reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

No wkoncu chociaż trochę pospałam ;) my mieszkamy w Bradford. To życzę żeby był pozytywny ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja dzisiaj 6:30 na nogi i hop do szkoły :p W anty nie bawiłam sie nigdy, i bawić nie będę... @Zwariowanamama życzę pozytywnego wyniku :) Współczuje wam dziewczyny same z dzieciakami w domu dzień w dzien :(

No i okres przyszedł popołudniu. . No nic, może niedługo się uda ;)

Ja znów wagaruje. . Moja cora miała grypę i cały czas jeszcze nie czuje się najlepiej. . A ja serca nie mam żeby dzieciaka ze stanem podgoraczkowym do przedszkola na 10h ciągnąć. . Mam nadzieje ze w piątek uda mi się juz pójść do szkoły.

W przyszłym roku, jak wszystko pójdzie dobrze, będziemy mieć więcej pomocy pd teściów. Przechodzą na emeryturę i myślą nad przylotem do Anglii. Zobaczymy jak się wszystko poukłada. ;)

@klaudia95 no niestety trzeba a czasami tak samej się siedzieć nie chce a pogoda też taka że wyjść nie ma jak. @Zwariowanamama moja mała dostała też wysypki jakiejś byłam tutaj w szpitalu ale powiedzieli że nie wiedzą co to jest. Kazali czekać aż samo zejdzie. Masakra z tymi lekarzami w Angli. Nie rozumiem jak lekarz może nie wiedzieć co to i od czego. Polski lekarz powiedział że to rumien nagły i za parę dni powinno zejsc. Już na szczęście jest tego mniej niż wczoraj

@Mamaa20 ojejki... Biedulka. Ja to ogólnie z diagnoza idę do lekarza na ogół. :p hehe :p Ale fajnych lekarzy mam. Przychodnie zmienialam 4 razy, i w sumie wrocilam do tej pierwszej :) Raz nam się tylko przyglup-lekarz trafił. Kazał mojemu D na grzybice stop białe buty kupic żeby słońca nie przyciągały (?? WTF??). A tak to są tu dobrzy lekarze. Tylko trzeba szuuuuukac czasem dość długo.

A z ta pogoda w UK, nie jest tragicznie. Na wszystko idzie znaleźć sposób. Podejrzewa ze u ciebie tez jest cos takiego jak Children Centre- to takie swietlice dla rodziców z dziećmi do 5lat :) Maja najróżniejsze zajęcia. Przy córce poznalam mamę chłopczyka młodszego od mojej Lilki o 3m-ce. Teraz ja i jego mama jesteśmy przyjaciółkami a nasze pociechy przyjaźnią się juz od 3lat.! Na pływaniu dla niemowląt i małych dzieci poznalam 3polki z maluszkami. W deszczowy dzień nie ma nic lepszego jak bieg do świetlicy na 3h ;) Zobaczysz, ze jeszcze ci się tutaj spodoba.

Na takie siedzenie w domu jako takie nie narzekam. Dwa razy w tygodniu jestem w szkole, weekendy mój D. Ma wolne, raz w tygodniu zakupy, raz w tygodniu zajęcia dla rodziców ( jak świadomie wychowywać dzieci- suuuuper.!) i w sumie zostaje jeden dzień słodkiego lenistwa ;)

No tak jest takie coś u mnie , nie jest źle tutaj ogóle mi się podoba tylko ta pogoda jest najgorsza ja to lubię jak jest gorąco ;p

witajcie. Jestem w 7 msc. termin na 2 maja. Mam 21 lat i niestety sama będę wychowywać małego bo narzeczony po 5 latach związku okazał się jednak sam dzieckiem ..

Witaj @pomyluna2 :) Przykro mi, że będzie sama wychowywała maluszka :(
Mój mąż ma 22 lata a jak został ojcem miał 20 :)
Tutaj w PL mieszkasz czy w UK?:)

Fajnie macie z Tymi świetlicami :) U nas są gdzie nie gdzie klubiki maluszka ale akurat w mojej okolicy nie ma :(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry