reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
madzia90 w sumie etz zawsze chialam miec 3 dzieci 2 chlopcow i 1 coreczke najmlodsza ale w tym zwiazku to tylko ja:-p

umi2 mam nadzieje ze z tej twojej wizyty moze cos sie wykluje:-)

madzia90 eh piękne plany:) a najlepsze w takich planach jest to, że zawsze można je zrealizować:):p a ile masz latek?
19 wiosen :tak:
madzia90 w sumie etz zawsze chialam miec 3 dzieci 2 chlopcow i 1 coreczke najmlodsza ale w tym zwiazku to tylko ja:-p
My oboje chcemy, ja jestem jedynaczką ale mój Tż ma dwoje braci :-p i chcemy mieć dużą rodzinę

madzia90 no u nas on ma siostre i ja mam siostre ale on sie czasami z nia tak kloci i jak mu mowie nawet ze dwojka to slysze ze on ma rodzenstwo i Miki by napewno nie chcial:zawstydzona/y::-p

Umi2 - 9 dzień już.? Ehh kochana. Ja 6 niestety i też nic. Żadnych bóli, nodosłownie nic. Wczoraj wróciłam ze szpitala, bo położyli mnie na jeden dzień obserwacji. Podłączona byłam do KTG, ale cóż ... tylko lekkie skurcze przepowiadające.
Madzia90 - Napewno w następnym roku sie uda ;*
Black, Asiowo - no to kochane, gratulacje ;**

madzia90 hehehe ja też jestem jedynaczką:p też chciałabym mieć dużą rodzinkę. nie dziwie Ci się, że chcesz mieć 3 dzieciątek:) samotne dzieciństwo to nic fajnego...ja bym chciałą mieć chłopczyka i dziewczynkę. ale co da los kiedyś....zobaczymy. ważne żeby dzieciaki były zdrowe i tego życzę wszystkim obecnym i przyszłym mamuśką:)
Anormalna to Ty też już przenosiłaś?? oj dziewczyny co wasze maluszki tak noe chcą nam się pokazać?

reklama
Anormalna hehehe wiem bo czytałam, że zmieniłaś loging:p dzidzi pewnie dobrze w brzuszku mamusi:) a jak się czujesz? masz już jakieś przepowiadające dolegliwości?

Do góry