reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam młode mamusie:)
Jestem tutaj nowa, kiedyś pisałam na forum regionalnym ale później miałam długą przerwę na inne forum i teraz wróciłam tutaj. Mam 21 lat, w październiku 22 i jestem mamą 9msc Martynki. Mieszkamy we Wrocławiu razem z padre ( bez ślubu ale tak nam dobrze) i puki co z jego rodzicami. Wreszcie okazało się że mamy zdolność kredytową i w piątek jedziemy do banku wszystko obgadać, znaleźliśmy też domek niedaleko kątów Wrocławskich i mamy w planach kupienie go, tak więc trzymajcie kciuki.
Właśnie a może któraś z was orientuje się jak to jest z tą pomocą w ramach akcji " rodzina na swoim" ?

reklama
Hej, też jestem tu nowa, jestem w 34 tc i spodziewam się córeczki, podobnie ja Catarinka przyszłam z innego forum, mam nadzieję, że mnie przyjmiecie :)

hej dziewczyny ja mam 17 lat i jestem w 27 tyg ciazy . ojciec dziecka zostawil nas i nie obchodzi go nic...mam wielkie wsparcie w rodzinie i dzieki temu jestem naprawde szczesliwa tez sie balam reakcji rodzicow myslalam ze mnie "zabija" ale mile mnie zskoczyli . dlatego nie zalamujcie sie bo dziecko to najwiekszy skarb :) pozdrawiam wszytskie nastoletnie mamusie:)

Samasamotna życzę Ci żeby Maluszek urodził się zdrowy :) to dobrze, że masz wsparcie ze strony rodziców. Co do partnera to napewno jeszcze spotkasz takiego, który pokocha Ciebie i Twoje dziecko :) Znasz już płeć Dzidziusia?

samasamotna wsparcie w rodzinie jest najwazniejsze a reszta sie jakos ulozy;-)
a on hym mam nadzieje ze nie pusciusz mu tego plazem;-)

nie nie napewno nie puszcze mu tego plazem .
jak malenstwo sie urodzi to robie sprawe w sadzie..nie mam innego wyjscia..
tak znam plec to bedzie dziewczynka:D :))
a wsparcie w rodzinie mam ogromne cieszą sie wszyscy na przyjscie mojej coreczki i napewno nie zabraknie jej milosci.
buziaki:**

Ja mam 22 lata, mam męża i dzidziuś jest planowany, więc sytuację mam lepszą niż Ty. Szkoda, że Twój chłopak okazał się taki nieodpowiedzialny. Jest w Twoim wieku?

reklama
tak w moim..i wydawalo sie ze jest odpowiedzialny itp..eh..ale przestraszyl sie widocznie ..:(
no to fakycznie jestes w lepszej sytuacji ale ja szczerze mowiac teraz juz tez nie narzekam uklada mi sie powoli;-)

Do góry