reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam młode mamusie:)
Jestem tutaj nowa, kiedyś pisałam na forum regionalnym ale później miałam długą przerwę na inne forum i teraz wróciłam tutaj. Mam 21 lat, w październiku 22 i jestem mamą 9msc Martynki. Mieszkamy we Wrocławiu razem z padre ( bez ślubu ale tak nam dobrze) i puki co z jego rodzicami. Wreszcie okazało się że mamy zdolność kredytową i w piątek jedziemy do banku wszystko obgadać, znaleźliśmy też domek niedaleko kątów Wrocławskich i mamy w planach kupienie go, tak więc trzymajcie kciuki.
Właśnie a może któraś z was orientuje się jak to jest z tą pomocą w ramach akcji " rodzina na swoim" ?

reklama
Hej, też jestem tu nowa, jestem w 34 tc i spodziewam się córeczki, podobnie ja Catarinka przyszłam z innego forum, mam nadzieję, że mnie przyjmiecie :)

hej dziewczyny ja mam 17 lat i jestem w 27 tyg ciazy . ojciec dziecka zostawil nas i nie obchodzi go nic...mam wielkie wsparcie w rodzinie i dzieki temu jestem naprawde szczesliwa tez sie balam reakcji rodzicow myslalam ze mnie "zabija" ale mile mnie zskoczyli . dlatego nie zalamujcie sie bo dziecko to najwiekszy skarb :) pozdrawiam wszytskie nastoletnie mamusie:)

Samasamotna życzę Ci żeby Maluszek urodził się zdrowy :) to dobrze, że masz wsparcie ze strony rodziców. Co do partnera to napewno jeszcze spotkasz takiego, który pokocha Ciebie i Twoje dziecko :) Znasz już płeć Dzidziusia?

samasamotna wsparcie w rodzinie jest najwazniejsze a reszta sie jakos ulozy;-)
a on hym mam nadzieje ze nie pusciusz mu tego plazem;-)

nie nie napewno nie puszcze mu tego plazem .
jak malenstwo sie urodzi to robie sprawe w sadzie..nie mam innego wyjscia..
tak znam plec to bedzie dziewczynka:D :))
a wsparcie w rodzinie mam ogromne cieszą sie wszyscy na przyjscie mojej coreczki i napewno nie zabraknie jej milosci.
buziaki:**

Ja mam 22 lata, mam męża i dzidziuś jest planowany, więc sytuację mam lepszą niż Ty. Szkoda, że Twój chłopak okazał się taki nieodpowiedzialny. Jest w Twoim wieku?

reklama
tak w moim..i wydawalo sie ze jest odpowiedzialny itp..eh..ale przestraszyl sie widocznie ..:(
no to fakycznie jestes w lepszej sytuacji ale ja szczerze mowiac teraz juz tez nie narzekam uklada mi sie powoli;-)

Do góry