reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Olena262 no dobra to powiem Mikiemy ze jednak sa te slicznotki:-p

Ale tak ogolnie to wyobrazacie sobie jak oni sobie na randki zaczna chodzic:oo: teraz taki slodki spi w lozeczku a pozniej mi pwoie ze na impreze idzie. :-p

reklama
domikcw - Lekarka to samo powiedziała. Czuje się, aż nazbyt dobrze. Tylko te nerwy, bo niewiadomo kiedy. Przepowiadajace jedynie mam skurcze, żadkie ale są. Prócz tego częste oddawanie moczu.
Layla - no niestety kochana, przenoszona . I cóż ... zmartwie Cie, ale chłopiec. ;)
Kolia - oj nie wiem gdzie, bo u nas też chłopak ;p

domikcw czyzby pierwsza miłosc?;p

Olena262 to ja zaklepie Twoja córke juz teraz,pilnuj jej tam,zeby mojemu jakiś inny mezczyzna jej sprzed nosa nie sprzatnał;p

Anormalna_ no załamałas mnie:( ja skurcze mam czesto,jak wstaje schylam sie...o moczu nie wspomne,w nocy budzi mnie ból brzucha az normalnie,takie mam parcie na pecherz:( i brzuch opada...gdzies czytałam ze sie nie tyje na tym etapie ciazy,a ja sie pase jak biedrona na wiosne

Layla :):) heheh fajnie to ujęłaś :) ja cały czas po troszku przybieram na wadze :) w sumie dla mnie to dobrze bo jestem bardzo szczupła :) mój P śmieje się ze chyba dopiero teraz waże tyle ile powinnam bo zawsze miałam niedowage :p

Layla - ojj . a ja mam taki apetyt, że nawet sobie tego nie wyobrażasz. Jak pół godziny nie jem, to aż w brzuchu sie przewraca. Mama się śmieje, że tyle jem, bo mam nadzieje, ze te jedzenie wypchnie Małego . ;)
Ja to już sama nie wiem, co robić. Wróciłam ze szpitala i nic. Powiedzieli, ze jak do następnego wtorku nic się nie zacznie dziać, to dopiero wtedy mnie położą. A ja szpital mam 25 km. od siebie, w innym mieście ... wiec nie moge sobie z każdą drobnostką chodzić. ;p Martwie się, ze w ogóle przegapie te całe zamieszanie... ze skurczmi i na tym się skończy ;)

Właśnie wróciłam od lekarza. Nia zapowiada się jednak na to,abym urodziła wcześniej. Kolejna wizyta 30 maja:( A mi już tak ciężko...No a,le najważniejsze,ze z Adasiem wszystko w porządku.

Lenko - to kolejna się męczyć będziesz ponad czas. ;*
Ale fakt, najważniejsze że Maluszek zdrowiuśki. jednak potwierdza się gadanie ludzi, ze chłopcy to zazwyczaj pzrenoszeni ;)

kamusia185 mnie kazdy mówi ze tylko brzuch mi urósł i troche tyłek,a ja przytyłam 14 kg...moze to kwestia wzrostu i budowy,bo mała to ja nie jestem

Anormalna_ nie bój nic,nie przegapisz:) a jakies objawy w stylu obnizenie brzucha?mnie w ogole termin sie przesunał,wiec ja sie chyba nie doczekam:/

lenka87 kochana,wiec co czujesz,bo ja to ledwo chodze,spie osobno,bo lepiej mi jak mam wiecej miejsca...no strasznie...a mój jest jeszcze mały,nie nalezy do duzych dzieci

reklama
Layla-14 kg to chyba nie dużo... tak w sam raz:tak: a na kiedy ci się termin przesunał?

Lenka87- ciesz się,że się nie zapowiada:tak: Lepiej urodzić o terminie, a nawet po... Bo różnie to bywa... Chociaż ja urodziłam 2 tyg przed terminem Om i było okay;-) Chociaż neonatolog bał się ,że urodzę wczesniaka.

Anormalna_- to troszkę masz do szpitala, żebyś tylko zdążyła dojechać na czas;-):-p

Do góry