ja jak urodze w sumie będę miała 20 lat ale rocznikowoJa mam 20 lat i 3 miesięczna córeczkę
reklama
Ja też mialam rocznikowo miesiąc przed 20 urodzinami urodzilamja jak urodze w sumie będę miała 20 lat ale rocznikowo
ja mam termin na sierpień, a urodziny w grudniuJa też mialam rocznikowo miesiąc przed 20 urodzinami urodzilam
To jeszcze sporo zostało do rozwiązania ale zobaczysz szybko czas zleci nawet nie obejrzysz się kiedy i dzidzia będzie już z Tobąja mam termin na sierpień, a urodziny w grudniu
Hej
Witaj chłopiec czy dziewcZynka? GratulujęHej dziewczyny mam 18 w sierpniu a maleństwa spodziewam się na MAJ ☺☺☺
Niestety nie wiem. Niedawno byłam w szpitalu z podejrzeniem o osaczanie płynu owodniowego i ile lekarzy tyle opinii raz mówili chopiec raz dziewczynka. Dopiero 27.01 będę wiedzieć. Już się nie mogę doczekać ❤❤❤Hej
Witaj chłopiec czy dziewcZynka? Gratuluję
dominika95
Zaciekawiona BB
Hej który tydzień?Hej!
w lipcu skończę 22 lata a w zeszłą środę dowiedziałam się że zostanę mamą
reklama
Też nie mogłam się doczekaćNiestety nie wiem. Niedawno byłam w szpitalu z podejrzeniem o osaczanie płynu owodniowego i ile lekarzy tyle opinii raz mówili chopiec raz dziewczynka. Dopiero 27.01 będę wiedzieć. Już się nie mogę doczekać ❤❤❤