reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

witam się z rana!

U mnie noc przecudowna. Adaś spał od 22:10 do
5:20!:szok:
Tylko że ciężko było mu póżniej zasnąć i ululałam go w wózku dopiero o 6:30.. Teraz sobie stęka bo od 2dni kupki nie zrobił i chyba teraz właśnie robi.. Zobaczymy.. Ogólnie to jest grzeczny tylko już nie śpi w dzień tyle co na początku. Teraz to pośpi może ze 2godz i już chce cyca. No ale nie jest jeszcze tak źle. Choć ostatnio to potrafi w ciągu dnia przespać tylko ze 3-4godz..

A u mnie przygotowania do ślubu. Suknie już mam (skromną i tanią bo niestety nie mam zbyt wiele kasy ale mi i tak się bardzo podoba) jeszcze szukam butów. I muszę jeszcze kupić pończochy i podwiązkę. No i jakąś ozdobę do włosów (bo welonu nie będę miała). Póżniej jak mi się uda to wkleję wam zdjęcie sukni. A co do prośby famme i kasi to postaram się z tymi zdjęciami. Zobaczymy co z tego wyjdzie.

Idę zobaczyć teraz co on ma w tym pampersie (a chyba coś ma bo wydaje mi się że nawet z daleka czuję) i pewnie go nakarmię.. Postaram się odezwać póżniej.

reklama
KASIU pisz pisz, kazdy ma prawo to robic....im wiecej ludzi tym ciekawsze dyskusje powstają.:pGALARECIU to super ze Adas taki grzeczniutki...spioszek mały...:) no to czekamy na zdjęcia:)MIKUSA ty to tez widze ze dzis sie wyspalas... jednak dzieciaczki czasem na to pozwalaja:* BASKA a ty gdzie??????????????????????????no nie wierze ze ciebie nie ma:p czyzby Lenka zmienila pore wstawania????:)

Witam laseczki.
Kurcze ja od wczoraj zle sie czuje, strasznie mi niedobrze, i zoladek mnie boli, czy to mozliwe ze to mala mnie tak skopala i to od tego??? bo strasznie sie wierci, jeszcze na dodatek dzis rano mialam krwotok z nosa, a jutro wyjazd, moj P juz w panice i chce wszystko odwolac, ale ja chce jechac, dzisiaj odwiedze apteke, moze cos mi doradza.
KasiaF87 tak to jest z tymi fachowcami, zeby znalezc kogos dobrego to trzeba sie naprawde naszukac, najlepiej jest miec kogos takiego jak moj tato, zlota raczka do wszystkiego, wykonczeniowka, hydraulika i elektryka:-)

Galarecia nio juz malo czasu zostalo do slubu, strasznie jestem ciekawa jaka masz sukienke, napewno sliczna, skromne sa najladniejsze

MADZIK nie wiem jak u ciebie, ale ja mam takie cos ze jak najem sie na noc i kklade sie spac, wtedy mnie zoladek boli, i tylko wtedy jak maly wariuje.DZIEWCZYNY WESCIE MI POMOZCIE, NIE WIM CO MAM ZROBIC. MOJ s DOSTAL ZAPROSZENIE NA WESELE, JUZ 20 WRZESNIA :o DO SWOICH ZNAJOMYCH, KTORYCH JA NIE LUBIE A ONI MNIE, TO WIDAC PO ZACHOWANIU! s BARDZO CHCE TAM ISC,A JA NIE. CO JA MAM TAM ROBIC?MONI BEDA PIC, BAWIC SIE, ROZMAWIAC...CALA ICH PACZKA RAZEM Z s OCZYWISCIE...A JA....BAWIC SIE NIE MOGE-LEKARZ ZABRONIL, PIC TO OCZYWISTE,A CO DO ROZMOWY NAWET NIE MAM Z KIM. BO JEGO ZNAJOMI SA JACYS DZIWNI, ZAWSZE NOWYCH TRAKTUJA TAK JAKBY MIELI W DUPIE, PRZYWITAJA SIE I TO NA TYLE. TRAKTUJA TAK JAKBY NIE NIE BYLO.MOWILAM O TYM S TEZ TO ZAUWAZYL ALE NIE POTRAFI WYTLUMACZYC ICH ZACHOWANIA. DZIEKI BOGU JA MAM INNYCHH ZNAJOMYCH, TRAKTUJA S NA ROWNI ZE MNA, CALY CZAS ZAGADUJA GO ZEBY NIE CZUL SIE JAK OBCY. MOJ S NAWET SAM WYCHODZI Z PROPOZYJA ZEBY DO NICH JECHAC BO DOBRZE SIE CZUJE WSROD NICH.CO MNIE CIESZY. JA DO JEGO NIE CHCE JEZDZIC BO NIE MA PO CO-CHYBA ZEBY NA NICH POPATRZEC. I JAK Z TAKIMI NA WESELE ISC???NAJCHETNIEJ BYM NIE POSZLA, ALE CHYBA NIE MOGE TEGO ZROBIC SLAWKOWI CO? JAK MYSLICIE. ON BARDZO CHCE ZEBYM POSZLA NA TO WESELE

netgirl wez mnie nie strasz wczesniejszym porodem, bylam w poniedzialek u gina to mowil ze wszystko jest ok, narazie to tak jakby mi troche przeszlo, teraz sobie przypominam ze przed wczoraj zamowilismy pizze z nowej pizzerii, ale mojemu P nic nie jest, juz sama nie wiem, wazne ze powoli przechodzi.
oleńka19 powiem Ci szczerze ze bycie na weselu w ciazy nie jest przyjemne, a to dopiero 20 wrzesnia, ja bylam na 2 w czerwcu, i mialam serdecznie dosyc, brzuch pod koniec wesela mnie strasznie ciagnal, nie moglam sobie dac rady, za duzy wysilek dla organizmu. A z tego co widze to Ty nie masz po co tam isc, tylko niepotrzebnie bedziesz sie denerwowac, nio chyba ze ci znajomi Twojego S okazaliby sie inni, nio w koncu bedziesz miala z S dziecko, to chyba normalne ze bedziecie juz razem, wiec moze Cie zaakceptowali???

MADZIK oni wiedza o dziecku itp wiedza ze bedziemy razem, ale oni juz tacy sa... zajeci tylko sobą. wiesz mi ze z chcecia bym nie poszla, ale niecale 2 miesiace temu tez hajtali sie jego znajomi,uparlam sie ze nie pojde itp to z jednej paczki a tam wszyscy tacy sami. i pojechalismy tylko do kosciola. pamietam jak S bylo przykro, wszyscy znajomi byli tylko nie on...no ale sam nie chcial isc.tez mi bylo glupio no ale nie widzialam powodu zeby tam isc.

Cześć Wam dziewczynki!!!
Dobrze żeście "zakopały topór wojenny" jak to Mikus_a powiedziała...

Ostatnio jakby nie mam siły na pisanie, nie mam nawet pomysłu co napisać. A z tego co zapamiętałam, to
Asiowo Oby taki fajny nastrój trwał nawet po powrocie do domciu... Zazdroszczę Ci.
Oleńka JA dwa alta temu byłam na 2 weselach i oczywiście już z brzuszkiem byłam... Alkoholu nie piłam oczywiście, ale bawić się bawiłam... Dziewczyny dobrze mówią, jesłi żle się czujesz i uważasz że nie wysiedzisz nawet minuty na tym weselu to lepiej nie idż... Twój S może iść sam, przecierz to nie zabronione... Nie powinnaś mu tym zrobic przykrości, yo on powinien zrozumieć...
Mikus_a Współczuję ząbkowania... Szczerze mówiąc to ja nie wiem co to jest jak dziecko ząbkuje... Justnka nawet się nie śliniła, a już o marudzeniu nie mówię...

No i pisałam pisałam klikłam nie to co trzeba i zeżarło ... :[

MADZIA - a no jeżdżę:-) bez pasów nie lubię jeździć z pasami :-p

MIKUSA - hehe ... jakie wkuwanie :-p ja się nigdy nie uczyłam :-p

GALARECIA - no to koniecznie będziesz musiała wstawić foty :-) dobrze że u Adasia wszystko ok :-)

OLENKA - idź a jak będzie tak strasznie to poprostu szybciej się zmyjecie :-) powiesz że źle się czujesz i już problem z głowy :-) ... przecież nie musisz zostawać do końca !

MADZIK - no ja nie wiem najlepiej to chyba zadzwonić do lekarza i się spytać ... nie wiem jak Cię boli :-p ale mnie też czasem żołądek boli i ogólnie złe samopoczucie ale ja czuje że to przez małą więc nie wiem

MIKUSA - po prostu nigdy się nie musiałam uczyć wystarczyło że coś z lekcji czasem wyniosłam i ja cwaniak jestem to zawsze tak zbajerowałam nauczyciela że było git :-p

Ale mi net muli no już nie wytrzymuje wyłączam to bo szału dostane ...

reklama
oj dziewczyny...ja wiem ze by to zrozumial, ze zle sie czuje w tym towarzystwie,ale dla niego moglabymsie poswiecic...on dla mni ezrobilby wszystko a ja nie potrafie zniesc jego znajomych eh.... WIECIE CO, WLASNIE ZROBILAM BISZKOPCIKI. TAKIE JAK MOZNA KUPIC W SKLEPACH. TZN SMAK WYSZEDL TAKI SAM TYLKO TAKIE MALE PLACUSZKI MI WYSZLY ALE BARDZO SMACZNE:)

Do góry