Anjouek
Mamusia Tymusia :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To zależy jak z Twoją wagą było wcześniej... jeśli miałaś nadprogramowe kilogramy i zrzucilas je w czasie ciąży a dzidziuś sobie rósł to może udało Ci się wyjść wyjść tzw 0 jak lekarz nic nie mówi to chyba nie powinnaś się martwićPowiedzial abym sie nie zdziwila jak na swieta wyladuje w szpitalu , glukoza ochyda ale cicho [emoji23] ja w tej ciazy nic nie przytylam waga spadla a teraz waze tyle ile przed ciaza [emoji33] [emoji33] czy to normalne?? Lekarz nic nie mowi :-(
To się oszczędzaj [emoji4] niech Twój mężczyzna się wykaże i przejmie świąteczne obowiązki chyba,ze chce pasterke na porodowce spędzić hyhyMoze i tak [emoji7] Aj nie pocieszyl mnie wczoraj [emoji58] teraz to juz calkiem boje sie co kolwiek zrobic aj
Ah no tak....taki brzdąc to pewnie w tym wieku wulkan energii [emoji4]Hehe , nie no moj Mezczyzna sie wykazuje ale oprocz tego szkrab dokuczliwy nie rozumie ze mama sie zle czuje , po woli dam rade
szkoda słów na takie osoby, ale nie można wszystkich jedną miarą mierzyćJa to już nie wiem czy się tu udzielać. Jakieś trolle tu siedzą ta dziewczyna nata usunęła wszystkie posty i konto po tym jak na wątku ze staraniami dziewczyny odkryły różne sprzeczne posty od niej..a mianowicie - w jednym pisała, ze jest nadal w ciąży i ma termin na styczeń, w innym że urodziła już jakiś czas temu, w jednym ze o synka (1 dziecko, które urodziła mając 17 lat) starała się 3 cykle...potem na wątku staraniowym,ze 7 cykli...nic się ze sobą nie zgadzało i jak dziewczyny tam na nią wjechaly to nawet się nie wytlumaczyla tylko zniknęła...a doszłam do tego bo się zdziwiłam czemu tu swoje posty usunęła nawet... eh chce sobie człowiek z kims pogadać ale nie ma co...jak tu zweryfikować kto pisze poważnie a kto jest oszustem i trollem