@Mamaa20 No co ty.! Ja tez.! 19 urodziny już miałam w Liverpool.!
A na ząbki to Ambesol uzywalam przy obu. I naszyjnik z bursztynowy przy młodszym. Może śmieszne, ale wydaje mi się ze działał. 8 zębów z męka okrutną jak i dla nas tak i dla mlodego. Kupilam burszyny i nie zauwazylam kiedy wyszły wszystkie zabki- do piątek
@klaudia95 - ty to masz luksus
Chciałabym miec teściów pod nosem. .
Ogólnie wczesne macierzyństwo jest bardzo ok
aczkolwiek minusy pojawiają się gdy cos się dzieje. Miałam atak wyrostka, był problem co z dziećmi jak ja byłam w szpitalu. . albo jak któreś chore. . muszę zrywać szkole i ciężko mi nadrobić. . Mój D. Tez sam Narazie pracuje, od 7 do 18 nie ma go w domu, wraca zmęczony i tyle z czasu razem...
Gdyby nie to, ze nie mam tu żadnej rodziny to podejrzewam ze minusów by nie bylo
Ej dziewczyny nerw mnie zzera. . . Od roku marzy mi się kolejne bejbi. Mój D. był bardzo na nie. W grudniu powiedział mi ze zaczyna po malu myśleć o dzidzi, ale bez tych staraniowych ceregieli, typu kiedy owu i kupa testów co miesiąc. Jakoś tydzień temu się poklucilismy więc szanownemu D. Się dzieci od widziało. Okres mam dostać jutro-pojutrze. . ciekawe czy w ogóle dostane. . . Jutro z rana robię chyba testa. .