reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

layla no tak maturzystaka pełną parą:p wiesz co ja się strasznie nastwaiłam...a teraz to jakoś mi tak smutno:( ale widocznie tak miało być...nic na to nie poradze. postanowiliśmy, że poczekam. pierwsze ślub, a potem bobo. choć wiem, że nas stać na nie i mieszkać mamy gdzie, cudnych rodziców mamy, ale.....mam chyba czas jeszcze:(
no chyba, że ...... hahahaha lepiej nie:p

ja w sumie czekałam,ale na odpowiedniego faceta,jak juz ten sie trafił rzuciłam sie za nim na slepo..naprawde..ale nie załuje'

umi2, Layla jak się czujecie dziś??

ja dobrze,ale puchne jak balon...po cichu zastanawiam sie kiedy bedzie koniec,nie spie z mezem bo nie chce go budzic jak sie rzucam w nocy:(

Anormalna_ o kurcze Ty tez przenosiłas?a jaka płec?nawet nie mów ze chłopak;(

reklama
Layla jak ona tez chlopak to ja nie wiem gdzie nasi synowie beda dziewczyn szukac konkurencja jak nie wiem:-p

A u nas dzisaj brzydka pogoda wieje i pada wiec Mikolaj caly dzien w domu ahh jutro koniec wolneg i do szkoly a juz sie przyzwyczailam chociaz w sumie dosc tego lenistwa:-p

Layla najważniejsze żeby nie żałować swoich decyzji:) oj biedna kochana jesteś....słyszałam, że dużo kobiet puchnie pod koniec ciąży....bedactwo trzymaj się cieplutko:*

kolia no dokładnie,ale powiem Ci,że dziewczynek było wczesniej duzo,to się wyrówna:) zawsze może poszukac starszej,jak jego tata;)

domikcw oj tak,puchne i to bardzo. aja w ogole jestem piekielnie niecierpliwa,jak czytam ze tyle ciaz przenoszonych dostaje spazmów,bo ja juz 15 dni przed mecze sie strasznie...

Layla nie ważne, czy chłapoec, czy dziewczynka-byle zdrowye bobo było:)
hehehe twój synuś bedzie się uczył sztuki podrywu od swojego tatusia:p jeszcze 15 dni Kochana i Twoje Słoneczko bedzie na świecie. musisz wierzyć w to, że nie przenosisz:)

Layla ale Ty kobieto się nie denerwuj!! napewno wszystko jest dobrze, a syneczek jest zdrów jak rydz:) nie wolno się tak zamartwiać na zapas!! dzidzia che mieć mamę optymistkę:)

reklama
Layla co do twojego wcześniejszego pytania do mnie to mój R w trasy wyjeżdża codziennie wcześnie rano i wraca późnym wieczorem, ale w weekendy jest w domu, raz albo dwa razy w miesiącu wyjeżdża na 3 dni lub w sobotę więc ogólnie nie jest źle.:tak:

dziewczyny jakby co to ja mam córeczkę i za parenaście lat będzie szukać chłopaka:szok::-D

Do góry