reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

netgirl słodka ta Twoja córcia:tak:;-) Przesliczna. Ale mamy nadzieję że będziesz do nas często zaglądać pomimo tego że ta mała istotka już jest obok ciebie.

ania_zywa to super że kupiłaś Hani króliczka. Zwierzątko w domu to fajna rzecz. Hania będzie mogła się wiele nauczyć.

reklama
Hej dziewczyny. Nie mogłam ostatnio dostać się do kompa bo mój brat go nie odstępuje od rana do nocy;-);-);-)
netgirl Śliczniutka ta Twoja córeczka:tak:
To będzie chłopczyk już na 100% wiem, będzie chyba Alanek.
Fajne imię:-):-):-)
Ja mam ostatnio bardzo mało czasu, muszę się sporo uczyć i z małym jestem praktycznie każdego dnia do 19 na dworze:-D:-D:-D
Co do psów to jak dla mnie przy dziecku powinny być tylko i wyłącznie te łagodne, bo nigdy nie wiadomo co takiemu odwali:no::no::no: ja mam małego kundelka, który mojego dziecka się nie czepia nawet jak mały mu bardzo dokucza. Najwyżej go liże i ucieka:-D:-D:-D

Dziewczyny, ja z chęcią sprzedam ubranka po mojej Hani, są prawie jak nowe, bo ile może poniszczyć takie małe dziecko, niektórych w ogóle nie zdążyła założyć. Mogę w wolnej chwili porobić zdjęcia, pokazać Wam i nawet skomponować jakąś większą paczkę i sprzedać za rozsądną cenę:tak:. Jakby co to piszcie:tak:.

Króliczka pokażę jutro, bo dziś jestem do 21 w pracy i jak wrócę już nie będzie mi się chciało kompa włączać:-p.

Ona_mika wiem że jak całe zestawy to taniej za przesyłkę ale specjalnie napisałam to dla Snoopy bo ona jest z Ostrołęki i może mogłaby to odebrac osobiście. Więc byłoby jeszcze taniej..

Witam dziewczyny...
Mam 20 lat i jak urodze to też jeszcze 20 będe miała chociaż rocznikowo 21... Dzidzia urodzi sie na moje urodzinki...:-)
Cieszę sie że znalzłam te forum bo byłam na innym ale tam były same starsze dziewczyny które są już w ciąży 2 lub 3 raz i chyba z racji wieku byłam ignorowana więc mam nadzieje że chociaż wśród rówieśniczek znajdą sie bratnie dusze.
Jestem w 16tc. Fakt faktem ciąża ta jest wpadką no ale mój chłopak zabronił mi tak o niej mówić... Oboje jesteśmy bardzo szczęśliwi że będziemy rodzicami. Ja na szczęście nie odczułam jak narazie żadnych nieprzyjemnych uwag z pwodu wieku i ciąży ale nawet jeśli to i tak mnie one by nie interesowały, najważniejsze teraz jest to żeby dzidzia była zdrowa.
Jeśli chodzi o zwierzątka, ja niestety nie mam u siebie bo do tej pory jak pracowałam to nie miałby sie nim kto zająć, a mój chłopak nie przepada za zwierzętami. Poza tym mieszkam w samym centrum miasta w bloku więc piesek by sie męczył a że mieszkanie malutkuie to nawet na chomika pozwolić sobie nie możemy...
Pozdrowienia dla wszystkich przyszłych mam i dla wszystkich kruszynek które są już na świecie...

reklama
Firanka, gratuluję Nicole:tak:.
KasiaF87, witamy w naszym gronie:tak::-). Czuj się jak u siebie i pisz często:tak:. No i gratuluję wpadki:-D, najpiękniejsza wpadka w waszym życiu co;-).
A oto nasz królik:

Do góry