reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej Hej Hej :-)

Ja polozylam ALuske spac a moj P pojechal z rodzicami popatrzec za samochodem !! kupilam sobie tez dzis buty na wesele :-)
no a wczoraj to musialam jechac z ALa do lekarza bo komary a moze muchy strasznie ja pogryzly przez nocy i raczki Jej spuchly :baffled:
rano az tak nie wygladalo strasznie ale popoludniu to wmiejscach ukaszenia powstawaly takie ropne krostki:-(a ja jestem taka panikara ze wolalam dmuchac na zimne i pojechalismy przed 20 prywatnie do pediatry Ali !! nawet lekarka powiedziala ze to wyglada takjakby byla uczulona na jad komarow czy much(bo wsumie nie wiadomo co ja pogryzlo :-().przepisala krople alergiczne i masc ,wczoraj przez caly dzien psikalam muchozolem w pokoju gdzie spimy i przez noc juz Jej nie pogryzlo a i opuchlizna z raczek znika powoli :happy:
ale sie rozpisalam ale to jeszcze nie koniec ....... :-D

Basia ja w czaie ciazy dostawalam clexane ale w ramie i mialam straszne siniaki ale zastrzyki dawaly mi piguly w szpitalu :baffled: mam nadzieje ze na brzuchu nie bede miala :sorry2:

Mikusa wiesz ze bardziej to ja sie balam tego zastrzyku niz P :-D
Zero stresu i jak robil mi zastrzyk powiedzial ..a teraz Kochanie poczujesz lekkie ukucie .. :laugh2::laugh2:
Myslalam ze sie posikam z bolu ,jak dawalm mi go to nawet nie bolalo ale ten roztwor jak zaczol dzialac to malo mi brzucha nie rozerwalo :angry::-(naszczescie kolejny dopiero jutro :rofl2:

Olenka wiesz zrobisz jak uwazasz ale ja bym poszla na Twoim miejscu tym bardziej ze wczesniej nie bylisscie!! zawsze przeciez mozecie wyjsc po obiedzie do domu :happy: a ze Ty ich nie lubisz a Oni Ciebie to sie przeciez nie liczy bo bedziesz ze swoim Slawkiem :tak:w zwiazku czasami trzeba sie poswiecic ....

reklama
Elo laseczki ;-) a u mnie taka kijowa pogoda,że szok..Nicole śpi mi cały czas z niewielkimi przerwami na piciu...wogle od kiedy dostaje danonki i bakusie,mięsko i inne to w dzień nie chce mi pić mleka...

Codziennie dostaje danonka,albo bakusia,a kłopotów z kupkami nie ma bo dostaje robiony prze ze mnie soczek jabłkowy i to jakoś daje to,że robi co 2 dni kupkę tak jak robiła wcześniej:tak:

Witam mlode mamusie!
Co prawda ja juz moge poczuc sie jak staruszka bo mam az 23 lata ;D ale jak co poniektore z Was pierwszego synka urodzilam majac niespelna 20 lat a teraz czekam na corcie...juz niedlugo (9.09) powinna sie pojawic a ja intensywnie wypatruje konca hehe :)

hmm... a co by tu napisac o sobie :) za dosyc niedlugi czas skoncze 23 lata..mam juz cudownego 3latka w domu..niedlugo pojawi sie corcia dla wyrownania w przyrodzie ;) mam nadzieje ze szybciej niz pozniej (w weekend mam mala przeprowadzke wiec licze ze wspomoze szybsze narodziny) :) studiowalam..ale teraz przerwa, bo z dwojka to juz nie dalabym rady w znalezieniu czasu na nauke...ale za rok powrot na lono edukacyjne...przynajmniej mam taka nadzieje :) zobaczymy jak sie dzieciaki beda chowac..poki co jestem dobrej mysli :) no i jak narazie to siedze w domq :)

OLENKA - ja bym poszła :-) ...w związku trzeba się poświęcać ,.. oczywiście o ile będziesz się dobrze czuć ;-) ... daj przepis na te biszkopty :-p

POLNA - cholerne owady ... trzeba uważać już któryś raz słyszę że dziecko pogryzły ... raz to widziałam chłopczyka na całej twarzy był w bąblach ;/

KINGA - witam

Witam Witam femme_fatale. Gratulacje, widze ze dzidzia w drodze.
A o owadach to nic nie mowcie nawet...pod koniec lipca tak mi malego pogryzly...zrobily mu sie wielkie bable z ktorych wyciekal jakis zolty plyn...a slady ma do tej pory :( niestety ale nie dawal sie niczym smarowac i tylko drapal sie... :(

reklama
Do góry