reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
lenka87 ja też główkę asekuruje bo Iguś nigdy nie usiedzi spokojnie a kreci główką jak szalony!na dziąsełku czuję zgrubienie,nie wiem czy to to,czekamy cierpliwie:) jako matka czuję się już zupelnie pewnie,choć początki były straszne,szczególnie że czułam ze niezbyt mocno kocham tego szkraba:) a Ty jak tam??jak dajesz radę?Adaś długo Ci śpi?

Nocki mamy w miarę spokojne. W ciągu dnia też troszkę polezy sam i się zajmie. Ale lubi być w centrum uwagi, jak na niego patrzę i mówię do niego.
Wogole uważam,ze mam dość grzeczne dziecko- po szczepieniu zachowywał się normalnie-nie płakał,śmiał się. Aż jestem w szoku-bo tyle słyszałam jak dzieci źle znoszą szczepienia.

Witam nie mialam naet pryey 2 dni myslalam ze wejde i bede maial duzo do nadrabiania a tu pystki, Miki jest teray u mojej babci bedy mial 5 dni roypieszczania no i moge oficialnie powiedzie ze juz jest zabek
karolina wsyztskiego naj dla filipka:-D

AguśZakochana - Kamusia185
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA!!! :tak:

Karolina00
NAJ DLA FILIPKA!!!
Weszłam sie pochwalić drugim ząbkiem. :tak::-D
Ciesze się że Alanek to tak dzielnie znosi, a byłam pewna ze nie bedzie mi spał, bedzie straszniemarudny, a tu nic, Kochany jest. :tak::-)

huhuhuu ale tu wieje co tu takie pustki :-p Mi sie dzien dobrze skonczyl bo polacy wygrali mecz a ze koszykowka to dyscyplina mi bliska to sie strasznie ciesze chociaz na jutro widze juz gorszy scenariusz:-p Teskni mi sie za Mikim ale u babci est rozpieszczany maly lobuziak czekam tylko do piatku zeby po niego pojechac:-) zr:-)ezygnowalam nawet w imi spedzania z nim czasu z imprezy ale kumpela moze przeloz po przedstawienu sytuacji:-p szczerze mowiac mam nadzieje bo bym sie troche rozerwala.

gratuluje Wam wspaniałych dzieciaczków:)
ja też bede młodą mamusią. Mam 19 lat jak urodzę bede miec 20 , troche sie boje ale radośc przezwycieza strach
jak to było z Wami dziewczyny ? Czy naprawde jest tak cięzko miec dziecko w młodym wieku jak wszyscy strasza?

reklama
Ja w pracy siedze witajcie dziewczyny. Przychodze sie pochwalic zabkiem co prawda dzis go widac gorzej niz wczoraj ale jest:-) Kacper jest marudny bo widac ze go bardziej niz boli to swedzi bodzi mi sie w nocy i nie daje sie wyspac mam nadzieje ze szybko to minie bo krecka dostane

Do góry