reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
skasowałam suwaczek.ciąża jest potwierdzona przez lekarza.ale to jest takie głupie babsko i nie dokładne(z doswiadczenia mojej tesniowej wiem). a poszłam do niej na szybko dowiedziec sie cyz jestem w ciąży bo u niej nie ma terminów(to ejst w szpitalu).teraz szukam prywatnego dobrego ginekologa który by moją ciąże poprowadził i potwierdził mi jeszcze ciąże .bo ja niedowiarek ejstem .a suwaczek nie wiem jak wpisac zeby było ok ,więc ustalmy że zrobie po wizycie u lekarza ,jak on mi to wszysko powyjaśnia bo ja zielona jestem jeszcze:zawstydzona/y:

Nie pekaj i dawaj tu ten suwaczek bo ladnie to wyglada;))) a jak data porodu sie zmieni (ja mam termin na 10.06) to po prostu zrobisz sobie nowy suwaczek;)))

Super!!!!!!!!!!!! Kurcze w szoku jestem!!!!!!!!!!!! Czemu tak wczesnie dzidzie wyjeli??? Normlnie nie wierze w to co napisalas!!!!!!!!!! :-):-):-) Moze i ja bede mial szkrabulka wczesniej:tak::tak::tak::tak::tak::tak: pewnie strasznie zmordowna wrocilas??? A z mezem juz jest ok??? Gadacie ze soba??? Kurcze tak wogole to gratulacje!!!! Jak bedziesz miala maluszka w domu to wstaw foteczke i sie nam pochwal!!!!

Kurcze cudnie masz!!!!!!!!!!!! Ja tez juz chce;-) Taka niespodzianka:-):-):-):-):-) Widac malutka bardzo chciala juz Ciebie zobaczyc:-):-) ale powaznie nic nie czulas??? Kompletnie nic??

hehe to teraz musisz suwaczek zmienic;))) tez bym chciala taki porod jak ty, ale bardziej cesarki sie boje niz naturalnego, ba moim ciele zadne blizny sie nnie goja.... 4 lata temu wyrostek mi usowali i mam szeroka i stwardniala blizne dlugosci 6 cm.... wole miec blizne tam gdzie nie widac, choc wiem ze to bedzie bardziej bolesne.... dobranocz

netgirl gratuluję dzidzi i cieszę że wszystko dobrze. a z wagą napewno dojdzie do siebie. Cieszę się również że miałaś łatwy poród i że się nie męczyłaś. Zazdroszczę ci że już będziesz teraz miała dzidzię przy sobie.. Też bym już chciała.. Tylko że mi to jeszcze duuużo zostało..

reklama
ja dzisiaj oglądałam TV i o tych dzieciach leci .a u nas w Koninie Blulterier dziecko pogryzł ,kurde teraz to już wogóle ludzie będą te psy oddawać do naszego schroniska bo się wystraszą:baffled:

Do góry