestawienie łóżeczka

Ostatnia edycja:
Do góry