reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej Hej Hej :-)

Ja polozylam ALuske spac a moj P pojechal z rodzicami popatrzec za samochodem !! kupilam sobie tez dzis buty na wesele :-)
no a wczoraj to musialam jechac z ALa do lekarza bo komary a moze muchy strasznie ja pogryzly przez nocy i raczki Jej spuchly :baffled:
rano az tak nie wygladalo strasznie ale popoludniu to wmiejscach ukaszenia powstawaly takie ropne krostki:-(a ja jestem taka panikara ze wolalam dmuchac na zimne i pojechalismy przed 20 prywatnie do pediatry Ali !! nawet lekarka powiedziala ze to wyglada takjakby byla uczulona na jad komarow czy much(bo wsumie nie wiadomo co ja pogryzlo :-().przepisala krople alergiczne i masc ,wczoraj przez caly dzien psikalam muchozolem w pokoju gdzie spimy i przez noc juz Jej nie pogryzlo a i opuchlizna z raczek znika powoli :happy:
ale sie rozpisalam ale to jeszcze nie koniec ....... :-D

Basia ja w czaie ciazy dostawalam clexane ale w ramie i mialam straszne siniaki ale zastrzyki dawaly mi piguly w szpitalu :baffled: mam nadzieje ze na brzuchu nie bede miala :sorry2:

Mikusa wiesz ze bardziej to ja sie balam tego zastrzyku niz P :-D
Zero stresu i jak robil mi zastrzyk powiedzial ..a teraz Kochanie poczujesz lekkie ukucie .. :laugh2::laugh2:
Myslalam ze sie posikam z bolu ,jak dawalm mi go to nawet nie bolalo ale ten roztwor jak zaczol dzialac to malo mi brzucha nie rozerwalo :angry::-(naszczescie kolejny dopiero jutro :rofl2:

Olenka wiesz zrobisz jak uwazasz ale ja bym poszla na Twoim miejscu tym bardziej ze wczesniej nie bylisscie!! zawsze przeciez mozecie wyjsc po obiedzie do domu :happy: a ze Ty ich nie lubisz a Oni Ciebie to sie przeciez nie liczy bo bedziesz ze swoim Slawkiem :tak:w zwiazku czasami trzeba sie poswiecic ....

reklama
Elo laseczki ;-) a u mnie taka kijowa pogoda,że szok..Nicole śpi mi cały czas z niewielkimi przerwami na piciu...wogle od kiedy dostaje danonki i bakusie,mięsko i inne to w dzień nie chce mi pić mleka...

Codziennie dostaje danonka,albo bakusia,a kłopotów z kupkami nie ma bo dostaje robiony prze ze mnie soczek jabłkowy i to jakoś daje to,że robi co 2 dni kupkę tak jak robiła wcześniej:tak:

Witam mlode mamusie!
Co prawda ja juz moge poczuc sie jak staruszka bo mam az 23 lata ;D ale jak co poniektore z Was pierwszego synka urodzilam majac niespelna 20 lat a teraz czekam na corcie...juz niedlugo (9.09) powinna sie pojawic a ja intensywnie wypatruje konca hehe :)

hmm... a co by tu napisac o sobie :) za dosyc niedlugi czas skoncze 23 lata..mam juz cudownego 3latka w domu..niedlugo pojawi sie corcia dla wyrownania w przyrodzie ;) mam nadzieje ze szybciej niz pozniej (w weekend mam mala przeprowadzke wiec licze ze wspomoze szybsze narodziny) :) studiowalam..ale teraz przerwa, bo z dwojka to juz nie dalabym rady w znalezieniu czasu na nauke...ale za rok powrot na lono edukacyjne...przynajmniej mam taka nadzieje :) zobaczymy jak sie dzieciaki beda chowac..poki co jestem dobrej mysli :) no i jak narazie to siedze w domq :)

OLENKA - ja bym poszła :-) ...w związku trzeba się poświęcać ,.. oczywiście o ile będziesz się dobrze czuć ;-) ... daj przepis na te biszkopty :-p

POLNA - cholerne owady ... trzeba uważać już któryś raz słyszę że dziecko pogryzły ... raz to widziałam chłopczyka na całej twarzy był w bąblach ;/

KINGA - witam

Witam Witam femme_fatale. Gratulacje, widze ze dzidzia w drodze.
A o owadach to nic nie mowcie nawet...pod koniec lipca tak mi malego pogryzly...zrobily mu sie wielkie bable z ktorych wyciekal jakis zolty plyn...a slady ma do tej pory :( niestety ale nie dawal sie niczym smarowac i tylko drapal sie... :(

reklama
Do góry