reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
madzia90 w sumie etz zawsze chialam miec 3 dzieci 2 chlopcow i 1 coreczke najmlodsza ale w tym zwiazku to tylko ja:-p

umi2 mam nadzieje ze z tej twojej wizyty moze cos sie wykluje:-)

madzia90 eh piękne plany:) a najlepsze w takich planach jest to, że zawsze można je zrealizować:):p a ile masz latek?
19 wiosen :tak:
madzia90 w sumie etz zawsze chialam miec 3 dzieci 2 chlopcow i 1 coreczke najmlodsza ale w tym zwiazku to tylko ja:-p
My oboje chcemy, ja jestem jedynaczką ale mój Tż ma dwoje braci :-p i chcemy mieć dużą rodzinę

madzia90 no u nas on ma siostre i ja mam siostre ale on sie czasami z nia tak kloci i jak mu mowie nawet ze dwojka to slysze ze on ma rodzenstwo i Miki by napewno nie chcial:zawstydzona/y::-p

Umi2 - 9 dzień już.? Ehh kochana. Ja 6 niestety i też nic. Żadnych bóli, nodosłownie nic. Wczoraj wróciłam ze szpitala, bo położyli mnie na jeden dzień obserwacji. Podłączona byłam do KTG, ale cóż ... tylko lekkie skurcze przepowiadające.
Madzia90 - Napewno w następnym roku sie uda ;*
Black, Asiowo - no to kochane, gratulacje ;**

madzia90 hehehe ja też jestem jedynaczką:p też chciałabym mieć dużą rodzinkę. nie dziwie Ci się, że chcesz mieć 3 dzieciątek:) samotne dzieciństwo to nic fajnego...ja bym chciałą mieć chłopczyka i dziewczynkę. ale co da los kiedyś....zobaczymy. ważne żeby dzieciaki były zdrowe i tego życzę wszystkim obecnym i przyszłym mamuśką:)
Anormalna to Ty też już przenosiłaś?? oj dziewczyny co wasze maluszki tak noe chcą nam się pokazać?

reklama
Anormalna hehehe wiem bo czytałam, że zmieniłaś loging:p dzidzi pewnie dobrze w brzuszku mamusi:) a jak się czujesz? masz już jakieś przepowiadające dolegliwości?

Do góry