Cześć kobitki u mnie leje strasznie ledwo z łóżka się zwlokłam. @ na razie nie widać, ale jak to się mówi "nie chwal dnia przed zachodem słońca" więc czekam cierpliwie. Może za jakiś obiadek się wezmę.. Może pomidoróweczka? A na drugie kurczaczek z makaronem (mój K. ostatnio załapał fazke na makarony).
Poza tym wstałam dziś o 3 i szamałam ogórki małosolne czy to normalne ??
FEMME - właśnie oglądałam zdjęcia Twojego skarba - CUDO!!
PANISTEPELEK - zdjęcia córci śliczne!!
DOMIKCW - mężatką nie jestem, ale w sumie temu, że w zeszłym roku zmarła mama mojego K. no i uważamy, że nie wypada jeszcze robić balangi. No i tak w sumie mieszkamy już 2 lata razem a papierek za dużo by nie zmienił.
UMI - i jak po rozmowie? jak wrażenia?
LENKA - może maluszek po prostu czeka na lepszą pogodę :-) szaro, buro za oknami to i nie chce się ruszać z ciepłego brzuszka ) a co do trzymania dziecka w sterylnych warunkach masz rację nie można z tym przesadzać. Chociaż moja znajoma wcale nie zwraca uwagi na swojego 1,5 rocznego synka i to mnie boli. Nawet od razu po porodzie nie przeszkadzało jej że małego liżą psy nie mówiąc o tym że miał całe usta kłaków -.-
Poza tym wstałam dziś o 3 i szamałam ogórki małosolne czy to normalne ??
FEMME - właśnie oglądałam zdjęcia Twojego skarba - CUDO!!
PANISTEPELEK - zdjęcia córci śliczne!!
DOMIKCW - mężatką nie jestem, ale w sumie temu, że w zeszłym roku zmarła mama mojego K. no i uważamy, że nie wypada jeszcze robić balangi. No i tak w sumie mieszkamy już 2 lata razem a papierek za dużo by nie zmienił.
UMI - i jak po rozmowie? jak wrażenia?
LENKA - może maluszek po prostu czeka na lepszą pogodę :-) szaro, buro za oknami to i nie chce się ruszać z ciepłego brzuszka ) a co do trzymania dziecka w sterylnych warunkach masz rację nie można z tym przesadzać. Chociaż moja znajoma wcale nie zwraca uwagi na swojego 1,5 rocznego synka i to mnie boli. Nawet od razu po porodzie nie przeszkadzało jej że małego liżą psy nie mówiąc o tym że miał całe usta kłaków -.-