reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

netgirl słodka ta Twoja córcia:tak:;-) Przesliczna. Ale mamy nadzieję że będziesz do nas często zaglądać pomimo tego że ta mała istotka już jest obok ciebie.

ania_zywa to super że kupiłaś Hani króliczka. Zwierzątko w domu to fajna rzecz. Hania będzie mogła się wiele nauczyć.

reklama
Hej dziewczyny. Nie mogłam ostatnio dostać się do kompa bo mój brat go nie odstępuje od rana do nocy;-);-);-)
netgirl Śliczniutka ta Twoja córeczka:tak:
To będzie chłopczyk już na 100% wiem, będzie chyba Alanek.
Fajne imię:-):-):-)
Ja mam ostatnio bardzo mało czasu, muszę się sporo uczyć i z małym jestem praktycznie każdego dnia do 19 na dworze:-D:-D:-D
Co do psów to jak dla mnie przy dziecku powinny być tylko i wyłącznie te łagodne, bo nigdy nie wiadomo co takiemu odwali:no::no::no: ja mam małego kundelka, który mojego dziecka się nie czepia nawet jak mały mu bardzo dokucza. Najwyżej go liże i ucieka:-D:-D:-D

Dziewczyny, ja z chęcią sprzedam ubranka po mojej Hani, są prawie jak nowe, bo ile może poniszczyć takie małe dziecko, niektórych w ogóle nie zdążyła założyć. Mogę w wolnej chwili porobić zdjęcia, pokazać Wam i nawet skomponować jakąś większą paczkę i sprzedać za rozsądną cenę:tak:. Jakby co to piszcie:tak:.

Króliczka pokażę jutro, bo dziś jestem do 21 w pracy i jak wrócę już nie będzie mi się chciało kompa włączać:-p.

Ona_mika wiem że jak całe zestawy to taniej za przesyłkę ale specjalnie napisałam to dla Snoopy bo ona jest z Ostrołęki i może mogłaby to odebrac osobiście. Więc byłoby jeszcze taniej..

Witam dziewczyny...
Mam 20 lat i jak urodze to też jeszcze 20 będe miała chociaż rocznikowo 21... Dzidzia urodzi sie na moje urodzinki...:-)
Cieszę sie że znalzłam te forum bo byłam na innym ale tam były same starsze dziewczyny które są już w ciąży 2 lub 3 raz i chyba z racji wieku byłam ignorowana więc mam nadzieje że chociaż wśród rówieśniczek znajdą sie bratnie dusze.
Jestem w 16tc. Fakt faktem ciąża ta jest wpadką no ale mój chłopak zabronił mi tak o niej mówić... Oboje jesteśmy bardzo szczęśliwi że będziemy rodzicami. Ja na szczęście nie odczułam jak narazie żadnych nieprzyjemnych uwag z pwodu wieku i ciąży ale nawet jeśli to i tak mnie one by nie interesowały, najważniejsze teraz jest to żeby dzidzia była zdrowa.
Jeśli chodzi o zwierzątka, ja niestety nie mam u siebie bo do tej pory jak pracowałam to nie miałby sie nim kto zająć, a mój chłopak nie przepada za zwierzętami. Poza tym mieszkam w samym centrum miasta w bloku więc piesek by sie męczył a że mieszkanie malutkuie to nawet na chomika pozwolić sobie nie możemy...
Pozdrowienia dla wszystkich przyszłych mam i dla wszystkich kruszynek które są już na świecie...

reklama
Firanka, gratuluję Nicole:tak:.
KasiaF87, witamy w naszym gronie:tak::-). Czuj się jak u siebie i pisz często:tak:. No i gratuluję wpadki:-D, najpiękniejsza wpadka w waszym życiu co;-).
A oto nasz królik:

Do góry