reklama
skasowałam suwaczek.ciąża jest potwierdzona przez lekarza.ale to jest takie głupie babsko i nie dokładne(z doswiadczenia mojej tesniowej wiem). a poszłam do niej na szybko dowiedziec sie cyz jestem w ciąży bo u niej nie ma terminów(to ejst w szpitalu).teraz szukam prywatnego dobrego ginekologa który by moją ciąże poprowadził i potwierdził mi jeszcze ciąże .bo ja niedowiarek ejstem .a suwaczek nie wiem jak wpisac zeby było ok ,więc ustalmy że zrobie po wizycie u lekarza ,jak on mi to wszysko powyjaśnia bo ja zielona jestem jeszcze
Super!!!!!!!!!!!! Kurcze w szoku jestem!!!!!!!!!!!! Czemu tak wczesnie dzidzie wyjeli??? Normlnie nie wierze w to co napisalas!!!!!!!!!! :-):-):-) Moze i ja bede mial szkrabulka wczesniej pewnie strasznie zmordowna wrocilas??? A z mezem juz jest ok??? Gadacie ze soba??? Kurcze tak wogole to gratulacje!!!! Jak bedziesz miala maluszka w domu to wstaw foteczke i sie nam pochwal!!!!
hehe to teraz musisz suwaczek zmienic)) tez bym chciala taki porod jak ty, ale bardziej cesarki sie boje niz naturalnego, ba moim ciele zadne blizny sie nnie goja.... 4 lata temu wyrostek mi usowali i mam szeroka i stwardniala blizne dlugosci 6 cm.... wole miec blizne tam gdzie nie widac, choc wiem ze to bedzie bardziej bolesne.... dobranocz
Galarecia
mama Adasia '08
netgirl gratuluję dzidzi i cieszę że wszystko dobrze. a z wagą napewno dojdzie do siebie. Cieszę się również że miałaś łatwy poród i że się nie męczyłaś. Zazdroszczę ci że już będziesz teraz miała dzidzię przy sobie.. Też bym już chciała.. Tylko że mi to jeszcze duuużo zostało..
A
ania_zywa
Gość
Ania a kiedy sie dowiedzialas ze Hania to Hania a nie Filip??
Tak koło 22 tygodnia, ale to było tak na 90%, około 7 misiąca już wiedziałam napewno;-).
Netgirl, to ci niespodzianka;-). Gratuluję dzidzi. Czekamy na fotki;-).
reklama