reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

No witam witam :-p dopiero do domu weszłam :dry: masakra taka zmęczona jestem :-p ale wszystko załatwione :-p szkołę załatwiliśmy trochę jeżdżenia było ale w końcu się udało :-p więc od 13 września pierwsze zajęcia :-p beka to już będzie moja 12 klasa :-p hehe często zmieniałam szkoły i ogólnie miasta i tak jakoś wyszło :-p ale mniejsza bo się rozpisałam :-p
Ubezpieczenia żadnego póki co nie załatwiałam ja to nie mam głowy do takich rzeczy mamie powiem ona coś z tym zrobi :-p ...
Kurde ja się tak zastanawiam czy ja będę umiała być taką zajebistą mamą jak moja ... i czy moja córa też będzie mogła zawsze się zgłosić do mnie z problemem a ja jak moja mama będę umiała w każdej sytuacji pomóc ... bo teraz to bez mamy to bym zginęła ... :dry:
Byłam też u pana od cycków ;-p pomacał pomacał i stwierdził że nie wie o co mi chodzi bo wszystko jest w najlepszym porządku :-p więc luzik :-p

A ja zawsze spałam na boku więc teraz nie mam aż takich problemów ale BASKA pisałaś że na lewym lepiej a ja niestety prawy preferuje :-p

A i dziękuje dziękuje za komplementy :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p

POLNA - no to przesranka z tymi zastrzykami :baffled:

MADZIA - jak już kiedyś będę miała swoj gabinet kosmetyczny i córę odchowaną w miarę i uporządkowane życie to chciała bym iść na akademie sztuk pięknych na fotografie :-)

MADZIK - no ja już 2 noc :-p chyba przez te globulki :-p bo tak to o 4 zawsze trzeba było wstać siusiu :-p

WIKI - no to wielki dzień tuż tuż :-)

...Aa i jeszcze pochwalę się że będę do szkoły rodzenia chodzić :-) w szpitalu w którym chce rodzić i za free :-) więc bomba kawałek drogi mam ale teraz jak jest samochód to luzik :-) a myślę że się przyda samo to że obejrzę salę i poznam położne z tego szpitala to się przyda na pewno :-)

reklama
Femme z pewnością się przyda. Zawsze będziesz pewniejsza siebie. Ja tam do szkoły rodzenia nie chodziłam bo jak leżałam w ciąży to poznałam wszystkie położne, pielęgniarki i lekarzy,a nawet cały szpital se obeszłam,więc jak weszłam na porodówke to jak mnie zobaczył lekarz to było: " o dzień dobry Pani Stachowiak":-):-):-):-)

FIRANKA - nooo to dobrze miałaś (pod tym względem bo ogólnie to nie za ciekawie :-p ) ja właśnie bym chciała trafić na kogoś kto mnie kojarzy ... będę grzeczna miła itp :-p żeby mnie też dobrze potraktowały później :-p

Famme oj przyda sie napewno... ja to o wiele pewniej sie czuje jak sobie sale porodowe obejrzałam... no a pozatym mam troszke rozjaśnione co i jak z bejbikiem :-)
wiki no to ty sie kobitko skup na przygotowaniach... a później opiszesz jak było...
Madzik oj ja też mam sie z tym sikaniem.. jakś czas (z miesiąc 1,5miesiąca temu) to przesypiałam prawie całe noce, a teraz znowu sie zaczęło i biegam tak co godzinke:-:)zawstydzona/y:
Baśka ja jakbym miała spać na lewym boku to wogóle o śnie mogłabym zapomnieć... wtedy strasznie mnie w prawym :)confused: ciekawe czemu skoro jak leże na lewym) żebrze kłuje... No i niestetynajlepiej mi na plecach bo wtedy troszke słabiej... a wczoraj to na fotelu usiadłam i to sie okazało zbawieniem, poduszeczka pod plecy drugi fotel pod nogi i jakoś zasnęłam... potem jak M. wstał do pracy to mnie na śpiku do łóżka zaprowadził i jakoś przespałam nocke (z przerwami)

Wogóle to sie dzisiaj strasznie wkur...Zaczęło sie wczoraj... przed 10 zadzwonił właściciel i powiedział że facet do zamontowania termy do wody w łazience przyjdzie w ciągu godziny... no to ja na równe nogi (mimo że zawsze śpie do 12-13)... a ten kretyn przyszedł sobie o 13!!! Spojrzał na terme starą i nową i powiedział że jakieś rurki musi dokupić i może jeszcze przyjdzie... Zadzwonił mu tel ten wyszedł i... nie wrócił... Dopiero później jak na balkonie stałam to szedł i mi krzyknął że przyjdzie jutro (czyli dzisiaj) na 10... No to ja dzisiaj znowu na równe nogi o 9... a on sobie przyszedł o 12 :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no ale M już był w domu to sie nim zajął... twierdził że zajmie mu to godzinke... przywiercił nową terme (używaną kupioną na allegro) podłączył rurki a tu zonk... nie działa... (robił 1,5h) :angry::angry::angry::angry: i stwierdził że jego zadanie na tym sie kończy i idzie do domu! dodam że jak robił to co 10min dzwonił do niego tel a on zamiast zrobić to odkładał wszystko i odbierał... Zadzwonilismy do właścicela ten sie wystraszył i powiedział że znajdzie fachowca od tej firmy (pewnie kolega jakis który chce dorobić) zadzwonił do kogoś ktoś mu podał numer i ten sie z facetem umówił na jutro na 16 :szok::szok::szok::szok::szok: nosz kur... i sobie poszedł... na szczęście mój M nie dał za wygraną i zaczął walczyć z tą termą i po jakimś czasie zadziałała! okazało sie że to była taka pierdułka że facet który tym sie zajmuje powinien to umieć... zadzwonił do właściciela i powiedział żeby mu nie płacił :sorry2: M. śmiał sie że to taki burak co to ich w tym programie usterka pokazywali...

Sie rozpisałam... ale czytać nie musicie... płakać nie bede :-p sie chociaż wykrzyczałam :-p

KASIU o to faktycznie jakis burak...! NETGIRL oh czyje to slowa byly...? bo juz nie pamietam heh. nie no zartuje:p kazda babka zajeta dzisiaj, a ja to caly dzien przed kompem prawie siedzialam....sama w domu i nie mam co robic...

Netgirl hehe... nie wiedziałam że mi tyle tego wyjdzie :-p:laugh2: a jak bym napisała na początku to żadna by nie przeczytała pewnie... a tak już mam jedną ofiare :-p:laugh2:

A no "martwe" wszystkie "zombie" sie wczoraj wykrzyczały i regenerują siły :-p więc i ja ide spaciu...

Dobranoc, miłej nocki... tylko jak sobie pójde to nie naprodukować znowu niewiadomo ile bo jutro to nie wiem o której wejde bo jade na KTG...

Kasia heh tacy sa juz fachowcy od 7 bolesci:-D
Femme a ty to tak sama jezdzisz samochodem??Zapinasz pasy normalnie??:szok:Podziwiam cie:-)Uwazaj na siebie:-)

Dzis u was cos cichutko:-)Wszystkie czyms zajete:-)
Heh a mnie nadal zle cie troszkie czuje...Adas byl to omasowal plecki ale juz pojechal i jest w trasie...heh moze na weekend o zobacze...:wściekła/y:Ehh co za praca:-(Ale trzeba sie utrzymywac jakos:-)

Dzis dostalam wieczorkiem wkoncu piosenke... co prawda powodow do cieszenia to sie nie ma ale moge sie pochwalic chlopakami z polnocnego torunia... a oni dzieki PEJI nagrali piosenke o znajomym kotrego bylo pelno w toruniu...a teraz tylko w tych slowach wszystkim pozostal:-(Wrzuta.pl - Malkos (Kjub) - Za Wysoka Cena (s.p. Tomek)
ludzie sa wielcy by w 4 minutach opowiedziec 22 lata zycia czlowieka...:-(

dobranoc do jutra jakos

reklama
otoz ja wszem tak jakby Was szpieguje----a to wszytsko po to zeby jakos sie podbudowac ze skoro wy jestescie mlode mamy i swietnie dajecie rade to mi tez sie udaa....czasami az nie moge uwiezyc ze jestescie takie mlode...ja czuje sie dalej bardzo niepwnie.sledze forum i juz wiem ktora majakie dzieciatko ktora w ciazy gdzie mieszka i co robi czy sie uczy itp....ale nie udzielam sie bo jakos nie mam nic ciekawego do powiedzenia.a po co zasmiacac forum glupotami;P

bardzo dziekuje za rady w sprawie ubezpieczenia0000 musze isc do urzedu pracy :D

Do góry