reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

No witam witam :-p dopiero do domu weszłam :dry: masakra taka zmęczona jestem :-p ale wszystko załatwione :-p szkołę załatwiliśmy trochę jeżdżenia było ale w końcu się udało :-p więc od 13 września pierwsze zajęcia :-p beka to już będzie moja 12 klasa :-p hehe często zmieniałam szkoły i ogólnie miasta i tak jakoś wyszło :-p ale mniejsza bo się rozpisałam :-p
Ubezpieczenia żadnego póki co nie załatwiałam ja to nie mam głowy do takich rzeczy mamie powiem ona coś z tym zrobi :-p ...
Kurde ja się tak zastanawiam czy ja będę umiała być taką zajebistą mamą jak moja ... i czy moja córa też będzie mogła zawsze się zgłosić do mnie z problemem a ja jak moja mama będę umiała w każdej sytuacji pomóc ... bo teraz to bez mamy to bym zginęła ... :dry:
Byłam też u pana od cycków ;-p pomacał pomacał i stwierdził że nie wie o co mi chodzi bo wszystko jest w najlepszym porządku :-p więc luzik :-p

A ja zawsze spałam na boku więc teraz nie mam aż takich problemów ale BASKA pisałaś że na lewym lepiej a ja niestety prawy preferuje :-p

A i dziękuje dziękuje za komplementy :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p

POLNA - no to przesranka z tymi zastrzykami :baffled:

MADZIA - jak już kiedyś będę miała swoj gabinet kosmetyczny i córę odchowaną w miarę i uporządkowane życie to chciała bym iść na akademie sztuk pięknych na fotografie :-)

MADZIK - no ja już 2 noc :-p chyba przez te globulki :-p bo tak to o 4 zawsze trzeba było wstać siusiu :-p

WIKI - no to wielki dzień tuż tuż :-)

...Aa i jeszcze pochwalę się że będę do szkoły rodzenia chodzić :-) w szpitalu w którym chce rodzić i za free :-) więc bomba kawałek drogi mam ale teraz jak jest samochód to luzik :-) a myślę że się przyda samo to że obejrzę salę i poznam położne z tego szpitala to się przyda na pewno :-)

reklama
Femme z pewnością się przyda. Zawsze będziesz pewniejsza siebie. Ja tam do szkoły rodzenia nie chodziłam bo jak leżałam w ciąży to poznałam wszystkie położne, pielęgniarki i lekarzy,a nawet cały szpital se obeszłam,więc jak weszłam na porodówke to jak mnie zobaczył lekarz to było: " o dzień dobry Pani Stachowiak":-):-):-):-)

FIRANKA - nooo to dobrze miałaś (pod tym względem bo ogólnie to nie za ciekawie :-p ) ja właśnie bym chciała trafić na kogoś kto mnie kojarzy ... będę grzeczna miła itp :-p żeby mnie też dobrze potraktowały później :-p

Famme oj przyda sie napewno... ja to o wiele pewniej sie czuje jak sobie sale porodowe obejrzałam... no a pozatym mam troszke rozjaśnione co i jak z bejbikiem :-)
wiki no to ty sie kobitko skup na przygotowaniach... a później opiszesz jak było...
Madzik oj ja też mam sie z tym sikaniem.. jakś czas (z miesiąc 1,5miesiąca temu) to przesypiałam prawie całe noce, a teraz znowu sie zaczęło i biegam tak co godzinke:-:)zawstydzona/y:
Baśka ja jakbym miała spać na lewym boku to wogóle o śnie mogłabym zapomnieć... wtedy strasznie mnie w prawym :)confused: ciekawe czemu skoro jak leże na lewym) żebrze kłuje... No i niestetynajlepiej mi na plecach bo wtedy troszke słabiej... a wczoraj to na fotelu usiadłam i to sie okazało zbawieniem, poduszeczka pod plecy drugi fotel pod nogi i jakoś zasnęłam... potem jak M. wstał do pracy to mnie na śpiku do łóżka zaprowadził i jakoś przespałam nocke (z przerwami)

Wogóle to sie dzisiaj strasznie wkur...Zaczęło sie wczoraj... przed 10 zadzwonił właściciel i powiedział że facet do zamontowania termy do wody w łazience przyjdzie w ciągu godziny... no to ja na równe nogi (mimo że zawsze śpie do 12-13)... a ten kretyn przyszedł sobie o 13!!! Spojrzał na terme starą i nową i powiedział że jakieś rurki musi dokupić i może jeszcze przyjdzie... Zadzwonił mu tel ten wyszedł i... nie wrócił... Dopiero później jak na balkonie stałam to szedł i mi krzyknął że przyjdzie jutro (czyli dzisiaj) na 10... No to ja dzisiaj znowu na równe nogi o 9... a on sobie przyszedł o 12 :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no ale M już był w domu to sie nim zajął... twierdził że zajmie mu to godzinke... przywiercił nową terme (używaną kupioną na allegro) podłączył rurki a tu zonk... nie działa... (robił 1,5h) :angry::angry::angry::angry: i stwierdził że jego zadanie na tym sie kończy i idzie do domu! dodam że jak robił to co 10min dzwonił do niego tel a on zamiast zrobić to odkładał wszystko i odbierał... Zadzwonilismy do właścicela ten sie wystraszył i powiedział że znajdzie fachowca od tej firmy (pewnie kolega jakis który chce dorobić) zadzwonił do kogoś ktoś mu podał numer i ten sie z facetem umówił na jutro na 16 :szok::szok::szok::szok::szok: nosz kur... i sobie poszedł... na szczęście mój M nie dał za wygraną i zaczął walczyć z tą termą i po jakimś czasie zadziałała! okazało sie że to była taka pierdułka że facet który tym sie zajmuje powinien to umieć... zadzwonił do właściciela i powiedział żeby mu nie płacił :sorry2: M. śmiał sie że to taki burak co to ich w tym programie usterka pokazywali...

Sie rozpisałam... ale czytać nie musicie... płakać nie bede :-p sie chociaż wykrzyczałam :-p

KASIU o to faktycznie jakis burak...! NETGIRL oh czyje to slowa byly...? bo juz nie pamietam heh. nie no zartuje:p kazda babka zajeta dzisiaj, a ja to caly dzien przed kompem prawie siedzialam....sama w domu i nie mam co robic...

Netgirl hehe... nie wiedziałam że mi tyle tego wyjdzie :-p:laugh2: a jak bym napisała na początku to żadna by nie przeczytała pewnie... a tak już mam jedną ofiare :-p:laugh2:

A no "martwe" wszystkie "zombie" sie wczoraj wykrzyczały i regenerują siły :-p więc i ja ide spaciu...

Dobranoc, miłej nocki... tylko jak sobie pójde to nie naprodukować znowu niewiadomo ile bo jutro to nie wiem o której wejde bo jade na KTG...

Kasia heh tacy sa juz fachowcy od 7 bolesci:-D
Femme a ty to tak sama jezdzisz samochodem??Zapinasz pasy normalnie??:szok:Podziwiam cie:-)Uwazaj na siebie:-)

Dzis u was cos cichutko:-)Wszystkie czyms zajete:-)
Heh a mnie nadal zle cie troszkie czuje...Adas byl to omasowal plecki ale juz pojechal i jest w trasie...heh moze na weekend o zobacze...:wściekła/y:Ehh co za praca:-(Ale trzeba sie utrzymywac jakos:-)

Dzis dostalam wieczorkiem wkoncu piosenke... co prawda powodow do cieszenia to sie nie ma ale moge sie pochwalic chlopakami z polnocnego torunia... a oni dzieki PEJI nagrali piosenke o znajomym kotrego bylo pelno w toruniu...a teraz tylko w tych slowach wszystkim pozostal:-(Wrzuta.pl - Malkos (Kjub) - Za Wysoka Cena (s.p. Tomek)
ludzie sa wielcy by w 4 minutach opowiedziec 22 lata zycia czlowieka...:-(

dobranoc do jutra jakos

reklama
otoz ja wszem tak jakby Was szpieguje----a to wszytsko po to zeby jakos sie podbudowac ze skoro wy jestescie mlode mamy i swietnie dajecie rade to mi tez sie udaa....czasami az nie moge uwiezyc ze jestescie takie mlode...ja czuje sie dalej bardzo niepwnie.sledze forum i juz wiem ktora majakie dzieciatko ktora w ciazy gdzie mieszka i co robi czy sie uczy itp....ale nie udzielam sie bo jakos nie mam nic ciekawego do powiedzenia.a po co zasmiacac forum glupotami;P

bardzo dziekuje za rady w sprawie ubezpieczenia0000 musze isc do urzedu pracy :D

Do góry