reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ANULA bo to jest krolewicz :) jak ojciec. Czasami sie zastanawiam czy to tak porabana rodzinka poprostu czy to geny rzadza bo jego pradziadek to rodowity Niemiec :D

reklama
Widzieć powinien tu się zgadzam ale kto wie co facetom w glowie siedzi. Absolutnie go nie usprawiedliwiam bo biorąc ślub powinien zdawać sobie sprawę z takich rzeczy. Zawalil to jest pewne. Ma swoje lata ale widać rozum nie idzie w parze :sorry:

Dziewczyny moj to taki idiota zeasakra o 15 poszlam do Gina i do sklepu wrocilam o 17 a on wydzwania do mnie od 16 gdzie ja jestem bo jego mamusia tato babcia i siostra przyjechała tak jak bym musiała przy tym być a jak moja mama jest to jego nie ma cały dzień w domu bo akurat wtedy musi jechać do taty masakra jakaś i wielki foch bo jak weszlam to oni za 10 min wyszli i do domu pojechali.

MLODA moj nienawidzi gdy moi rodzice za czesto przyjezdzaja, a jesli ja jade do mamy to potem tekstu "co pojechalas sie naskarzyc do mamusi jakiego masz niedobrego meza?" Co za buraki..

reklama
Do góry