reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej ja mam 22 lata i 19 miesięcznego synka był planowanym dzieckiem. ślub mieliśmy już zaplanowany 2 latka wcześniej wszystko zarezerwowane było a podczas ślubu byłam już w 4 mieś. Ciąży byliśmy szczęśliwi że tak nam się udało:-) z mężem jesteśmy razem od 6 lat!! I 2 latka po ślubie....
A teraz dokładnie początkiem sierpnia odstawiliśmy tabletki i już jestem w ciąży ok 4 tydzień za dwa tyg idę do lekarza i jestem szczęśliwa że znowu zostaniemy rodzicami:-)
młode mamusie pomyślcie tak że w wieku 40 lat my młode a dzieci odchowane....moja mama ma 44 lata i w sumie miała 6 dzieci najmłodsze ma 13 lat a rodzice teraz mogą szaleć:-)

reklama
czesc anetka;)chwilke mnie tu nie bylo ale moj mial ostatnie dni wolnego i nie dopuszczał mnie do laptopka bo musial sobie pograc;)))hehe ale dzisiaj wraca na jednostke to bede tu czesciej;)u mnie i dziubaska jest wszystko oki;)caly czas jestem na chorobowym i odpoczywam;)16 mam wizyte i moze juz sie dowiem co rosnie w moim brzuszku i na co czekam z niecierpliwoscia;)pozdrawiam

Witaj. Jestem w Twoim wieku i za tydzien rodze. Mamie powiedzialam od razu jak zaczelam podejzewac, ze jestem w ciazy, z Tata bylo gorzej ale jakos to przetrawil i tez jest okej. Teraz mam w nich wsparcie. Ciesze sie, ze im powiedzialam. Chlopaka, z ktorym zaszlam w ciaze zostawilam bo zaczal chodzic na imprezy, pić i przestal mnie szanowac. Ale zwiazalam sie z kims innym i pomalu zaczyna sie ukladac :) Zycze powodzenia i daj znac koniecznie jak sie maja Twoje sprawy :)

Paulk20 gratuleje i Witam;-)
Umi mjemu tez ida zabki ale z niego to taki leniuszek ze w nocy to zadne wedzenie go nie ruszy.
Aneta1987 duze chlopaca masz juz w domu:-) a twaoi rodzice nie zle sie ustawili faktycznie jeszcze w miare mlodzi a dzieci odchowane:-)
megi no to trzymam kciuki zeby juz sie dowiedziala:-)

Ja jutro mam 2h tylko w szkole to pozalatwiam pare spraw, a polacy znowu wygrali:-)

Dziękuje Wam wszystkim za życzenia i miłe słowa !!! :-D
A jak wypał ten dzień... Rewelacyjnie....Wszystko się udało...goście zachwyceni..mimo wzruszenia i romantyzmu raczej towarzyszył każdemu śmiech... Było wesoło a wszelkie atrakcje wypaliły ;] Mimo że przeleciało Nam to nieziemsko szybko jesteśmy zachwyceni a to MY...
pageox.jpg

061small.jpg

041small.jpg

389small.jpg

Witam po długiej niebecności :) miałam strasznie zalatany tydzień :) w sobote wychodziłam za mąż i chcialiśmy naszą córeczke.... było wspaniale :) impreza udana :):) Aguś gratuluje :):)

Aneta1987 - Witaj na forum.
Mi tez tak wszyscy mówili, że co z tego, że nawet dobrze, że tak wcześnie urodziłam dziecko, bo odchowam i spokojnie będę mogła i do pracy jeszcze iść i poszaleć :p
Gratuluję drugiej Dzidzi.

Aguś
- Oooo... wiedziałam, że ślub będziesz brała ale nie wiedziałam, że to już.
Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia.
Zdjęcia cudne, slicznie wyglądałaś.

dorom, umi - Gratuluję ząbków.
U nas kilka dni temu przebił się już 4. mamy dwie górne jedyneczki no i teraz dwie również górne czwóreczki.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry