reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Olena262 no dobra to powiem Mikiemy ze jednak sa te slicznotki:-p

Ale tak ogolnie to wyobrazacie sobie jak oni sobie na randki zaczna chodzic:oo: teraz taki slodki spi w lozeczku a pozniej mi pwoie ze na impreze idzie. :-p

reklama
domikcw - Lekarka to samo powiedziała. Czuje się, aż nazbyt dobrze. Tylko te nerwy, bo niewiadomo kiedy. Przepowiadajace jedynie mam skurcze, żadkie ale są. Prócz tego częste oddawanie moczu.
Layla - no niestety kochana, przenoszona . I cóż ... zmartwie Cie, ale chłopiec. ;)
Kolia - oj nie wiem gdzie, bo u nas też chłopak ;p

domikcw czyzby pierwsza miłosc?;p

Olena262 to ja zaklepie Twoja córke juz teraz,pilnuj jej tam,zeby mojemu jakiś inny mezczyzna jej sprzed nosa nie sprzatnał;p

Anormalna_ no załamałas mnie:( ja skurcze mam czesto,jak wstaje schylam sie...o moczu nie wspomne,w nocy budzi mnie ból brzucha az normalnie,takie mam parcie na pecherz:( i brzuch opada...gdzies czytałam ze sie nie tyje na tym etapie ciazy,a ja sie pase jak biedrona na wiosne

Layla :):) heheh fajnie to ujęłaś :) ja cały czas po troszku przybieram na wadze :) w sumie dla mnie to dobrze bo jestem bardzo szczupła :) mój P śmieje się ze chyba dopiero teraz waże tyle ile powinnam bo zawsze miałam niedowage :p

Layla - ojj . a ja mam taki apetyt, że nawet sobie tego nie wyobrażasz. Jak pół godziny nie jem, to aż w brzuchu sie przewraca. Mama się śmieje, że tyle jem, bo mam nadzieje, ze te jedzenie wypchnie Małego . ;)
Ja to już sama nie wiem, co robić. Wróciłam ze szpitala i nic. Powiedzieli, ze jak do następnego wtorku nic się nie zacznie dziać, to dopiero wtedy mnie położą. A ja szpital mam 25 km. od siebie, w innym mieście ... wiec nie moge sobie z każdą drobnostką chodzić. ;p Martwie się, ze w ogóle przegapie te całe zamieszanie... ze skurczmi i na tym się skończy ;)

Właśnie wróciłam od lekarza. Nia zapowiada się jednak na to,abym urodziła wcześniej. Kolejna wizyta 30 maja:( A mi już tak ciężko...No a,le najważniejsze,ze z Adasiem wszystko w porządku.

Lenko - to kolejna się męczyć będziesz ponad czas. ;*
Ale fakt, najważniejsze że Maluszek zdrowiuśki. jednak potwierdza się gadanie ludzi, ze chłopcy to zazwyczaj pzrenoszeni ;)

kamusia185 mnie kazdy mówi ze tylko brzuch mi urósł i troche tyłek,a ja przytyłam 14 kg...moze to kwestia wzrostu i budowy,bo mała to ja nie jestem

Anormalna_ nie bój nic,nie przegapisz:) a jakies objawy w stylu obnizenie brzucha?mnie w ogole termin sie przesunał,wiec ja sie chyba nie doczekam:/

lenka87 kochana,wiec co czujesz,bo ja to ledwo chodze,spie osobno,bo lepiej mi jak mam wiecej miejsca...no strasznie...a mój jest jeszcze mały,nie nalezy do duzych dzieci

reklama
Layla-14 kg to chyba nie dużo... tak w sam raz:tak: a na kiedy ci się termin przesunał?

Lenka87- ciesz się,że się nie zapowiada:tak: Lepiej urodzić o terminie, a nawet po... Bo różnie to bywa... Chociaż ja urodziłam 2 tyg przed terminem Om i było okay;-) Chociaż neonatolog bał się ,że urodzę wczesniaka.

Anormalna_- to troszkę masz do szpitala, żebyś tylko zdążyła dojechać na czas;-):-p

Do góry