reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Pozwolilam mu dzisiaj wypic piwo a on powiedzial ze nie ma ochoty O-O niezle co??? Chyba go naprawde dolek dopadl.... Ja prawdopodobnie USG bede miala w piatek, moze zobacze co moje szczescie ma miedzy nozkami;))) corcia mi sie marzy, imie nawet dla corci juz mam ale mojej mamie sie nie podoba.... A przeciez Marysia to slodziuskie imie;))))

suwaczek już jest:-) a ja dla chłopczyka mam Kacper a dla dziewczynki prawdopodobnie Roksana ,bo tylko to mi się podoba teraz:zawstydzona/y:

Bo ja w ogóle bardzo lubie typowe polskie imiona:tak:. Choć zdarzają się nie polskie a bardzo ładne:tak:. Ale nie wybrałabym imienia bardzo modnego, na czasie, bo później w szkole będa same Julki hehe:-D.

Kataryna bylas u gina czy to przypuszczenia??? i na ktorego masz termin???
Ania a kiedy sie dowiedzialas ze Hania to Hania a nie Filip??
Kurcze ja tak czekam i czekam a ten moj urwis ma w nosie ze mamusia chce wiedziec.... Na razie ubranka mam w kolorach bialym, niebieskim i zielonym, no i jedne spioszki rozowe od bratowej bo ona na nadzieje ze ja sie wkoncu wylamie i bedzie dziewczynka a nie sami faceci sie u nas rodza;)))

reklama
Kataryna a co do imienia to masz jeszcze duuuuuuuuzo czasu na wybor imienia dla szkraba;))) ja przez pierwsze 4 tyg nawet nie wiedzialam ze w ciazy jestem;)))

Do góry