reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
ANULA ja juz sie swoje nastaralam... w lozku tez wedlug mnie sie nie uklada, ja sadze ze gra wstepna to tak naprawde podstawa a on? Zeby spuscic cisnienie, odwrocic sie i isc spac... dlatego teraz jak on wraca o 22 to ja juz spie...

Paulina nie ciekawie sie macie ;/

Ale ze tak w lozku ?? :o / nie dala bym , i nawet nie szla bym spac , zeby unikac a kazala bym za przeproszeniem sobie ' zwa**ć ' .

My z S nie mieszkamy razem od 16.10 jak poszlam do szpitala . i juz S nie daje rady bez nas. . jestem u mamy , zebym nie byla sama , bo S musi pracowac .

Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 7041D przy użyciu Tapatalka

EWIX zdecydowanie!!
LENATI szczerze to wole isc spac, wsumie i tak jestem zmeczona a jeszcze sie z nim uzerac po 22 to w tylku mam ;)

Uwaga uwaga.. zaatakowal mnie o drugie dziecko, chyba zglupial.. w tym miesiacu musze jechac po tabletki do polskiego gina, zbieram sie jak sujka za morze..

Paulina, jesli o to mu chodzi niech kupi dmuchana lale, chwila i po sprawie...o drugim dziecku mysli:szok:chyba nie bierze tego kryzysu na poważnie skoro wyskakuje z takim tekstem

ANULA dlatego pisalam na poczatku ze wedlug niego jest wszystko w porzadku.. on nie widzi co sie ze mna dzieje.. on ze mna zyje a nie widzi tego.. moj tata widzi mnie teraz raz na tydzien-dwa a odrazu poznal ze cos nie tak..

T. chce sie spotkac ze mna i N. po raz drugi.. nie wiem co robic..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ANULA ja do N. nie mowie ze to ktos wiecej dla mnie. Raz jak ja widzial to jej powiedzialam ze to mamusi kolega ze szkoly... a chyba sobie odpuszcze narazie.. a maz dzis do mnie dzwonil no i nie odebralam tel pozniej oddzwanialam to z geba czemu nie odbieralam :/ powiedzialam ze nie mam telefonu przy rece i nie musze odbierac wcale jak dzwoni..

reklama
Do góry