reklama
femme fatal
Mama Ninki :)
Witam z rana ale jestem wściekła
Pojechałam rano Kubę zawieść na autobus bo by nie zdążył i wracam już do domu gdy nagle ... "o kur*** nie mam kluczy" <szał> no to pędem na przystanek z nadzieją że może jeszcze jest no ale lipa nie ma ... no to musiałam jechać do niego do pracy a że nie weiedziałam dokładnie gdzie to to z 20 minut krążyłam oczywiście tel w domu ja z mokrą głową masakra
dorwałam jakiegoś faceta który siedział na parkingu w samochodzie i poprosiłam żeby dał mi zadzwonić na szczęście spoko koleś :-) no i Kuba wyszedł na przystanek jeszcze opierdziel dostał taka wkurzona byłam i dojechałam do domu
A teraz śmigam do mamy pozałatwiać trochę spraw i będę pewnie wieczorkiem :-)
Miłego dnia :*

Pojechałam rano Kubę zawieść na autobus bo by nie zdążył i wracam już do domu gdy nagle ... "o kur*** nie mam kluczy" <szał> no to pędem na przystanek z nadzieją że może jeszcze jest no ale lipa nie ma ... no to musiałam jechać do niego do pracy a że nie weiedziałam dokładnie gdzie to to z 20 minut krążyłam oczywiście tel w domu ja z mokrą głową masakra

A teraz śmigam do mamy pozałatwiać trochę spraw i będę pewnie wieczorkiem :-)
Miłego dnia :*
madzik1388
Mój Skarb 12.11.08
A ja sie witam i zegnam, zaraz wyjezdzamy, buziole i do niedzieli:-)
Cześć dziewczyny co tam u was nowego slychac ??:-):-)brzydka dzis pogoda jest aż wychodzic sie nie chce na szczeście jutro ma nie padać 

mam nadzieje że slub sie uda, szybko to zlecialo, no juz nie wierze że to już jest jutro, super bedzie
,,rany jak ten czas szybko zlecial nie ma co, wielka zabawa jutro mnie czeka nie zapomniany dzień ,bajecznie 

a co tam u was nowego słychać .

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Madzik to udanego wyjazdu.
Femme heh ale Ty nerwusiata jesteś ale uważaj bo na dziecku to się potem odbije...wiem coś po sobie...
Wiki to ja radzę nie płaszczyć dooopki przed kompem,ale zabrać się za ostatnie poprawki ;-)
Mam nadzieję,że nie obrażę Was drogie laseczki,ale czasami jak czytam posty niektórych z Was to chwytam się za głowę...tyle błędów...ja też robię błędy jak każdy ale jeśli widzę ewidentnie w każdym jednym możliwym wyrazie do zrobienia jakiś błąd i on tak jest?? Nie mieści mi się to w główce aż...i rozumiem tych którzy mają dyslekcję czy dyskortografię.
Femme heh ale Ty nerwusiata jesteś ale uważaj bo na dziecku to się potem odbije...wiem coś po sobie...
Wiki to ja radzę nie płaszczyć dooopki przed kompem,ale zabrać się za ostatnie poprawki ;-)
Mam nadzieję,że nie obrażę Was drogie laseczki,ale czasami jak czytam posty niektórych z Was to chwytam się za głowę...tyle błędów...ja też robię błędy jak każdy ale jeśli widzę ewidentnie w każdym jednym możliwym wyrazie do zrobienia jakiś błąd i on tak jest?? Nie mieści mi się to w główce aż...i rozumiem tych którzy mają dyslekcję czy dyskortografię.
Witam!!1
Niestety coraz mniej się udzielam, a wszystko przez brak czasu i nerwy S...
Witam nową mamusię...
Olenka Już nie pamiętam kto to napisała, ale lepiej założyć jakieś ładne spodnie i bluzeczkę. Nigdy nie widziałam, żeby ciężarna przyszła na wesele w sukience,...A spodnie nieżle pasują.
Niestety coraz mniej się udzielam, a wszystko przez brak czasu i nerwy S...
Witam nową mamusię...
Olenka Już nie pamiętam kto to napisała, ale lepiej założyć jakieś ładne spodnie i bluzeczkę. Nigdy nie widziałam, żeby ciężarna przyszła na wesele w sukience,...A spodnie nieżle pasują.
Kaska19
mamusia pozdziernik 2008
ja wybieram sie jutro na wesele i ide w sukience
sukienek jest naprawde bardzo duuzo
teraz jest jakby taka moda -wiekszosc sukienek bluzek i tunik wyglada jakby byly szyte dla ciezarnych...
tancowac nie bede bo nie umiem--ciesze sie nawet bo bedzie duzo pysznego jedzonka
hihihi i ma byc jakas babka co ma taki sam termin jak ja
porownamy brzuszki
masz racje firanko co do tych bledow--niektore naprawde kola w oczy
a czlowiek sie napatrzy i potem sam byki robi....
jesli moge zapytac firanko -powiedz mi co Cie podkusilo zeby dac dziecku na imie NI-CO-LE?? .....nie ma juz polskich imion-moglabyc chociiaz nikola..

masz racje firanko co do tych bledow--niektore naprawde kola w oczy
jesli moge zapytac firanko -powiedz mi co Cie podkusilo zeby dac dziecku na imie NI-CO-LE?? .....nie ma juz polskich imion-moglabyc chociiaz nikola..
reklama
Kaska19
mamusia pozdziernik 2008
no walsnie o to chodzi-jestesmy w Polsce wiec nazywajmy sie jak Polacy.pozniej dziecko uczy sie czytac i pisac --umie wszytko tylko nie swoje imie.
masz racje netgirl w doroslym zyciu to nie przeszkadza zbytnio-ale dzieci sa naprawde szczere do bolu. ipozatym w Polsce wraca moda na stare imiona.
masz racje netgirl w doroslym zyciu to nie przeszkadza zbytnio-ale dzieci sa naprawde szczere do bolu. ipozatym w Polsce wraca moda na stare imiona.