reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
A ja dalej mam parcie na malucha :C męczy mnie to bo wiem, ze dalibysmy sb rade, ale moj chlopak woli jeszcze poczekać i sie mu nie dziwie, ale ten instynkt jest taki nachalny, ze caly czas siedzi mi to w podswiadomosci.. A jeszcze pelno kolezanek teraz pozachodzilo w ciaze no i ciezko przejsc obok tego tematu bez zainteresowania. ;/

Natalak, masz 20lat ?
Ja sama w wieku 21 bardzo chcialam juz miec maluszka, no i spelnilo sie, dopielam swego :) niunia urodzi sie jak bede miec prawie 22lata
Mysle ze to dobry czas :) zawsze chcialam byc mloda mama. Masz 40lat i 18letnie dziecko :) kolejne za 2-3lata i majac 45 lat masz juz odchowane dzieci. A nie jak niektore kobiety "biora" sie za pierwsze dziecko majac 35lat, dla mnie masakra. :) moze poczekaj jeszcze chwilke, poki co porob sobie badania hormonalne i jesli wszystko jest ok to moze namowisz faceta i za jakies pol roku sprobujecie :)

Natalak, masz 20lat ?
Ja sama w wieku 21 bardzo chcialam juz miec maluszka, no i spelnilo sie, dopielam swego :) niunia urodzi sie jak bede miec prawie 22lata
Mysle ze to dobry czas :) zawsze chcialam byc mloda mama. Masz 40lat i 18letnie dziecko :) kolejne za 2-3lata i majac 45 lat masz juz odchowane dzieci. A nie jak niektore kobiety "biora" sie za pierwsze dziecko majac 35lat, dla mnie masakra. :) moze poczekaj jeszcze chwilke, poki co porob sobie badania hormonalne i jesli wszystko jest ok to moze namowisz faceta i za jakies pol roku sprobujecie :)
Liczę na to kochana!! ;)

Hej dziewczyny :)
Jestem tu nowa. Przedstawie się wiec po krotce- mam za miesiąc 24lata i dwoje dzieci :) Córka Lilianka w listopadzie skończy 5lat a synek Robercik w sierpniu skończy 3latka.
Szukalam takiego miejsca, gdzie mogę się podzielić trochę swoim życiem z dziewczynami w podobnej sytuacji :)

Hej dziewczyny :)
Jestem tu nowa. Przedstawie się wiec po krotce- mam za miesiąc 24lata i dwoje dzieci :) Córka Lilianka w listopadzie skończy 5lat a synek Robercik w sierpniu skończy 3latka.
Szukalam takiego miejsca, gdzie mogę się podzielić trochę swoim życiem z dziewczynami w podobnej sytuacji :)
Hej ;) ja mam 20lat i 4 miesięczną córeczkę ;)

Myslalam juz ze wątek zamkniety- a tu jednak.!
Mamaa20- to jeszcze malusia :) Jak ma na imię? :)
Ostatnio do mojego D mowilam, ze chciałabym jedno z moich dzieci zmniejszyć żeby znowu było dzidziusiowate
Mamuska2.0- co masz na myśli z ta trema?

Hej! Chciałabym do Was dołączyć.
Mam 23 lata i 2 letniego synka a w czerwcu, jeśli wszystko pójdzie dobrze urodzi się córeczka :)
Mam męza i również w czerwcu będziemy świętować naszą 3 rocznice.

Z doświadczenia wiem, że dużo osób myśli że tak młoda mama zaliczyła wpadki:( moje dzieci są planowane- za 4 i 3 razem się udalo.

reklama
Hej! Chciałabym do Was dołączyć.
Mam 23 lata i 2 letniego synka a w czerwcu, jeśli wszystko pójdzie dobrze urodzi się córeczka :)
Mam męza i również w czerwcu będziemy świętować naszą 3 rocznice.

Z doświadczenia wiem, że dużo osób myśli że tak młoda mama zaliczyła wpadki:( moje dzieci są planowane- za 4 i 3 razem się udalo.
Witaj :)
Gratulacje i szybkiego porodu.
Ja tam się ludźmi nie przejmuje. Chociaż maja o kim gadac

Do góry