reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

LENATI a wy mieszkacie w jakiejs malej miejscowosci? Ludzie sa wsibscy tego nie zatrzymasz niestety :/
MLODA a twoj nie ma czasem urlopu teraz? Czy ja cos pomylilam?

reklama
Witajcie,
przykre tematy poruszyliscie, mam nadzieje ze sie ulozy, mlode jestescie wszytsko przed wami;-)

Lenati, super wiesci, trzymam kciuki a ludzie zawsze znajda powod do gadania...
23may, u nas ten sam problem. Bartek je z zup tylko pomidorowa z makaronem nitki. Lubi jeszcze mielone, kotlety z piersi, ziemniaki, frytki raz na jakis czas, sosy lubi i tyle. Owocow i warzyw nie lubi. W przedszkolu jest od 8 do 14 i tam nie je, panie karmia go na sile, jesli uda sie wcisnac 10 lyzek zupy jest dobrze, zwykle odbieram brudne ubrania tak sie wyrywa gdy go karmia a juz prawie miesiac chodzi i zero poprawy. Bartek bardzo chudy jest, wazy 16 kg i ma 110 cm. Badania krwi robilismy wszytskie ok. O apetizer pytalam nasza lekarka odradza mowi ze to chwilowo problem rozwiaze( o ile rozwiaze) a po odstawieniu to samo.

ANULA wy nadal ten sam problem? Przed wakacji chyba tez Bartus chodzil o nici z jedzenia?
MLODA wez go kopnij w zad :p co za osiol... ale to wsumie tak jak moj..

Co do T. to chyba nic sie nie zakoczylo jednak...

Paulina. W poprzednim przedszkolu tez tak bylo. W obecnym dwie osoby " na sile" go karmią. Dobrej pory najwięcej to 10 lyzek zupy.Śniadań nie je bo nie lubi chleba wędlin itd. Kanapek nigdy nie jadl i przedszkole kupili na sniadania to co lubi, gorzej właśnie z obiadami.
Widac siedzi Ci w glowie T. Oby mąż poszedł po rozum do głowy.

Heej , wlasnie w tym jest problem ze ona sie nie upomni o jedzenie .. Wyprobojemy syrop , napewbo nie zaszkodzi a moze cos pomoze ;)

milena olej ludzi !

Bartek tak samo nie upomina się.Badanie krwi wyszlo idealnie, odrobaczylismy go i nic to nie dalo. Moze to ma po mnie ja też będąc dzieckiem lubilam kilka potraw i zawsze bylam najedzona mimo ze guzik jadlam. Pamiętam jak miałam 6 lat bylam u dziadków na wakacjach ze 4km od domu. Babcia kazala mi jesc barszcz czerwony, powiedziałam ze musze siku. Wsiadlam na rower i bez słowa do domu ucieklam. Telefonu wtedy nie bylo a babcia od zmysłów odchodzila. A innym razem gdy jeść mi babcia kazała klamalam ze mam chory brzuch i w domu leki a zapomniałam zabrać. Tak wylam ze odwieźli mnie do rodziców. I nigdy więcej na wakacje mnie nie :-D

23MAy jasne zawsze warto sprobowac! A moze pomoze
ANULA o kurcze to nie ciekawie :( moze mu przejdzie, wazne ze chociaz cokolwiek je. Moja nie je paru rzeczy ale jak nie zje to oni maja tu tzw"szwedzki stol' wiec wybieraja sobie cos wiecej do jedzenia oprocz obiadu. Siedzi mi w glowie baaaardzo, dzis ostatni raz ze mna siedzial w lawce myslalam ze oszaleje.. jeszcze jestesmy kontrolowani przez ludzi z klasy w wiekszosci arabow, nawet jak rozmawiam z nim o glupocie to sie patrza, podejrzewaja ze jest cos wiecej na rzeczy a ze ja mezatka i z dzieckiem T. kawaler to dla nich jakas tam obraza.. no i przez to ze jedna przed nami widac ze podsluchiwala wystrugal mi wiadomosc na fb bo czym usmiech na buzi gdy przeczytalam.. wtedy to juz wogole myslalam ze odlece..

Widac widac a wierzysz ze z mężem się ułoży? Nie umiem doradzić bo nie byłam w takiej sytuacji. Gdy miałam prawie 18 lat poznalam chlopaka 6 lat starszego, byliśmy razem 3 lata. Planowal zaręczyny i cala resztę. Gdyby wtedy wyszlo na bank by się rozwalilo po ślubie, cale szczęście wczesniej to nastąpiło. Moze za wcześnie wzięliście ślub? A moze on taki typ i uwarza ze po ślubie nie ma co :sorry:

reklama
ANULA jesli bierze przyklad z ojca to raczej to drugie ;) a ja nie mam zamiaru byc niewolnica sluzaca bez szacunku.. nie wiem moze za mloda wybral myslal ze sie uda zrobic tak jak zrobil ojciec a tu lipka :p
Mysle ze sie nie ulozy.

Do góry